8 Οκτωβρίου 2017

Ψάχνουν γραφεία με άνετο πάρκινγκ για τα καλάμια τους οι υποψήφιοι αρχηγοί της ΔΗ.ΣΥ. -

467B1411-3687-46C2-BE4E-473A182A0F34-3431-000002A5885AB45E.jpeg
Έχουν καβαλήσει τα καλάμια τους και νομίζουν οτι ειναι υποψήφιοι πλανητάρχες, ένα μάτσο ψώνια που το μόνο που τους ενδιαφέρει ειναι η προσωπική τους προβολή και οχι το λεγόμενο «εγχείρημα» για την κεντροαριστερά!
Άλλωστε οι περισσότεροι εχουν νεοφιλελεύθερες θέσεις, θεωρούν στίγμα την αριστερά και οι οποιες διάφορες τους απο τη ΝΔ του Μητσοτακη ειναι απλώς στην φαντασία τους!
Αν πραγματικά τους ενδιέφερε ο πολιτικος χώρος που λένε οτι κινούνται δεν θα έθαβαν ο ένας τον αλλο και το βασικότερο δεν θα ήταν 10 νοματαίοι οι υποψήφιοι αλλα θα είχαν στηρίξει ο ένας τον αλλο και θα υπήρχαν 2, το πολύ 3 για να αποφευχθεί  ο διπολισμός!


Ειναι τόση η ξεφτίλα τους που ψάχνουν τρόπους με την ηλεκτρονική ψηφοφορία (όσοι τη στηρίζουν) να ψηφίσουν οχι μόνο τα εν δύναμη μέλη του νέου κόμματος αλλα και οι «φίλοι», δηλαδή ορδές ψηφοφόρων απο αλλα κόμματα (λέτε με κυρίως Νεα Δημοκρατια) που θα τρέξουν να ψηφίσουν συγκεκριμένο υποψήφιο-υποχείριο σε μια μελλοντική κυβέρνηση συνεργασίας!

Ένα σύγχρονο δημοκρατικό κομμα δεν κυβερνάται μόνο απο έναν αρχηγό αλλα και απο μια ηγετική ομάδα που θα τον πλαισιώνει! Ποιος απο τους υποψήφιους αρχηγούς διαθέτει τέτοια ικανή ομάδα; Δεν θα έπρεπε οι υποψήφιοι αρχηγοί να μας παρουσιάσουν και τους στενούς τους συνεργάτες που θα τους στηρίξουν αν εκλεγούν;

Η εκλογή αρχηγού ξεκίνησε απο την αρχή λάθος! Το πρωτο λάθος ήταν το μεγαλο χρονικό διάστημα μέχρι τις εκλογες, το δεύτερο οτι μπορούσε να ειναι υποψήφιος ο καθένας χωρίς να εχει κάποιες πολιτικές περγαμηνές οτι ανήκει στον συγκεκριμένο πολιτικο χώρο που καλείται να ηγηθεί με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Θεοδωρακη που ειναι ξενο σώμα και ακολουθεί στη βουλη διαφορετική γραμμή απο την Γεννηματα! Δηλαδή αν εκλεγει ο Θεοδωράκης το ΠΑΣΟΚ ξαφνικά θα αλλάξει πολιτικές θέσεις και θα υιοθετήσει τις θέσεις του Ποταμιού; Αυτο ειναι το πιο απλό παράδειγμα!

Η όλη υπόθεση ειναι καταδικασμένη να αποτύχει. Ακόμη και ο «ηλίθιος» πολιτικά Παπανδρέου εχει φερθεί πιο έξυπνα και δεν παίρνει μέρος στην εκλογική διαδικασία ενώ ο Βενιζέλος κινείται στο παρασκήνιο καθως δεν θέλει και αυτός να εκτεθεί δημόσια σε αυτή τη φάση!

Ειναι σαν τα Κοκόρια που μαλώνουν στο ίδιο κοτέτσι και στο τελος θα καταλήξουν όλα στην κατσαρόλα του πτηνοτρόφου!

kalinda

Δεν υπάρχουν σχόλια: