12 Νοεμβρίου 2018

ΔΗΛΩΣΗ ΕΛΕΝΗΣ ΑΛΕΙΦΕΡΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Image result for ΕΛΕΝΗΣ ΑΛΕΙΦΕΡΗ
Τιμώντας τη σχέση ειλικρίνειας που έχουμε σφυρηλατήσει όλα αυτά τα χρόνια, έχοντας απόλυτο σεβασμό στο θεμελιώδη θεσμό της Δημοκρατίας, την Αυτοδιοίκηση, την οποία υπηρετώ με συνέπεια και αξιοπιστία επί είκοσι χρόνια, ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ με αίσθημα ευθύνης και αποφασιστικότητας σε εσάς τους δημότες, που θέλετε και οραματίζεστε το άριστο για το Δήμο Καλαμάτας.
 
Οι νέες προκλήσεις με βρίσκουν δυνατή και έτοιμη να υπηρετήσω με τον καλύτερο τρόπο και να ανταποκριθώ στις ανάγκες του Δήμου Καλαμάτας, όπως διαμορφώνονται με την εφαρμογή του νέου θεσμικού πλαισίου του «Κλεισθένη». Στο νέο αυτό τοπίο απαιτούνται πλέον συνέργειες και συνεργασίες, που μπορώ να κινητοποιήσω, ώστε να πολλαπλασιασθούν οι δυνάμεις εκείνες που θα συνεχίσουν την ήδη επιτυχημένη πορεία του Δήμου Καλαμάτας, ενώ παράλληλα θα παρακάμπτουν τις πρακτικές του διχασμού, της απραξίας και της μιζέριας.
Ο Δήμος Καλαμάτας προχωρά στο μέλλον με συνετά αλλά και θαρραλέα βήματα, τα οποία οφείλουμε να ενισχύσουμε αξιοποιώντας όλες τις δυνάμεις των συμπολιτών μας. 
Έχοντας, αναγνώριση και σεβασμό στο αυτοδιοικητικό δυναμικό που υπηρετεί τον Δήμο Καλαμάτας, επίγνωση των υψηλών απαιτήσεων της θέσεως του Δημάρχου Καλαμάτας, διαθέτοντας την εμπειρία από την 11χρονη θητεία μου σε θέση Δημάρχου και των πέντε ετών στη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, σας καταθέτω την απόφαση μου για συγκρότηση ψηφοδελτίου που θα διεκδικήσει την Δημοτική Αρχή της Καλαμάτας στις επερχόμενες εκλογές.
Πιστεύω σε ένα διοικητικό και πολιτικό μοντέλο δημοκρατικής λειτουργίας άμεσο και αποτελεσματικό, το οποίο μπορώ να υπηρετήσω, με γνώση, συνέπεια και αξιοπιστία, όπως άλλωστε αποδεικνύει η μέχρι τώρα πορεία μου στην Αυτοδιοίκηση. 
Ήδη εξελίσσεται η πρωτοβουλία μου, για συγκρότηση ικανής αυτοδιοικητικής ομάδας, που πιστεύει, πρωτίστως στο θεσμό αυτό και στη δυναμική της Καλαμάτας, ενώ κυριαρχείται από διάθεση προσφοράς στους πολίτες.
Με αυτά τα χαρακτηριστικά θα οδηγήσει σε νίκη τις «δυνάμεις της δημιουργίας». 
Για να είναι εγγυημένο το μέλλον του Δήμου Καλαμάτας και των πολιτών του.

Καλαμάτα, 12.11.2018

Δεν υπάρχουν σχόλια: