19 Μαΐου 2018

Ο αρχιπροδότης Τσίπρας και η «λατρεία» του για τους Μουσουλμάνους και τα ποιήματα μίσους, ανθελληνισμού και υπέρ της «μητέρας Τουρκίας» στην Θράκη…!!!


Ο Αλέξης Τσίπρας ευχήθηκε ευτυχές και ειρηνικό ραμαζάνι τη στιγμή που στον Εχίνο της Ξάνθης διαβάζονταν από μικρά παιδιά ποιήματα μίσους και προπαγάνδας κατά της Ελλάδας στη διάρκεια της θρησκευτικής τελετής του χατίμ την οποία οι μουσουλμάνοι μετέτρεψαν σε τουρκική εκδήλωση.

                       


Με ανάρτηση του στο Twitter ο κ. Τσίπρας έγραψε:
«Σε όλους τους μουσουλμάνους στη χώρα μας και όλο τον κόσμο, εύχομαι ένα ευτυχές και ειρηνικό ραμαζάνι. Ramadan Mubarak».


Σε όλους τους μουσουλμάνους στη χώρα μας και όλο τον κόσμο, εύχομαι ένα ευτυχές και ειρηνικό ραμαζάνι. Ramadan Mubarak


Τι σημαίνει όμως το «Ramadan Mubarak» που έγραψε ο πρωθυπουργός; Κατά τη διάρκεια του ραμαζανιού οι μουσουλμάνοι συνηθίζουν να εύχονται ο ένας στον άλλο είτε λέγοντας «Ramadan Mubarak» είτε «Ramadan Kareem».
Οι δυο φράσεις έχουν μια ελαφρώς διαφορετική ερμηνεία η μια από την άλλη. Το «Ramadan Mubarak» σημαίνει «ευλογημένο ραμαζάνι» ή «ευτυχισμένο ραμαζάνι».
Αντίθετα το «Ramadan Kareem» σημαίνει «ας είναι το ραμαζάνι γενναιόδωρο μαζί σου». Για τη συγκεκριμένη ευχή, ωστόσο, υπάρχει -στον μουσουλμανικό κόσμο- μια διχογνωμία για το αν πρέπει να χρησιμοποιείται και γι αυτό πολλοί αποφεύγουν να τη δίνουν.

Τέλος, το «Ramadan Mubarak» θεωρείται σήμερα η πιο συνηθισμένη ευχή διότι τη συγκεκριμένη χρησιμοποιούσε αρχικά και ο προφήτης Μωάμεθ.
Τον Μωάμεθ ωστόσο φρόντισαν να τον… τιμήσουν και τα παιδιά των μουσουλμάνων στο τέμενος του Εχίνου στην Ξάνθη σε μία εκδήλωση που οργανώθηκε από Τούρκους και μετατράπηκε σε μίσους και προπαγάνδας κατά της Ελλάδας και μάλιστα από ελληνικού εδάφους και την παρουσία βουλευτή του ελληνικού κοινοβουλίου. 
Στη διάρκεια τελετής του χατίμ στο τέμενος του χωριού Εχίνος της Ξάνθης (13/5/2018) που διοργάνωσε και φέτος ο ψευδομουφτής Αχμέτ Μέτε με την χορηγία του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής, μικρά παιδιά της μειονότητας, όλα από τα Πομακοχώρια της περιοχής, απήγγειλαν ποιήματα για την … «μητέρα» Τουρκία, τον Μωάμεθ τον Πορθητή και τον ένδοξο Τούρκο… στρατιώτη.
Ένα από αυτά τα ποιήματα, στη διάρκεια της τελετής χατίμ, δημοσιοποίησε το www.tourkikanea.gr προκαλώντας αίσθηση για το περιεχόμενο. Συγκεκριμένα, ένα μικρό παιδί απαγγέλει ποίημα στο οποίο συμμετέχουν και τα υπόλοιπα φωνάζοντας δυνατά και με νόημα το ρεφρέν «Παιδιά Τούρκων. Τούρκοι είμαστε εμείς».
Το ποίημα
Ενθουσιώδης πάντα ήμουν στην ιστορία
Με τον Μωάμεθ τον Πορθητή μπροστά έτρεξα στην Κωνσταντινούπολη
Έκλεισα εποχές, άνοιξα εποχές
Παιδιά Τούρκων. Τούρκοι είμαστε εμείς.
Είμαι ο Τούρκος στρατιώτης απέναντι στο κοπάδι των εχθρών
Είμαι οι 253.000 του Τσανάκκαλε
Μάρτυρας η ιστορία, κατέγραψα θρύλους
Παιδιά Τούρκων. Τούρκοι είμαστε εμείς.
Στην τελετή Χατίμ στον Εχίνο, μία θρησκευτική εορτή των μουσουλμάνων, κατά την οποία γίνεται η ολοκλήρωση και η «ενηλικίωση» των μουσουλμανοπαίδων που έχουν ολοκληρώσει την ανάγνωση και εκμάθηση του Κορανίου, μετείχαν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, ο ψευδομουφτής Αχμέτ Μέτε, ο δήμαρχος Μύκης Τζεμίλ Καμπζά κ.α ενώ παραβρέθηκαν και καλεσμένοι της ψευδομουφτείας από την Τουρκία. Για την ιστορία, το πανό που ήταν ανηρτημένο μέσα στο τέμενος έγραφε : «Τουρκική μειονότητα Δυτικής Θράκης».


Δεν υπάρχουν σχόλια: