18 Ιουλίου 2023

Ακόμα ένας νεκρός που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ . Θεοφάνης Α. Τσαπικούνης

 Ακόμα ένας νεκρός που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ το οποίο τρακτέρ δεν έφερε προστατευτικές μπάρες. Γιατί αν έφερε δεν θα τον καταπλάκωνε και δεν θα χρειαζόταν ένα βαρύ μηχάνημα για να μπορέσουν να τον βγάλουν.

 

Και εσύ 85-90 ετών που πας με τέτοια ζέστη τέτοια ώρα;

 

Και εσείς κύριε Βασιλόπουλε, κύριε αντιπεριφερειάρχη των αγροτικών, τι έχετε κάνει για να μην χάνονται ζωές με αυτό τον τρόπο;

 

Έχουν χαθεί πολλές ζωές στην Ηλεία και την Δυτική Ελλάδα με τον ίδιο τρόπο. Τρακτέρ χωρίς προστατευτικές μπάρες είναι θανάσιμη παγίδα αν ντεραπάρει. Και όλοι γνωρίζουμε ότι πολλά εδάφη στην Ελλάδα δεν είναι επίπεδα, είναι σε λόφους και βουνά με αποτέλεσμα να είναι επικλινή. Αλλά οι έλληνες αγρότες θεωρούν εαυτό κάτι ανάμεσα σε θεό και παντογνώστη. Και τα αποτελέσματα είναι γνωστά.

 

Ο κος Βασιλόπουλος θα κάνει χρήση της εύκολης απάντησης: δεν είναι δική μου δουλειά. Σωστά είναι της αστυνομίας. Όμως αν ο κος Βασιλόπουλος ενδιαφερόταν για τις ζωές των αγροτών θα είχε επισημάνει το πρόβλημα στις Αστυνομικές Διευθύνσεις και των τριών νομών και θα ζητούσε επιτακτικά ελέγχους.

 

Μπορώ να υποθέσω ότι δεν έχει κάνει καμία ενέργεια για  αυτό το σημαντικό πρόβλημα. Προφανώς, τον ενδιαφέρουν οι επιδότησες και οι αποζημιώσεις και υποθέτω οτι του αρέσει να φτιάχνει και να υποβάλλει φακέλους. Και η ζωή εκεί έξω;

 

Αν κάνω λάθος κύριε Βασιλόπουλε, παρακαλώ ενημερώστε με για να ανακαλέσω.

 

 

Μοιραία ανατροπή τρακτέρ στον Σταφιδόκαμπο – Νεκρός ένας άνδρας

https://www.patrisnews.com/stafidokampos-nekros-85chronos-meta-apo-anatropi-trakter/

17 Ιουλίου 2023

 

 

--

Θεοφάνης Α. Τσαπικούνης

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: