11 Νοεμβρίου 2018

Άισχος, πόχα και σαπίλα:Εξω από τα σπίτια των Σπίρτζη, Παπαγγελόπουλου και Λαζόπουλου πέρασε το ασθενοφόρο με τα 19 εκατ. ευρώ του πασόκου πολιτικού - Τα λεφτά έφτασαν με σκάφος από την γειτονική Ιταλία και στην συνέχεια φορτώθηκαν σε ασθενοφόρο του ΚΕΕΛΠΝΟ !!!

Μπάχαλο τα έκανε η εφημερίδα Δημοκρατία με τα 19 εκατ. ευρώ που υποτίθεται ότι βρέθηκαν σε σπίτι πασόκου πολιτικού στην οδό Ζαλοκώστα στο Παλαιό Ψυχικό. Πίσω από την είδηση-βόμβα, στο κυνήγι του θησαυρού, έτρεξε και η διάσημη Χριστίνα Μπόμπα.
Η Χριστίνα ανακάλυψε ότι τα λεφτά έφτασαν με σκάφος από την γειτονική Ιταλία και στην συνέχεια φορτώθηκαν σε ασθενοφόρο του διαβόητου ΚΕΕΛΠΝΟ.

Το ασθενοφόρο με τον θησαυρό πριν φθάσει στο σπίτι του γνωστού πολιτικού όπως υποστηρίζει η εφημερίδα Δημοκρατία πέρασε-χωρίς να σταματήσει- απ΄έξω από τα σπίτια των Χρήστου Σπίρτζη και Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.
Στην συνέχεια ο οδηγός του ασθενοφόρου με τα 19 εκατ. ευρώ σταμάτησε για τσιγάρο στο σπίτι του Απόστολου Λαζόπουλου επί της οδού Ζαλοκώστα 9 στο Παλαιό Ψυχικό!
Αφού κάπνισε το τσιγάρο πάτησε τη γόπα στην άσφαλτο, έφτυσε, κάθησε στο βολάν και ξεκίνησε εκ νέου με κατεύθυνση το σπίτι του πολιτικού που εντόπισε η Δημοκρατία.
Για το συγκλονιστικό συμβάν ο εξαίρετος ρεπόρτερ του ellinikahoaxes.gr, Θάνος Επαχτίτηςθα έγραφε>
Σύμφωνα με δημοσιεύματα που βασίζονται σε «αποκλειστικό άρθρο και φωτογραφία» της εφημερίδας «Δημοκρατία», η Ελληνική Αστυνομία εντόπισε σε κρύπτη οικίας στο Παλαιό Ψυχικό, το ποσό των 19 εκατομμυρίων ευρώ που φέρεται να ανήκει σε πρώην πολιτικό του ΠΑΣΟΚ.

ΨΕΥΔΕΣ

Το άρθρο της «Δημοκρατίας», αναπαράχθηκε από πολλές ενημερωτικές ιστοσελίδες, όπως: documentonews.grtribune.grnewsbomb.grstar.grpronews.gr,aftodioikisi.grkontranews.gre-radio.grhttp://ithominews.blogspot.com/ κτλ.
Τι έχει συμβεί;
Αρχική πηγή του «αποκλειστικού ρεπορτάζ» είναι το ανυπόγραφο άρθρο της εφημερίδας «Δημοκρατία» που υποστηρίζει πως βρέθηκαν 19.000.000 ευρώ από αστυνομικές και φορολογικές Αρχές την Τρίτη το βράδυ, σε κρύπτη σε οικία στο Παλαιό Ψυχικό, έπειτα από εξονυχιστικό έλεγχο.
Επικοινωνήσαμε με το Γραφείο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. και με το Αρχηγείο στη ΓΑΔΑ, όπου μας δηλώθηκε πλήρη άγνοια για το περιστατικό.
Λίγη ώρα αργότερα το Γρ. Τύπου εξέδωσε ανακοίνωση λέγοντας ότι: «Καμία Υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας δεν πραγματοποίησε επιχείρηση σε οικία στο Παλαιό Ψυχικό, όπως επικαλείται σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.»

Επιπλέον, τα σχετικά δημοσιεύματα προσκομίζουν τη παρακάτω «αποκλειστική φωτογραφία» της εφημερίδας «Δημοκρατία».

Η «αποκλειστική φωτογραφία» όμως είναι εικόνα αρχείου που κυκλοφορεί εδώ και χρόνια στο διαδίκτυο.
Συνοψίζοντας, η Ελληνική Αστυνομία μας δήλωσε πλήρη άγνοια του περιστατικού και η «αποκλειστική φωτογραφία» που «τεκμηριώνει» τα δημοσιεύματα, είναι εικόνα αρχείου.
Με βάση τα ανωτέρω, ο ισχυρισμός «η Ελληνική Αστυνομία εντόπισε σε κρύπτη οικίας στο Παλαιό Ψυχικό, το ποσό των 19 εκατομμυρίων ευρώ που ανήκει σε πρώην πολιτικό του ΠΑΣΟΚ», καταρρίπτεται.


Δεν υπάρχουν σχόλια: