21 Δεκεμβρίου 2018

Μπάμπα Βάνγκα: Οι ζοφερές προβλέψεις από τη νεκρή «Νοστράδαμο των Βαλκανίων» για το 2019 !!!

Κακά μαντάτα επιφυλάσσουν, τόσο για τον Βλαντιμίρ Πούτιν, όσο και για τον Ντόναλντ Τραμπ οι προβλέψεις της τυφλής «Νοστράδαμου των Βαλκανίων».Γιατί μπορεί η Μπάμπα Βάνγκα, η ηλικιωμένη μάντισσα από τη Βουλγαρία, να είναι νεκρή εδώ και περισσότερο από δύο δεκαετίες (άφησε την τελευταία της πνοή το 1996, σε ηλικία 85 ετών), ωστόσο οι προφητείες της έχουν διασωθεί και στοιχειώνουν τους απανταχού… συνωμοσιολόγους!

Και πώς όχι, όταν σύμφωνα με κάποιους (μάλλον ευκολόπιστους οπαδούς της), είχε προβλέψει επιτυχώς το Brexit, την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους, αλλά και την άνοδο του ISIS.

Σύμφωνα λοιπόν με τους πιο… επίκαιρους ισχυρισμούς της, οι εξελίξεις για δύο από τους ισχυρότερους ηγέτες της υφηλίου θα είναι ιδιαίτερα άσχημες για το 2019.

Για την ακρίβεια, όπως αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής Mirror που «ξέθαψε» τις προφητείες της Βουλγάρας γερόντισσας, το 2019 θα σημαδευτεί από μια απόπειρα δολοφονίας εις βάρος του Βλαντιμίρ Πούτιν, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται εάν θα είναι επιτυχημένη ή όχι.

Ο επίδοξος δολοφόνος, σύμφωνα μάλιστα με την τυφλή μάντισσα, θα προέρχεται από το στενό κύκλο του Ρώσου προέδρου!

Και ο Ντόναλντ Τραμπ όμως δεν αναμένεται να… καλοπεράσει φέτος, αφού η Μπάμπα Βάνγκα υποστηρίζει πως θα πέσει θύμα μιας μυστηριώδους ασθένειας, που θα τον αφήσει κουφό και με εγκεφαλική βλάβη!

Εκτός ωστόσο από τις… αναποδιές για τους δύο ηγέτες, ζοφερό διαγράφεται το μέλλον και για την Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς μέσα στους επόμενους μήνες «θα καταρρεύσει οικονομικά».

Η Ασία πάντως βρίσκεται σε ακόμα δυσμενέστερη θέση, αφού θα υποστεί πελώριες καταστροφές από ένα γιγάντιο τσουνάμι, ενώ μετεωρίτης πρόκειται να χτυπήσει τη Ρωσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: