9 Ιουνίου 2024

Αν κάποιος θέλει να με πείσει να πάω να ψηφίσω κάποιον, θα πρέπει να τεκμηριώσει.

 

Αγαπητοί Φίλοι και Φίλες καλημέρα,

 

Μια χώρα βυθισμένη στην ανομία και την ασυδοσία, με την καθημερινότητα πολλών απλών πολιτών βυθισμένη σε μια κόλαση, με τους εφήβους να επιδίδονται στην εγκληματικότητα, με το πολιτικό σύστημα να νομοθετεί για πάρτη του, με την Ελλάδα να γηράσκει, να ερημώνει και να πεθαίνει, έρχονται όλοι αυτοί να ζητήσουν δυνατή φωνή στην Ευρώπη αλλά η ελληνική φωνή ας πεθαίνει ας γίνεται έρμαιο του καιροσκοπισμού.

Βγήκαν τα σκυλιά τα κομματικά σε αναζήτηση ψήφων. Φυσικά τα κομματόσκυλα είναι πάντα κερδισμένα.

 

Ατελείωτες συζητήσεις και αναλύσεις και από ουσία; Μηδέν. Πολιτικάντηδες, δημοσιογράφοι, τηλεπαρουσιαστές και τηλεπερσόνες που έχουν αναλάβει την διαπαιδαγώγηση σου θα σε σώσουν ακόμα μια φορά. Από την μια οι ευνοούμενοι, πολιτικοί, κολαούζοι, τηλεπερσόνοι, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι και κομματόσκυλα που θα είναι πάντα ευνοούμενοι και από την άλλη εσύ. Εσύ που θα περιμένεις ψίχουλα σαν σκυλάκι. Αυτοπροσδιορίζεσαι με λύπηση με απαξίωση, πράγμα απαράδεκτο για Έλληνα.

 

Αγαπητοί Φίλοι,

 

Ακόμα μια φορά δεν πρόκειται να πάω να ψηφίσω. Δεν πρόκειται να βάλω σταυρό σε πρόσωπα που επέλεξαν άλλοι για μένα. Δεν πρόκειται να δώσω σταυρό σε κάποιους απλά για να πλουτίσουν και να κάνουν δημόσιες σχέσεις. Αν υπήρχε πολιτική κίνηση που να με έχει πείσει ότι έχει για επικεφαλή κάποιον με ηγετικά χαρακτηριστικά και ότι η όλη κίνηση χαρακτηρίζεται για την ανιδιοτέλεια της και την παντελή έλλειψη λαϊκισμού, ναι θα πήγαινα να ψηφίσω.

 

Αν κάποιος θέλει να με πείσει να πάω να ψηφίσω κάποιον, θα πρέπει να τεκμηριώσει.

 

Μπορεί;

 

 --

Δρ Θεοφάνης Α. Τσαπικούνης

Βάρδα Ηλείας, 270 52
697 3386615

Δεν υπάρχουν σχόλια: