4 Νοεμβρίου 2018

Η 45ΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ! Έχει αναστατωθεί όλη η Πάτρα μαζί της – Ποιο είναι το κωδικό της όνομα;;;

Image result for σεξυ ντυσιμοΈχει γίνει θέμα συζήτησης στις φοιτητικές παρέες των αγοριών στην περιοχή του Αγίου Διονυσίου, στην Πάτρα, μία ώριμη μελαχρινή 45άρα. 
Πρόκειται για μία αρκετά καλοστεκούμενη γυναίκα που έχει ιδιαίτερα ακριβό ντύσιμο, ενίοτε αρκετά προκλητικό, θέλοντας να κρύψει κάποια χρονάκια από την ηλικία της. Η 45χρονη, φαίνεται ότι έχει μία ιδιαίτερη προτίμηση στους νεαρούς 20χρονους, αλλάζοντας τους, σύμφωνα με τις κακές γλώσσες σαν τα… πουκάμισα.
 
Η γυναίκα που έχει χωρίσει εδώ και κάποιους μήνες και μένει μόνη της, έχει μετατρέψει το διαμέρισμα της, κοντά στον Άγιο Διονύση, σε ερωτική «φωλιά» δείχνοντας ιδιαίτερα δεκτική με τα νεαρά αγόρια. 
Στην περιοχή μένουν αρκετοί φοιτητές σε διπλανά, σε κοντινά και σε γειτονικά διαμερίσματα και η σέξι 45χρονη που ξέρει να εντυπωσιάζει από ότι φαίνεται το ανδρικό φύλο, δεν δυσκολεύεται στο να γνωρίσει εύκολα νεαρούς φοιτητές. 
Μάλιστα, οι νεαροί στις μεταξύ τους συζητήσεις, έχουν δώσει και κωδική ονομασία στην γειτόνισσα τους. «Πάμε στο… πουρό», έτσι λένε…! 
dete

Δεν υπάρχουν σχόλια: