22 Μαρτίου 2024

ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ !!! ΧΡΗΣΙΜΗ- ΕΠΙΚАΙΡН ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ !!!

Αγαπητοί φίλοι,

Some Image

Το Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού – Κ.Ε.Π. είναι στην ευχάριστη θέση να σάς ενημερώσει ότι στις 24 Μαρτίου 2024, ώρα 20:00, στη λέσχη/κλαμπ του Alexey Kozlov "Kozlov CLUB" θα πραγματοποιηθεί συναυλία του δημοφιλέστατος στη ρωσική πρωτεύουσα Έλληνα μουσικού, εκλεκτού καλού μας φίλου, Ιωάννη Κωφόπουλου και της "GREKOBANDA" του.

Some Image

"Λαϊκή και έντεχνη μουσική από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, διασκευασμένη και ερμηνευμένη από δεξιοτέχνες της ρωσικής παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Έθνικ με σύγχρονο ήχο, με στοιχεία ρέγκε, ντίσκο, ροκ και λοιπές τεχνοτροπίες.

Στη σκηνή θα βρίσκονται οι: Ιωάννης Κωφόπουλος (φωνή, κρουστά), Artur Gazarov (κρουστά), Gennady Lavrentiev (βιολί, κιθάρα), Mikhail Kiselev (πλήκτρα), Dmitry Simonov (μπάσο), Dmitry Ignatov (μπουζούκι), Anastasia Kareva (φωνή, κρουστά).

Ο Ιωάννης (Γιάννης) Κωφόπουλος είναι ένας χαρισματικός Έλληνας μουσικός, τραγουδιστής και συνθέτης, συμμετέχων στην τηλεοπτική εκπομπή "The Voice-9", κάτοχος του Grand Prix του φεστιβάλ "Golden Voice of Baikal", ερμηνευτής έργων Ελλήνων συνθετών μουσικών παραδόσεων της Ανατολικής Μεσογείου (Ελλάδα, Τουρκία, Βαλκάνια και αραβικές χώρες). Τα τελευταία χρόνια, έχοντας μετακομίσει στη Ρωσία, ο καλλιτέχνης συνεργάζεται γόνιμα με τους καλύτερους μουσικούς του κόσμου της.

"Grekobanda" είναι το όνομα μιας εθνο-κολεκτίβας/συγκροτήματος της Μόσχας, εμπνευσμένο από τα πανηγύρια της Ελλάδας, τις χαρές, τους χορούς και τις μελωδίες της, μια πολύχρωμη ομάδα που τραγουδάει για την αγάπη, τη φιλία, την εξορία, την ειρήνη, την αποκάλυψη και γενικά για όλα όσα καθορίζουν την ανθρώπινη ζωή. Η Grekobanda αποτελείται από μερικούς από τους κορυφαίους μουσικούς της Ρωσίας, γνωστούς για εγχειρήματα με τον σφαιρικό εθνοτικό προσανατολισμό".

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση:

https://kozlovclub.ru/event/ioannis-kofopulos-i-grekobanda-3/

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ, ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ !!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΕΝΙΑΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ !!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ !!! ΜΑΖΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΙ, ΣΘΕΝΑΡΟΤΕΡΟΙ,

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟΙ και ειλικρινά ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ !!!

Some Image

Чтобы отписаться от этой рассылки, перейдите по ссылке

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: