12 Ιουλίου 2017

Σπαραγμός στην Πρέβεζα - Το πιο τραγικό φινάλε: Η πιο όμορφη μέρα της ζωής τους σημαδεύτηκε από τον θάνατο της Λιάνας τους!!!

Το πιο τραγικό φινάλε γράφτηκε στην ιστορία της 27χρονης Λιάνας μητέρας ενός παιδιού που τον περασμένο Ιούνιο δέχθηκε πισώπλατο χτύπημα από τον 34χρονο σύζυγό της. 
Η άτυχη γυναίκα, νοσηλευόταν στην εντατική του νοσοκομείου Χατζηκώστα με χτυπήματα από σκεπάρνι στο κεφάλι και τον αυχένα.
Όμως, παρότι κάποια στιγμή υπήρχαν σημάδια βελτίωσης, η υγεία της παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και η κοπέλα κατέληξε. Η κηδεία της Λιάνας Λαζάρου θα γίνει στον Άγιο Σπυρίδωνα Άρτας.
Σύμφωνα μάλιστα, με τοπικά ΜΜΕ, τα άσχημα νέα κρατήθηκαν μυστικά για κάποιο διάστημα, καθώς το Σαββατοκύριακο στο χωριό της, στον Άγιο Σπυρίδωνα Άρτας, γινόταν ο γάμος ενός πρώτου της ξαδέρφου.
Ο γάμος έγινε κανονικά και σήμερα ανακοινώθηκε επίσημα ο θάνατος της 27χρονης που την είχε χτυπήσει με σκεπάρνι στο κεφάλι και τον αυχένα ο 34χρονος σύζυγός της, τη Δευτέρα 12 Ιουνίου, στην Πέτρα Πρέβεζας. Τη νεαρή, μητέρα ενός 3χρονου παιδιού, εντόπισε το βράδυ της 12ης Ιουνίου στο χωριό Πέτρα Πρέβεζας αιμόφυρτη μέσα στην κουζίνα του σπιτιού της, συγγενικό της πρόσωπο και κάλεσε ασθενοφόρο. Ο σύζυγός της ήταν από την πρώτη στιγμή ο βασικός ύποπτος για τον τραυματισμό της γυναίκας. 
Αύριο στον Άγιο Σπυρίδωνα Άρτας θα γίνει η κηδεία της άτυχης κοπέλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: