18 Ιουλίου 2023

Αφανισμός Ελληνικού πληθυσμού Μιχαήλ Στρατουδάκης 17/7/2023

«Την Δευτέραν θα σηκώσομεν τα μανίκια και θα εργασθούμεν για να πάμεν την Ελλάδα υψηλά» είπε με έπαρση μάλλον νεοεκλεγείσα βουλεύτρια μετά την ορκωμοσίαν. Αναλόγως ομίλησαν άλλοι και άλλες. Και κατά τους μονολόγους των προγραμματικών δηλώσεων ακούσαμεν ότι θα ζήσομεν σε μίαν Ελλάδα -παράδεισον!!! Από κανέναν κυβερνητικόν βουλευτήν δεν ακούσαμεν τι μέτρα θα ληφθούν προς ανάσχεση  του αφανισμού του Ελληνικού πληθυσμού από την πλευράν του εγκληματικού τομέα! Μας κατασφάζουν καθημερινώς κατά δεκάδες για ληστείες και κανείς δεν φοβάται τον Νόμον. Κανείς δεν τιμωρείται λίαν παραδειγματικώς. Και μεταξύ των εντοπίων υπάρχουν σφαγές για ασήμαντες αφορμές συχνές- πυκνές.

Ο τομέας των τροχαίων είναι ο θανατηφόρος πόρος των Ελλήνων, Άγνωστον με τι κριτήρια έχουν πάρει δίπλωμα οδηγήσεως. Οδηγοί πίπτουν σε οχήματα χωρίς λόγον, πίπτουν σε πεζούς και οι θάνατοι δεν έχουν τέλος, πίπτουν σε δένδρα, πίπτουν σε κολώνες της ΔΕΗ! παραβιάζουν σήματα τροχαίας  και διασχίζουν λεωφόρους χωρίς να έχουν καμμίαν προτεραιότητα. Οι δικυκλιστές συχνά χάνουν τον έλεγχον και έχομεν θανάτους νέων. Δεκαεξάχρονος είχε στην μηχανήν 15χρονην  και αφανίσθηκαν! Είχε άδειαν ;;;

Απροσεξίες με θανάτους άπειρες. Σε κάγκελα ορόφου πολυκατοικίας ακούμπησαν 2-3 εσχάτως και έχασαν την ζωήν τους. Θάνατοι επήλθαν λόγω καθυστερήσεως αυτοκινήτου Πρώτων Βοηθειών! Εκατόν πνιγμούς είχαμεν σε 50 ημέρες! Απαράδεκτον για παράλιον χώραν και με τουριστικήν κίνηση. Επηρεσμένοι από ναρκωτικά ή έχοντες ψυχολογικά προβλήματα  σφάζουν άλλους ακόμη και τους γονείς τους! Νεαροί οικογενειάρχες, σύζυγοι στον ανθόν της τεκνογονίας,  χάνονται, νεαρά παιδιά  αφανίζονται από ποικίλες αιτίες! Τα αίτια αδιαλείπτων θανάτων των Ελλήνων αναρίθμητα και κατά δεκάδες καθημερινώς. Νεαρά παιδία κινούν γεωργικά μηχανήματα με αποτέλεσμα ενίοτε θανάτους.  Όπλα από κατόχους αφύλακτα και λαμβάνονται από παιδιά με ολέθρια αποτελέσματα. Αυτοκτονίες άφθονες πλην  αδικαιολόγητες!!! Λαθροοδηγοί υπερφορτώνουν δικά τους ή κλεμμένα οχήματα και όταν τους αντιληφθούν τρέχουν μανιωδώς «και όποιον πάρει ο  χάρος»…. Οι θάνατοι που αποτελούν φρικτόν φαινόμενον και ολετήριον πλήγμα στο Δημογραφικον, απαντώνται στα σπίτια, στους δρόμους, στους χώρους εργασίας, στους χώρους ψυχαγωγίας,  καθ΄ οδόν, σε αγρούς, σε νοσοκομεία, σε συγκεντρώσεις παντού, όπου φαντασθεί κάποιος! Χώρος ασφαλής δεν υπάρχει! Και όπως λέει ο Ρίτσος «δεν έχει χώρο η λύπη να σταθεί να πλέξει  τα μαλλιά της»!  Δεν υπάρχει τρόπος να αποφύγομεν τον καθημερινόν αποδεκατισμόν!

Αυτός ο διηνεκής θανατηφόρος όλεθρος ανησυχεί τους κυβερνώντες και τους τριακοσίους της Βουλής; Οι υπερηφάνως διαμηνύσαντες μετά την ορκωμοσίαν κυβερνητικοί Βουλευτές ότι θα φροντίσουν πρωτίστως την καθημερινότητα τι λένε; Τι μέτρα και δη αμεσότατα, έχουν να προτείνουν για εξάλειψη των βιαίων θανάτων και του δεινώς φθίνοντος δημογραφικού;;;  Έχουν εκφράσει στην δημοσιότητα την ανησυχίαν τους;; Δεν έχω ακούσει κάτι σχετικόν. Η Βουλή έχει τον πρώτον λόγον για προστασίαν του φθίνοντος πληθυσμού! Το έχει συνειδητοποιήσει; Αναμένομεν αμέσως τώρα ριζικά μέτρα και όχι, εν όψει νέων εκλογών!!! Αφανιζόμεθα αγρίως από αδικαιολογήτους θανάτους! Μέτρα αυστηρά. Μέτρα τώρα σε ψήφιση και αφήσατε άλλα Νομοθετήματα υπέρ πολιτών που δυστυχώς αύριον δεν θα υπάρχουν!!!.

17/7/2023

Μιχαήλ Στρατουδάκης

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: