15 Απριλίου 2019

«Ερχεται μεγάλη πολιτική αλλαγή στις εκλογές»: Η πρόβλεψη πρώην δημοσκόπου

«Το βράδυ των ευρωεκλογών το αποτέλεσμα θα είναι τέτοιο που θα σηματοδοτεί την μεγάλη πολιτική αλλαγή που έρχεται στις εθνικές εκλογές».

Τα παραπάνω πρόβλεψε μιλώντας στην ΕΡΤ1 ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της GPO και νυν προιστάμενος στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας της ΝΔ, Τάκης Θεοδωρικάκος.

“Η ΝΔ θα είναι πρώτη δύναμη και ενισχυμένη, ο ΣΥΡΙΖΑ θα υποστεί καταποντισμό. Το αποτέλεσμα που θα δώσει ο ελληνικός λαός θα είναι ο προάγγελος της μεγάλης αλλαγής», ξεκαθάρισε μιλώντας για το αποτέλεσμα της 26ης Μαίου και συνέχισε:
«Ο κ.Τσίπρας θα πρέπει τώρα να μετρά τα πράγματα. Εχει ένα σοβαρό πρόβλημα μπροστά του: Θα έχει ένα κακό αποτέλεσμα στην ευρωκάλπη και στην περιφερειακή κάλπη. Κανένα στέλεχος δε θα περάσει στον δεύτερο γύρο. Δεν πρέπει να υπάρχει σύγχυση μεταξύ των εθνικών και ευρωπαικών εκλογών.
Ο ΣΥΡΙΖΑ το 2014 πήρε 26% στην ευρωκάλπη και λίγες εβδομάδες μετά πήρε 36% στις εθνικές εκλογές.
Το βράδυ των εκλογών θα είναι τέτοιο που θα προαναγγέλει την μεγάλη πολιτική αλλαγή. Ο κ.Τσίπρας δίνει μάχη χαρακωμάτων που τον απομονώνει από τους πολίτες και από την άλλη ο κ.Μητσοτάκης εκφράζει την πλειοψηφία της κοινωνίας μας” ξεκαθάρισε ο κ.Θεοδωρικάκος.

“Για εμάς οι ευρωεκλογές θα είναι ένα δημοψήφισμα που ο ελληνικός λαός θα πει “ως εδώ”. Εχουν περάσει τέσσερα χρόνια από τις τελευταίες εκλογές. Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα είναι το πρώτο στάδιο της επερχόμενης αλλαγής. Είναι προφανέστατο ότι πρόκειται για μία μάχη ενάντια του λαικισμού σε ολόκληρη την Ευρώπη. Η ΝΔ ενσωματώνει πολίτες, οι οποίοι βλέπουν με επιφύλαξη την Ευρώπη. Είναι γνωστό ότι η ΝΔ είναι το κόμμα που έβαλε την Ελλάδα στην Ευρώπη. Εμείς έχουμε διάλογο όμως και με αυτούς τους πολίτες. Με την ΝΔ θα συμπαραταχθούν και άνθρωποι που στο δημοψήφισμα ψήφισαν ναι και όχι. Ο δρόμος της αξιοπρέπειας της Ελλάδας είναι ο δρόμος του Κυριάκου Μητσοτάκη” τόνισε χαρακτηριστικά ο κ.Θεοδωρικάκος.

2 σχόλια:

ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ είπε...

Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να πέσει ....και πρέπει να πέσει με πάταγο! ....Όχι για να έλθει η Νέα Δημοκρατία, η οποία στην πραγματικότητα δεν διαφέρει και πολύ από τον ΣΥΡΙΖΑ ιδεολογικά και πολιτικά.... αλλά για να φύγει η αριστερά δια παντός από αυτήν την χώρα, η οποία υπέφερε πολλά, από τους κομμουνιστές......
Η Αριστερα είναι γεμάτη από μίσος κατα της πατριδος..... και αυτό αποδεικνύεται τόσο από τις πράξεις όσο και από τα λόγια τους. ....

Αλλά και από την άλλη , η Νέα Δημοκρατία στο Ευρωψηφοδέλτιο της προτείνει ως υποψηφίους γνωστούς εθνομηδενιστές , ακόμη και υπέρμαχους της περίφημης σύνθετης ονομασίας για το κράτος των Σκοπίων....... και με τον προέδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, να δήλωνει ότι "θα σεβαστεί και θα τηρήσει την συμφωνία των Πρεσπών".......

Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να πέσει με πάταγο, αλλά η νίκη θα ειναι να προκύψει από τις προσεχείς εκλογές , μία δυνατή ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, γιατί μόνο μία ραγδαία ανόδος της δεν θα επιτρεψει να συνεχίσουν το ξεπούλημα της Πατρίδας οι νεοφιλελεύθεροι εθνομηδενιστές της Νέας Δημοκρατίας.

Λαθρομετανάστες από κάθε γωνιά της γης, θέλουν τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και η Ν.Δ. να τους κάνουν … «Ελληνες»!......... Εγκληματικότητα και αναρχία παντού!

Δανάη Πολυχρονίου είπε...

Τι μας λέτε κ. Θεοδωρικάκο;;
Η μοναδική διαφορά ανάμεσα σε Τσίπρα και Μητσοκάκη ειναι η γραβάτα!!
Κατά τα άλλα ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ!!!