10 Νοεμβρίου 2018

ΔΙΑΚΟΝΙΑΡΗΔΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ!!!

Image result for ΔΙΑΚΟΝΙΑΡΗΔΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥΓράφει ο Αντίοχος

Την Μόσχα (αλλά όχι των σταλινικών εφηβικών του ονείρων…) θα επισκεφθεί ο mister Tsipras,στις 9 Μαΐου, οπότε θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τη νίκη των Αγγλο-αμερικανο-σοβιετικών στον Β΄ Π.Π., κατόπιν σχετικής τηλεφωνικής πρόσκλησης του προέδρου της Ρωσσίας.

Τα γνωστά παπαγαλάκια, διέρρευσαν ότι ο Πούτιν τηλεφώνησε στον κομμουνιστάκο των Αθηνών, για να τον συγχαρεί, ωστόσο νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο mister Tsipras πήρε την πρωτοβουλία να τηλεφωνήσει και να ζητήσει πρόσκληση για την 9η Μαΐου. Μάλιστα, στα ρεπορτάζ των έμμισθων παπαγάλων, αναφέρεται ότι «ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε τη σημασία που αποδίδει στον αγώνα κατά του ναζισμού», λες κι αυτό είναι το ζητούμενο από τη ρωσσική πλευρά, στην παρούσα φάση.


Τι σημαίνουν όλα τούτα, πρακτικά; Πέραν από το γελοίον του πράγματος, ο αρχηγός ενός κόμματος που είναι εναντίον των παρελάσεων (γιατί είναι «φασιστικό κατάλοιπο»…) να παρευρεθεί σε μια παρέλαση και μάλιστα μεγαλειώδη- η ελληνο-ρωσσική προσέγγιση που προαναγγέλλουν οι διάφοροι διακονιάρηδες του διαδικτύου, θα περιοριστεί –το πολύ- σε μια τυπική χειραψία, δεδομένου ότι πολλοί αρχηγοί κρατών θα βρίσκονται εκείνη τη μέρα στη Μόσχα και δε θα υπάρχει χρόνος για ιδιαίτερη συνάντηση με τον καθέναν απ’ αυτούς.

Εκείνο που δε σας λένε οι πανηγυρίζοντες διαδικτυακοί ζήτουλες, είναι ότι αν ήθελε ελληνο-ρωσσική προσέγγιση ο κομμουνιστάκος των Αθηνών, θα πήγαινε ΤΩΡΑ αμέσως στη Μόσχα και θα διαπραγματευόταν τη σύναψη ελληνο-ρωσσικής συμμαχίας, με αντάλλαγμα την χορήγηση ρωσσικής οικονομικής βοήθειας προς την Ελλάδα (για την οποία έκανε λόγο προ ημερών ο υπουργός Οικονομικών της Ρωσσίας…)

Τα υπόλοιπα είναι για τα… χάπατα του διαδικτύου, που καταπίνουν αμάσητη την προπαγάνδα των διακονιαραίων!

Δεν υπάρχουν σχόλια: