5 Νοεμβρίου 2023

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ στον ρωσικό ραδιοσταθμό ΠΑΙΔΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ !!! ΚΕΠ ΜΟΣΧΑΣ, ΔΩΡΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΗ

ΠΑΛΙ & ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ !!!

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙΝОΥΡΙО ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ

 Мόσχα, 3 Νοεμβρίου 2023

Αγαπητοί φίλοι!

  • Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού – Κ.Ε.Π. (https://t.me/GreekCulturalCenter) με ιδιαίτερη χαρά παρουσιάζει ένα εντελώς νέο εγχείρημα, έναν κύκλο ελληνικών παραμυθιών στον ραδιοσταθμό της Ρωσίας «Παιδικό Ραδιόφωνο» (96,8 FM), παραμύθια με Ελληνική Θεματολογία.

Ακούστε τα "Παραμύθια διαφόρων Λαών του Κόσμου " - μάθετε τη γλώσσα. Σε κάθε παραμύθι τα παιδιά εξοικειώνονται με τη γλώσσα της χώρας, της οποίας το παραμύθι ακούν. Και με τον τρόπο που ακούγεται η γλώσσα αυτής της χώρας. Τι παροιμίες και ρητά έχουν οι άνθρωποι; Πώς να κάνετε μια απλή ερώτηση και πώς να την απαντήσετε; Είμαστε στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι την περίοδο από την 1η Νοεμβρίου έως τις 28 Νοεμβρίου 2023, χιλιάδες παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον πολιτισμό της Ελλάδας χάρη στο Παιδικό Ραδιόφωνο και το Κ.Ε.Π.

Some Image

Συνολικά στον ελληνικό κύκλο θα κυκλοφορήσουν 20 παραμύθια, μεταξύ των οποίων «Ο κεντητής των πουλιών», «Το κάστρο του δράκου», «Το κορίτσι από τη γλάστρα» και πολλά άλλα. Κάθε παραμύθι ξεκινά παραδοσιακά με μια περιγραφή της αγαπημένης μας Ελλάδας: «Μέσα σε γαλάζιες θάλασσες, καταπράσινα νησιά και ελαιώνες βρίσκεται η όμορφη Ελλάδα. Αυτό είναι το όνομα της χώρας που λέμε Ελλάδα εδώ και πολύ καιρό. Εδώ, στην κορυφή του Ολύμπου, φυλάσσεται μια κομψή λύρα. Όταν ο ζεστός νότιος άνεμος αγγίζει τις χορδές του, μια υπέροχη μελωδία κυλάει πάνω από τις κοιλάδες. Η μαγική λύρα τραγουδά για ηρωικές πράξεις, συναρπαστικές μάχες και πρωτόγνωρα θαύματα».

Συγγραφέας των κειμένων των παραμυθιών η διευθύντρια του Κ.Ε.Π. Δώρα Γιαννίτση, μαζί με την επιμελήτρια-συντάκτρια του παιδικού ραδιοφώνου Ναταλία Σεβτσόβα!!! Ηχογράφηση, σε ρωσική και ελληνική γλώσσα, - Δώρα Γιαννίτση.

Some Image

Ακούτε ελληνικά παραμύθια στο Παιδικό Ραδιόφωνο τις καθημερινές στις 6:19, 12:49 και 18:49 ώρα Μόσχας, μυηθείτε στον Ελληνικό Πολιτισμό. Από 1 Νοεμβρίου έως 28 Νοεμβρίου 2023.

Παιδική ραδιοφωνική συχνότητα στη Μόσχα 96,8

Παιδικό Ραδιόφωνο – Ραδιοφωνικός σταθμός για παιδιά και γονείς (www.detifm.ru)!!!

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ !!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΕΝΙΑΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ !!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ !!! ΜΑΖΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΙ, ΣΘΕΝΑΡΟΤΕΡΟΙ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟΙ και ειλικρινά ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ !!!

Some Image
Some Image
Some Image

ГРЕЧЕСКИЙ КУЛЬТУРНЫЙ ЦЕНТР ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Москва, Алтуфьевское шоссе, 44 Altufyevskoe shosse, 44, office No 9, 2nd floor

офис № 9, 2 этаж 127566 Moscow, Russia

Тел.: 7084809 – Тел./Факс: 7084810 Tel.: +7 495 7084809; Tel./Fax: +7 495 7084810

e-mail: hcc@mail.ru info@hecucenter.ru

www.hecucenter.ru

Телеграм-канал ГКЦ: https://t.me/GreekCulturalCenter

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCViNQH3EVWwAU6STJiFi8tQ

facebook: https://www.facebook.com/Hecucenter/

vkontakte: http://vk.com/hecucenter

Instagram: @hecucenter

Чтобы отписаться от этой рассылки, перейдите по ссылке

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: