27 Μαΐου 2020

"Φορτωμένα" με ρωσικούς πυραύλους Κρουζ τα αιγυπτιακά Su-35

Τέτοια όπλα επιτρέπουν στα Su-35 να καταστρέφουν την εχθρική αεράμυνα, τα αντιπυραυλικά συστήματα και ναυτικούς στόχους
ΗΑιγυπτιακή Πολεμική Αεροπορία, εκτός από την παραλαβή των εξελιγμένων ρωσικών μαχητικών αεροσκαφών Su-35, θα παραλάβει από τη Ρωσία και τακτικούς πυραύλους Κρουζ X-59MK2 που μπορούν να χτυπήσουν στόχους σε απόσταση 300 χιλιομέτρων.

"Πάγωσε" η Ουάσινγκτον για την απόκτηση μαχητικών Su-35 από την Αίγυπτο
Μιλάμε για πύραυλο που αλλάζει τα δεδομένα στα τουρκικά σχέδια.


Τέτοια όπλα επιτρέπουν στα μαχητικά Su-35 να καταστρέφουν τις θέσεις της εχθρικής αεράμυνας, των πυραυλικών αμυντικών συστημάτων, εξουδετερώνοντας παράλληλα και ναυτικούς στόχους.

«Είναι γνωστό ότι αυτά τα αεροσκάφη είναι τα πιο ισχυρά αναχαιτιστικά που υπάρχουν σήμερα και σχεδιάστηκαν ειδικά για να κυριαρχήσουν στον εναέριο χώρο, αποτρέποντας την παρουσία άλλων αεροσκαφών στον ουρανό.

Το κομβικό σημείο είναι ότι τα Su-35 διαθέτουν στο οπλοστάσιο τους έναν υπερ-πύραυλο τύπο Κρουζ με μυστικές δυνατότητες.

Πρόκειται για τον πύραυλο Kh-59MK2, ο οποίος είναι ένας τακτικός πύραυλος για σταθερούς στόχους με εύρος πτήσης 550 km στη ρωσική έκδοση και λιγότερο από 300 km στην εξαγωγική έκδοση, εξοπλισμένο με κεφαλή βάρους 700 kg, και ταχύτητα 1000 km / h.

Αυτοί οι πύραυλοι εξουδετερώνουν όλους τους στόχους διαθέτοντας ενεργό ραντάρ με ηλεκτρο-οπτικό σύστημα για τον προσδιορισμό του στόχου και την αύξηση της ακρίβειας με πιθανό σφάλμα 3-5 μέτρων.

Πρέπει να διευκρινιστεί ότι η Αίγυπτος πιθανόν να γίνει ο μεγαλύτερος εισαγωγέας ρωσικών μαχητών Su-35 και προς το παρόν, τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η απόκτηση αυτών των μαχητικών αεροσκαφών θα επιτρέψει στη χώρα να ενισχύσει σημαντικά την επιρροή της στην περιοχή της Α.Μεσογείου", αναφέρει Ρώσος ειδικός.

Η Αίγυπτος, η Μεσόγειος και ο λιβυκός εμφύλιος πόλεμος
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτός ο ορυμαγδός εξοπλισμών από την Αίγυπτο, υποβρύχια, αεροσκάφη, πύραυλοι, κά αφορά την τουρκική νεο-οθωμανική επέκταση σε Λιβύη και Μεσόγειο.   

Η Ρωσία δείχνει ότι και αυτή τώρα έχει το μυαλό της στη Λιβύη. Οι Ρώσοι μισθοφόροι κάνουν ακόμα πιο αισθητή την παρουσία τους.

Η Τουρκία την ίδια στιγμή λειτουργεί με παράνομο τρόπο, μετακινώντας ηλεκτρονικά συστήματα και ίσως επανδρωμένα αεροσκάφη για αεροπορικές επιθέσεις. Σκοπός των Τούρκων η εξάπλωση της μουσουλμανικής αδελφότητας σε ολόκληρη την Βόρειο Αφρική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μέση Ανατολή 15.05.2020 - 18:2190
"Επανάσταση" στις αιγυπτιακές ΕΔ: Λαμβάνουν 26 μαχητικά Su-35 & κορβέτα
Εδώ έρχεται η Αίγυπτος και ο πρόεδρος Αλ Σίσι που εγκαίρως έχουν “διαβάσει” τον τουρκικό κίνδυνο και εξοπλίζονται με όπλα που αλλάζουν τον ρουν των γεγονότων.  

Οι Τούρκοι απειλούν και κάνουν “σαματά” στην Α.Μεσόγειο για να λάβουν από αυτά που δεν τους ανήκουν. Η Αίγυπτος εξοπλίζεται συνεχώς και αυτό καλό είναι να το δει η Αθήνα και να πράξει όσο το δυνατόν καλύτερα στην ίδια πλευρά.  

Ορισμένοι υποστηρίζουν ότι η ρωσική ανάπτυξη μπορεί να είναι παγίδα για την Τουρκία, ενώ είναι σύμφωνη με τη γαλλική υποστήριξη στο Χαφτάρ.

Ωστόσο, η Τουρκία φαίνεται να προσπαθεί να αγοράσει την υποστήριξη των ΗΠΑ για τον πόλεμο στη Λιβύη, στέλνοντας υγειονομική βοήθεια σε Ισραήλ και ΗΠΑ, ενώ απειλεί ότι μπορεί να πάει με τη... Μόσχα, αλλά πρόκειται για εκβιασμό.

Μιλάμε για ένα άκρως "καυτό" σκηνικό που μπορεί να πυροδοτήσει ακόμα και ένα πόλεμο στην Μεσόγειο σύμφωνα με πολλά ινστιτούτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: