13 Δεκεμβρίου 2018

Δύσκολα τα πράγματα για τον ΠΑΟΚ. 1-3 από τη ΜΠΑΤΕ !!!

Δύσκολα τα πράγματα για τον ΠΑΟΚ. 0-3 από τη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ στο ημίχρονο και ολόκληρη την Τούμπα να γιουχάρει την ομάδα του Βορρά. Μείωσε σε 1-3 στο 59′ της αναμέτρησης ο ΠΑΟΚ. Δεν κατάφερε να ανατρέψει το σκορ.

Κάπου εδώ τερματίστηκε το όνειρο για τους «32» για τον ΠΑΟΚ μετά την ήττα από την  ΜΠΑΤΕ με 1-3 στην Τούμπα και τα έντονα γιουχαρίσματα από την εξέδρα.

Οι Λευκορώσοι είχαν μία πολύ καλή παρουσία και κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο πετυχαίνοντας και τα τρία της τέρματα με τους Σκάβις (17΄) Σίγκνεβιτς (42΄ πέναλτι, 45΄+1). Αξίζει να σημειωθεί πως οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο από το 62΄, λόγω αποβολής του Σίγκνεβιτς.

0-3 στο πρώτο ημίχρονο

0-3 από τη ΜΠΑΤΕ στο τέλος του α’ ημίχρονου στον αγώνα της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, σε μία πολύ δύσκολη μέρα για τον ΠΑΟΚ ο οποίος χρειάζεται την νίκη στον συγκεκριμένο αγώνα ώστε να προκριθεί στο β’ μέρος και ταυτόχρονα η Τσέλσι να επικρατήσει της Βίντι (1-1 ημίχρονο).
Στο 59′ της αναμέτρησης ο ΠΑΟΚ μείωσε σε 1-3 απέναντι στην ΜΠΑΤΕ χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.
Το σκορ άνοιξε στο 18′ ο Σκάβσιτς, με τον Σίγκνεβιτς στο 42′ της αναμέτρησης στην Τούμπα να διπλασιάζει διπλασίασε τα τέρματά της χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σίγκνεβιτς. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα ο ίδιος σκόραρε και το τρίτο τέρμα της ΜΠΑΤΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: