30 Νοεμβρίου 2018

Μήνυμα-έκπληξη «τελειώνει» τον Μαρίνο – Θα κάνει την… τρέλα ο Τίγρης;;;

Το όνομα του Μανόλο Χιμένεθ επανήλθε σήμερα δυναμικά στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Όπως αναφέρει πρωτοσέλιδα η εφημερίδα «SportDay», ο Ισπανός τεχνικός είναι θετικός στο να επιστρέψει στην Ένωση.
Μάλιστα, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το sportdog.gr, οι άνθρωποι της Ένωσης έχουν ενημερωθεί ήδη για το ότι 54χρονος τεχνικός θα μπορούσε να γυρίσει στην Ελλάδα για χάρη των «κιτρινόμαυρων», μιας και, πλέον, το βασικό πρόβλημα που τον ανάγκασε να πάει στην πατρίδα του το περασμένο καλοκαίρι (η ασθένεια της μητέρας του) φαίνεται πως έχει ξεπεραστεί και δεν απαιτεί τη μόνιμη παρουσία του εκεί.


Βεβαίως, μόνο εύκολη δεν είναι μία τέτοια απόφαση για την «κιτρινόμαυρη» διοίκηση, καθώς ο Μανόλο Χιμένεθ έχει άλλες «απαιτήσεις» από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, όχι μόνο όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι. Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα, από τη στιγμή που πρόκειται για έναν προπονητή που πήρε πρωτάθλημα με την ομάδα 24 ολόκληρα χρόνια μετά.

Μάνταλος και Σιμόες

Σε ό,τι αφορά το μέτωπο των «φευγάτων», από την πρώτη στιγμή το sportdog.gr σάς έχει αποκαλύψει την πρόθεση του Πέτρου Μάνταλου να αποχωρήσει από την ΑΕΚ. Μάλιστα, έχει δώσει σχετική εντολή σε δύο μάνατζερ να του φέρουν πρόταση από το εξωτερικό, αν και είναι δύσκολο σε αυτή τη φάση να φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ προσφορά ανάλογης του καλοκαιριού που άγγιζε τα 8 εκατ. ευρώ συνολικά. Όμως, πλέον, έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα για τον παίκτη στην ομάδα, δεν αποκλείεται να συζητηθούν και πολύ μικρότερες προσφορές, αν και εφόσον προκύψουν.

Σχετικά με τον Αντρέ Σιμόες, που αποθεώνει την ΑΕΚ παρά τον παραγκωνισμό του, είναι λογική από τη στιγμή που ο παίκτης βρίσκεται ακόμα στην Ελλάδα και η μεταγραφή του είναι στον αέρα. Πάντως, σχετικά με το ενδιαφέρον της Αλ Ουάχντα, θα πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι, μιας και οι συγκεκριμένες ομάδες δε συνηθίζουν, πλέον, να ξοδεύουν τόσα πολλά χρήματα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: