19 Οκτωβρίου 2018

Κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα της δολοφονίας της Λαγούδη

Η Ειρήνη Î›Î±Î³Î¿ÏÎ´Î·Η κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα της δολοφονίας της Λαγούδη συμπεριλαμβάνεται στη δικογραφία σύμφωνα με την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΙ. 

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, ο μάρτυρας φέρεται να περιγράφει όσα έγιναν την ημέρα που δολοφονήθηκε η Λαγούδη στην παραλία Φωτμού της λίμνης Τριχωνίδας. Ο μάρτυρας είδε έναν άνδρα με ένα αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού να περιμένει στην παραλία, και λίγο αργότερα, έφτασε στο σημείο ένα μικρό αυτοκίνητο από το οποίο βγήκε μία ψηλή κοπέλα.
Αφού συνομίλησε για λίγο με τον άνδρα, στη συνέχεια τους άκουσε να τσακώνονται. Τότε, εμφανίστηκαν δύο ακόμη άνδρες οι οποίοι ήταν κρυμμένοι σ’ ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι και επιτέθηκαν στη γυναίκα, η οποία φώναζε αφήστε με.

ΣΧΕΤΙΚΑ
«Εγώ σου έδωσα χρήματα για λίγες μέρες για να σε εξυπηρετήσω», έλεγε η Λαγούδη στο τηλέφωνο- Οι νέες φωτογραφίες ντοκουμέντο!

Στη συνέχεια, την έβαλαν μέσα στο αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο έριξαν κάτι το οποίο δεν μπορούσε να διακρίνει από το σημείο που βρισκόταν.  Ο μάρτυρας φέρεται να έχει καταθέσει στη δικαιοσύνη τα παραπάνω στοιχεία και έχει ισχυριστεί ότι δέχεται απειλές από συγκεκριμένους ανθρώπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: