14 Ιουνίου 2023

Δυνατά μηνύματα συμπαράστασης στου λοατκι+ Θεοφάνης Α. Τσαπικούνης

  Έντονη ήταν και η πολιτική παρουσία καθώς, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν στην πλατεία Κοτζιά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας με στελέχη του κόμματος, η επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Ν.Δ. Ειρήνη Αγαπηδάκη και άλλα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, στελέχη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ όπως ο Παύλος Χρηστίδης. Επίσης, το «παρών» έδωσαν ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς, ο δήμαρχος Αθηνών Κώστας Μπακογιάννης και επικεφαλής διπλωματικών αντιπροσωπειών στην Ελλάδα.

 

(https://www.naftemporiki.gr/society/1481720/athens-pride-2023-plithos-kosmoy-sto-festival-yperifaneias-eikones/)

 

 

Ο αγώνας για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων εναντία σε κάθε ρατσισμό και μισαλλοδοξία είναι συνεχής και μας αφορά όλους, είπε ο κος ΓΑ Παπανδρέου από την πάτρα.

 

Σε λίγο περισσότερο από 13 μήνες έχουν γίνει πολύ σημαντικά βήματα προς την εφαρμογή της έκθεσης για την Εθνική Στρατηγική για την Ισότητα των ΛΟΑΤΚΙ+, είπε ο κος Πατέλης, ο διευθυντής τους Οικονομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού. Ο κ. Πατέλης αναφέρθηκε επίσης στη θεσμοθέτηση του δικαιώματος στον γάμο και στην τεκνοθεσία για τα ομόφυλα ζευγάρια.

 

Καταλάβατε;

 

Για συνεχή αγώνα μιλαει ο κος ΓΑΠ και για εθνική στρατηγική για τους λοατκι μιλα ο κος Πατέλης.

 

Και ερωτω:

 

Και στους συγγενής των θυμάτων από τροχαία; Και στα ίδια τα θύματα από τροχαία;  Και  στην πρόληψη για τα τροχαία;

 

Εκεί έχουν ή τουλάχιστον μιλανε για συνεχή αγώνα και εθνική στρατηγική με στόχο την προστασία της ΖΩΗΣ;

 

Δυνατά μηνυματα συμπαράστασης και  Δυνατές Ενέργειες Βελτίωσης της Παιδείας που καθιστά τα παιδιά αμόρφωτα και αυριανούς εγκληματίες; Έχουν; Κάνουν;

 

Μπα.

 

Λες και η πολιτική τους έχει σαν στόχο την ομοφυλοφιλία, τον αφελληνισμό, την εκδίωξη στο εξωτερικό, την εγκληματικότητα και τον καθημερινό θάνατο.

 

Ένα θεοκρατικό καθεστώς μας λείπει, αλλά έρχεται και αυτό.

 

 

--

Θεοφάνης Α. Τσαπικούνης

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: