10 Οκτωβρίου 2017

Ποιος ήταν ο 37χρονος Αλβανός που έπεσε νεκρός στο Joy bar; Γιατί τον έλεγαν “κατσαρόλα”;;;

“Βαριά” ονόματα της πίστας στο πελατολόγιο του άνδρα που έπεσε νεκρός ξημερώματα Κυριακής – Ο τελευταίος διάλογος του θύματος με τους εκτελεστές του έξω από το κλαμπ στη Γλυφάδα – Τα πληρωμένα πιστόλια και οι διάσημοι πελάτες που πληρώνουν 100 ευρώ το γραμμάριο κοκαϊνης – Για ξεκαθάρισμα μεταξύ διακινητών κοκαϊνης κάνουν λόγο έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.
Έριξε κυκλώματα της Αλβανικής Μαφίας που έχουν σχέση με τα καρτέλ της κοκαΐνης και το πλήρωσε με την ίδια του την ζωή.

Ο λόγος για τον 37χρονο Αλβανό συνιδιοκτήτη του μπαρ “Joy” στην Γλυφάδα, ο οποίος τα ξημερώματα της Κυριακής έπεσε νεκρός μέσα στο κατάστημα του, έπειτα από πυροβολισμούς που έριξαν εναντίoν του δυο άγνωστοι οπλοφόροι.

“Εμένα έριξες ρε;”

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν ξεκάθαρη εικόνα για την δολοφονία του “Κατσαρόλα”, όπως ήταν το προσωνύμιο του θύματος, στα κυκλώματα διακίνησης κοκαΐνης στις ακριβές πιάτσες της Αθήνας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα πρόσωπα των δυο ανδρών που μπήκαν στο μπαρ λίγο πριν τις 05:00 τα ξημερώματα της Κυριακής, έχουν καταγραφεί από τις κάμερες του καταστήματος, ενώ από αυτόπτες μάρτυρες οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ανέλαβαν της έρευνες, έμαθαν και την στιχομυθία που προηγήθηκε πριν από την εκτέλεση του “κατσαρόλα”.
Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες, οι δυο άγνωστοι άνδρες πλησίασαν το τραπέζι που κάθονταν ο 37χρονος και ο ένας από αυτούς του είπε σε άγριο τόνο: “…εμένα έριξες ρε;”. Η απάντηση από το “κατσαρόλα” άμεση: “…άντε πάγαινε ρε μη σε στείλω εγώ”. Αμέσως οι δυο άνδρες έβγαλαν όπλα και “γάζωσαν” τον 37χρονο, ενώ τραυμάτισαν έναν φίλο του και δυο θαμώνες του καταστήματος.

Εκτιμάται πως ο 37χρονος πήρε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικού την οποία και διακίνησε, χωρίς όμως να πληρώσει τους προμηθευτές του με αποτέλεσμα την εκτέλεση του.

Ο “κατσαρόλας”

Ο 37χρονος είναι ιδιοκτήτης άλλων τριών καταστημάτων, δυο λεσχών πολυτελείας στην Καλλιθέα, όπου μάλιστα ορισμένοι από τους θαμώνες είναι γνωστοί τραγουδιστές σε μεγάλες πίστες, κι ενός μπαρ στο κέντρο τις Αθήνας.

Το 2012 ο “κατσαρόλας” είχε συλληφθεί από την Δίωξη Ναρκωτικών, καθώς είχε συστήσει ομάδα, αποτελούμενη από 10 άτομα, τα οποία είχε εφοδιάσει με σκούτερ Ιταλικής κατασκευής, ώστε να είναι σε θέση ολόκληρο το 24ωρο να μοιράζουν κόκα στο βαρύ πελατολόγιο που είχε καταφέρει να δημιουργήσει ο 37χρονος.

Μάλιστα το προσωνύμιο “κατσαρόλας” προέκυψε επειδή ο 37χρονος “μαγείρευε” την κοκαΐνη, την έβραζε δηλαδή, ώστε να εξαλείφει τις νοθεύτηκες ουσίες και να παραδίδει στους πελάτες του “καθαρό πράμα”. Για το λόγο αυτό ήταν ο πλέον ακριβός διακινητής της Αθήνας, καθώς η κόκα του “κατσαρόλα” κόστιζε 100 ευρώ το γραμμάριο.

Παράλληλα η πελατεία του ήταν ακόμα και βαριά ονόματα τις “show Biz”, ανάμεσα τους και γνωστά ονόματα τις Αθηναϊκής πίστας, που άλλωστε ήταν πελάτες στις λέσχες και στο μπαρ που διατηρούσε από εκείνη την εποχή στο κέντρο τις Αθήνας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θ. ΠΑΝΟΥ/newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια: