12 Ιουλίου 2017

ΦΡΙΚΗ - Το 15λεπτο βίντεο ντοκουμέντο της δολοφονίας του 22χρονου Αμερικανού στον Λαγανά [ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ] !!!

Σκηνές που κόβουν την ανάσα. Ο 22χρονος τουρίστας τρέχει να σωθεί αλλά δεν τα καταφέρνει. Μια ομάδα 12 ατόμων τον χτυπάει δίχως ελέος και τον σκοτώνει στο ξύλο. Προσοχή πολύ σκληρές εικόνες... 
Το βίντεο ντοκουμέντο βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στα χέρια αστυνομικών που ανέλαβαν την εξιχνίαση της υπόθεσης. 
Είναι υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας καταστήματος, μπροστά από την είσοδο του οποίου, δέχθηκε τη δολοφονική επίθεση ο 22χρονος Αμερικανός τουρίστας.
Ο Bakari Henderson που έτρεξε για να γλιτώσει αλλά δεν τα κατάφερε. Στην αρχή του βίντεο όλα φαίνεται να κυλούν φυσιολογικά. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα όμως βλέπουμε τον άτυχο νεαρό να τρέχει στο πεζοδρόμιο και να κατεβαίνει στο δρόμο για να επιταχύνει. Εκεί όμως δέχεται τα πρώτα χτυπήματα από δύο άτομα που έχουν καταφέρει να τον εγκλωβίσουν. Ο 22χρονος χτυπάει στο πίσω μέρος αυτοκινήτου και πέφτει στο έδαφος. Ο σοκαριστικός ξυλοδαρμός του μόλις έχει ξεκινήσει...


Μια ομάδα 12 ατόμων τον χτυπάει δίχως έλεος. Ο Bakari Henderson δεν καταφέρνει να σηκωθεί ξανά από το δρόμο. Οι δράστες που όπως αποκαλύφθηκε λίγες ώρες μετά τη δολοφονία, τον χτυπούσαν ακόμα και νεκρό, με πρωτοφανή μανία παραμένουν στο σημείο και δεν επιτρέπουν σε κανέναν να πλησιάσει για βοήθεια. Η δολοφονική επίθεση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και κάποια στιγμή ο οδηγός του αυτοκινήτου, στο οποίο έπεσε ο 22χρονος, το παίρνει και φεύγει. Πίσω του, μέσα σε μια λίμνη αίματος παραμένει ο Bakari Henderson, μόνος και αβοήθητος. Ο θάνατός του είναι θέμα λίγων λεπτών...


Η αστυνομία είναι απούσα. Οι πελάτες του μπαρ μπροστά από το οποίο γίνεται το έγκλημα είναι συγκλονισμένοι. Κάποιοι κλαίνε και άλλοι αφού έχουν απομακρυνθεί οι δολοφόνοι του τουρίστα, πλησιάζουν για να του κάνουν μαλάξεις. Μάταια όμως. Τα χτυπήματα έχουν ήδη προκαλέσει τον θάνατο του 22χρονου. Το ασθενοφόρο που φτάνει στο σημείο τον μεταφέρει σε νοσοκομείο, με τους γιατρούς να διαπιστώνουν τον θάνατό του. Πίσω στο σημείο της δολοφονίας, έχει μείνει η λίμνη αίματος. Οι δράστες έχουν απομακρυνθεί όταν η αστυνομία ειδοποιείται και φτάνει στην περιοχή. Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο της δολοφονικής επίθεσης στο αποκλειστικό βίντεο που ανέβασε το protothema.gr.





Ο δικηγόρος του 32χρονου Σέρβου, υπεύθυνου ασφαλείας, που έχει συλληφθεί για το τραγικό περιστατικό, τονίζει πως ο πελάτης του δεν είναι ο δολοφόνος του τουρίστα. Όπως λέει ο Θανάσης Ταρτης στο newsit.gr η συμπλοκή από την οποία προήλθε ο θανάσιμος τραυματισμός του άτυχου τουρίστα ξεκίνησε όταν το θύμα, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, επιτέθηκε με μπουκάλι σε μια θαμώνα του μαγαζιού καθώς και σε δύο άτομα της ασφάλειας του μπαρ τα οποία τον χτύπησαν και τον έβγαλαν έξω από το μαγαζί. Όπως ισχυρίζονται, τόσο ο 32χρονος Σέρβος όσο και ο 34χρονος μπάρμαν του μαγαζιού, κατά τη διάρκεια του καβγά μαζί τους μέσα στο μαγαζί ο 22χρονος ήταν ζωντανός και τα θανάσιμα χτυπήματα προέρχονται από αλλά άτομα τα οποία τον κυνήγησαν στους δρόμους του Λαγανά, κάτι που, όπως ισχυρίζεται ο συνήγορος του σεκιούριτι, αποδεικνύεται και από το οπτικό, προανακριτικό υλικό.

"Δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα οι ιστορίες που έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας για selfie. Δυστυχώς, το θύμα ήταν αυτός που ξεκίνησε την επίθεση σε άλλους και μετά επιτέθηκε στον πελάτη μου. Ο πελάτης μου τον κυνήγησε, βγήκαν έξω και από εκεί και πέρα αποδεικνύεται από το προανακριτικό υλικό ότι όταν ο πελάτης μου αποχώρησε από το σημείο, ο νεαρός ήταν ζωντανός και ήταν άλλοι αυτοί που ήταν από πάνω του και του προκαλούσαν τα χτυπήματα από τα οποία προήλθε ο θάνατος", επισημαίνει ο κ. Ταρτης εκφράζοντας παράλληλα τη θλίψη του 32χρονου συλληφθέντα για το θάνατο του 22χρονου τουρίστα." Δεν υπάρχει καμία selfie. Ξαφνικά η κοπέλα δέχθηκε ένα μπουκάλι στο κεφάλι. Ήταν μέσα στα αίματα όπως και άλλοι δίπλα", προσθέτει.

Ο κ. Ταρτης δείχνει ως δράστες του θανάτου του νεαρού Αμερικανού τα δύο άτομα που αναζητά η αστυνομία και άλλα άτομα που μπήκαν στον καβγά έξω από το μαγαζί ενώ τονίζει ότι ο 32χρονος υπεύθυνος ασφαλείας δεν δούλευε το μοιραίο βράδυ καθώς είχε σπάσει το δεξί του χέρι, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατο να προκαλέσει ένα τόσο σοβαρό τραυματισμό στο θύμα.
tro-ma-ktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια: