14 Ιουνίου 2023

Η Ζωή, ο Πρόδρομος και ο Δημήτρης Θεοφάνης Α. Τσαπικούνης

 

Ξέχασα και τον Κυριακό (Βελόπουλο) ο οποίος έκανε και την αρχή με τον Μυλωνάκη και μια ακόμα κυρία. Στην αρχαία Αθήνα είχαν τον εξοστρακισμό για όποιον αποκτούσε φήμη και δύναμη αλλά σήμερα δεν εφαρμόζεται. Τι μας μένει; Αλλαγή εκλογικής περιφέρειας, πάμε εκεί που δεν σε ξέρει κανένας.

 

Ζήλεψαν και νέοι προεστοί και το εφάρμοσαν και αυτοί. Η Ζωή, ο Πρόδρομος και ο Δημητράκης.  Ποια Δημοκρατία, ποιες καταστατικές διαδικασίες, ποιοι θεσμοί; Δεν πάνε όλοι να κουρευτούν. Το αφεντικό αποφασίζει και διατάσει. Το μαγαζάκι έτσι και αλλιώς δικό του είναι. Βέβαια για τον Δημητράκη περναει από το μυαλό μου ότι θέλει να τοποθετήσει σαν επικεφαλής κάποιον ακόμα συγγενή αγίου ή ενδεχομένως και κάποιον άγιο.

 

ΝΔ και σύριζα έχουν πάει το παιχνίδι σε άλλο επίπεδο. Η Θράκη γίνεται σάκος του μποξ ανάμεσα σε νδ και συριζα με στόχο την μεγαλύτερη συγκομιδή ψήφων. Τώρα αν θα μας μείνουν μόνο τα αποκαΐδια νδ και συριζα χεστηκ@ν. Λίγο ή καθόλου τους νοιάζει. Ποιος κάνει κουμάντο στο μαγαζάκι (και εδώ) τους νοιάζει και μόνο αυτό. Ποια Ανάπτυξη και ποια Πράσινα Άλογα. Το ότι εκλείπουν τα ελληνικά γονίδια και ο τόπος εξισλαμίζεται τους είναι εντελώς αδιάφορο.

 

Και μια επισήμανση

 

Με αφορμή την ΝΙΚΗ και τον Νατσιό και την αλόγιστη χρήση του θρησκευτικού συναισθήματος, πολύ φοβάμαι ότι θα δούμε στο μέλλον ένα κόμμα από την Θράκη που θα έχει την στήριξη, την θρησκευτική στήριξη του Ισλάμ και δεν θα μπορούμε να πούμε και κουβέντα σαν Δημοκρατική (;) χώρα που είμαστε.

 

Όσο υπάρχουν ηλ@θιοι θα ανοίγουν οι κερκόπορτες στην κατηφόρα.

 

--


Δεν υπάρχουν σχόλια: