2 Ιουλίου 2017

Σε ελεύθερη πτώση ο ΣΥΡΙΖΑ: «Χαστούκι» για τον Τσίπρα οι δημοσκοπήσεις...!!!

Αντιμέτωποι με την αγανάκτηση και την οργή των Ελλήνων πολιτών βρίσκονται ο Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, εξαιτίας των αιμοσταγών πολιτικών που εφαρμόζονται στο πλαίσιο των Μνημονίων, κάτι που πλέον αποτυπώνεται με απόλυτη σαφήνεια και στις δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται το τελευταίο διάστημα στον έντυπο και διαδικτυακό Τύπο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής», η διαρκής παράταση στην ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης, αλλά και η σαφής επιδείνωση της ποιότητας της ζωής των πολιτών τόσο στα μεγάλα αστικά κέντρα όσο και στην περιφέρεια βλάπτουν σοβαρά κι ανεπανόρθωτα – αλλά σίγουρα όχι άδικα – το προφίλ του κυβερνητικού διδύμου Τσίπρα – Καμμένου.
Ειδικότερα, όπως επισημαίνει η ίδια πηγή, στις δύο τελευταίες δημοσκοπήσεις του Ιουνίου, της Κάπα Research και του Πανεπιστημίου Μακεδονίας φαίνεται ξεκάθαρα η ζημιά που έχει υποστεί η κυβέρνηση.
Συγκεκριμένα, στη μέτρηση του ΠΑ.ΜΑΚ. αναφορικά με την πρόθεση ψήφου, η ΝΔ προηγείται με 33% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ που συγκεντρώνει ποσοστό 15% (διαφορά 18 μονάδων). 
TROKTIKO

Δεν υπάρχουν σχόλια: