20 Οκτωβρίου 2018

Μπάχαλο η ''κοινοπραξία'' των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ: Τσίπρας πανηγυρίζει – Ο Καμμένος μιλάει για μαύρο χρήμα!

Prentresultaat vir ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ
Εκ διαμέτρου αντίθετες οι πρώτες αντιδράσεις του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα και του υπουργού Εθνικής Αμυνας, Πάνου Καμμένου μετά την πρώτη ψηφοφορία στο κοινοβούλιο της ΠΓΔΜ για τη συνταγματική αναθεώρηση.
Ο Αλέξης Τσίπρας με μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έσπευσε να συγχαρεί τον πρωθυπουργό των Σκοπίων, ο οποίος εξασφάλισε την απαιτούμενη πλειοψηφία, σημειώνοντας πως απόψε επετεύχθη ένα πολύ μεγάλο βήμα για την κοινή επιτυχία των δύο χωρών. 
Ενα πολύ σημαντικό βήμα, όπως συμπλήρωσε, για ένα μέλλον με ειρήνη και ευημερία μεταξύ των δύο λαών αναφερόμενος στο Σκοπιανό.

Ειδικότερα, ο κ. Καμμένος θέλησε να αναφερθεί στις καταγγελίες, σύμφωνα με τις οποίες βουλευτές του VMRO δέχθηκαν μέχρι και 2 εκατ. ευρώ προκειμένου να ψηφίσουν υπέρ των συνταγματικών αλλαγών. Ο Πάνος Καμμένος άναψε φωτιές αναφερόμενος εμμέσως στις δηλώσεις που έκανε ενώπιον δημοσιογράφων, ο γενικός γραμματέας του αντιπολιτευόμενου συνασπισμού VMRO-DPMNE ο οποίος μίλησε για προτάσεις 2 εκατομμυρίων, σε βουλευτές του κόμματος του ώστε να… παραχωρήσουν την ψήφο τους.

Ποιός θα φανταζόταν ότι στην Ευρώπη των αξιών και της δημοκρατίας οποίος δεν ψηφίζει κατά τις εντολες προφυλακίζεται και οποίος συμμορφώνεται παίρνει μπόνους 2.000.000€ μαύρο χρήμα. Ντρέπομαι

Δεν υπάρχουν σχόλια: