30 Δεκεμβρίου 2017

Αναζητείται νεαρός που φέρεται να βίασε 57χρονη με κινητικά προβλήματα την παραμονή των Χριστουγέννων!!!

Δικογραφία για κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος άγνωστου άνδρα σχημάτισε το Τμήμα Ασφαλείας Ήλιδας και εξετάζει με πολύ προσοχή την υπόθεση που καταγγέλθηκε από 57χρονη, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. 
Το Τμήμα Ασφαλείας δεν δίνει κανένα στοιχείο, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το περιστατικό έγινε στον δήμο Ήλιδας, το πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, η 57χρονη, η οποία...
αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι γύρω στις 9:30 το πρωί και ενώ η ίδια ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι της, άγνωστος άνδρας εισήλθε μέσα στο σπίτι από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα. Ο άγνωστος άνδρας ακινητοποίησε τη γυναίκα στο κρεβάτι και αποπειράθηκε να τη βιάσει, αφού προηγουμένως της κατέβασε το παντελόνι. Ωστόσο, ο άνδρας δεν ολοκλήρωσε την πράξη του, καθώς η γυναίκα αντιστάθηκε και έβαλε τις φωνές και προφανώς φοβούμενος ότι θα γίνει αντιληπτός, τράπηκε σε φυγή. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η γυναίκα στους αστυνομικούς, πρόκειται για νεαρό άνδρα, τον οποίο δεν αναγνώρισε, καθώς φορούσε εσωθερμικό με κουκούλα για να καλύπτει τα χαρακτηριστικά του. Πάντως, προκαλεί αίσθηση το γεγονός ότι ο άνδρας έδρασε στις 9:30 το πρωί παραμονή Χριστουγέννων, σε μία ημέρα όπου υπήρχε κινητικότητα και θα μπορούσε να είναι γίνει αντιληπτός. Οι Αρχές εξετάζουν διεξοδικά την υπόθεση και ερευνούν σε όλες τις κατευθύνσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: