21 Νοεμβρίου 2018

Ραγίζουν καρδιές στην κηδεία του 15χρονου Χρήστου στην Κυπαρισσία – Η τραγική ειρωνεία που αποκαλύπτεται – video

Μεσσηνία: Ραγίζουν καρδιές στην κηδεία του 15χρονου Χρήστου στην Κυπαρισσία – Η τραγική ειρωνεία που αποκαλύπτεται – video | Newsit.gr
Tελευταίο αντίο στον 15χρονο Χρήστο που σκοτώθηκε στο φοβερό τροχαίο στη Μεσσηνία - Συγγενείς, φίλοι και συμμαθητές των παιδιών παραμένουν απαρηγόρητοι στην Κυπαρισσία - Με λευκά τριαντάφυλλα οι φίλοι του αδικοχαμένου παιδιού προσπαθούν να στηρίξουν τους γονείς του - Η συγκλονιστική ιστορία με τους γονείς του 15χρονου και το τέλος του παππού του
Με δάκρυα στα μάτια συγγενείς, φίλοι και συμμαθητές αποχαιρετούν τον 15χρονο Χρήστο, που σκοτώθηκε στο φοβερό τροχαίο στην Κυπαρισσία.
Με λευκά τριαντάφυλλα και σήμερα τα περισσότερα παιδιά που πήγαιναν μαζί του στο σχολείο προσπαθούν να συμπαρασταθούν στους δικούς του. Το κλίμα για ακόμα μία μέρα είναι βαρύ ενώ το 1ο ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας έμεινε κλειστό.

Η εκπομπή “Μαζί σου” αποκάλυψε και μια τραγική ειρωνεία. Ο παππούς του αδικοχαμένου Χρήστου, είχε σκοτωθεί σε τροχαίο, στο ίδιο σημείο που έμελλε να ξεψυχήσει ο εγγονός του. Ο διευθυντής του ΕΠΑΛ, στο οποίο φοιτούσαν τα παιδιά, Δημήτρης Δράκος δήλωσε εκ νέου συγκλονισμένος, υπογραμμίζοντας ότι τα τρία παιδιά ήταν υπόδειγμα μαθητών, που δεν είχαν δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα με τη συμπεριφορά τους. Ο πρόεδρος του δεκαπενταμελούς του σχολείου, σημείωσε ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες του, δεν ήταν η πρώτη φορά που τα παιδιά έπαιρναν αυτοκίνητο.

Δωρεά για την ταφή των μαθητών
Να σημειωθεί ότι ο Δήμος Τριφυλίας, με απόφαση που υπογραφεί ο Δήμαρχος κ. Παναγιώτης Κατσίβελας, ανακοίνωσε τη δωρεάν παραχώρηση των κενοτάφων και το δικαίωμα χρήσης αυτών πέραν της τριετίας για την ταφή των ανήλικων μαθητών.

Η απόφαση προβλέπει, συγκεκριμένα ότι «Τον πόνο των γονέων και των οικείων, ο οποίος είναι πολύ μεγάλος, όπως και ολόκληρης της κοινωνίας. Καμαρώναμε τα παιδιά και προσδοκούσαμε ότι παρέα με τους συνομήλικους του θα κάνουν τον κόσμο καλύτερο. Η πίκρα μας πλησιάζει την πίκρα των γονέων και των συγγενών. Διαβεβαιώνουμε τους γονείς ότι στον αδυσώπητο πόνο τους ο Δήμος είναι δίπλα τους».

Ο σπαραγμός της μάνας του Νίκου στην κηδεία
Το μεσημέρι της Τρίτης όλοι βρέθηκαν στο Νεκροταφείο του Αγίου Δημητρίου. Για το ύστατο χαίρε στον δικό τους Νίκο. Φίλοι, συναθλητές, καθηγητές, γείτονες. Συγκλονισμένοι από την τραγωδία άφησαν ένα λευκό τριαντάφυλλο για το 15χρονο αγόρι.

Ο Νίκος στο λευκό του φέρετρο οδηγείται στην τελευταία του κατοικία. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει την ανείπωτη τραγωδία.

Τραγική φιγούρα η μάνα του Νίκου που έχασε τον μοναχογιό της. Ο πόνος της απέραντος.

Υποβασταζόμενη από τον αδελφό της αποχαιρέτησε το σπλάχνο της. Ο βουβός θρήνος έγινε μοιρολόι. «Παιδάκι μου γλυκό, παιδί μου, Νίκο μου… Νίκο μου λεβέντη μου… » μονολογούσε η χαροκαμένη μάνα που έχασε το μοναχοπαίδι της.

Είναι η ίδια γυναίκα που έμαθε ότι ο γιος της βρισκόταν στο μοιραίο αυτοκίνητο όταν το παιδί έφτασε ήδη νεκρό στο νοσοκομείο όπου εργάζεται. Εκεί εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας με την άτυχη γυναίκα να ψάχνει με αγωνία τον μοναχογιό της, μη γνωρίζοντας ακόμα τι ακριβώς έχει συμβεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: