21 Απριλίου 2019

Φιέστα: ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός 3 - 0

LIVE: ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός 3 - 0
Φιέστα: Ο ΠΑΟΚ θέλει έναν βαθμό στον αγώνα με τον Λεβαδειακό για να στεφθεί πρωταθλητής – Λεπτό προς λεπτό όσα γίνονται στη Θεσσαλονίκη.

Mε διαφορά τριών τερμάτων προηγείται ο ΠΑΟΚ του Λεβαδειακού, καθώς η ομάδα του Βορρά μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, θέλωντας από την αρχή να καθαρίσει το ματς και να στεφθεί πρωταθλήτρια. Στο τρίτο λεπτό ο Σάκχοφ έκανε το 1-0, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Μπίσεσβαρ θα ευστοχήσει σε πέναλντι κάνοντας το 2-0. Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά και στο δέυτερο ημίχρονο και στο 53΄ο Βαρέλα μετά από κόρνερ πήρε την κεφαλιά μέσα στην μικρή περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου ν' αντιδράσει Μπάγιτς.


Ο ΠΑΟΚ για πρώτη φορά μετά το 1985 και για τρίτη στην ιστορία του, ετοιμάζεται να γίνει πρωταθλητής Ελλάδας!
01 Ο «δικέφαλος του Βορρά» χρειάζεται μόλις έναν βαθμό για να στεφθεί πρωταθλητής.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» χρειάζεται μόλις έναν βαθμό στον αγώνα με αντίπαλο τον Λεβαδειακό στην Τούμπα. Όπως είναι λογικό, το γήπεδο είναι κατάμεστο αφού έχει γίνει sold out εδώ και αρκετές ημέρες, ενώ οι ετοιμασίες της ΠΑΕ για να γιορτάσουν την κατάκτηση του τίτλου ομάδα και κόσμος έχουν κορυφωθεί.

Οι διοικούντες την ομάδα, έχουν ετοιμάσει τη φιέστα, όπως αρμόζει σε μία τέτοια περίσταση και οι δεκάδες χιλιάδες φίλοι του «δικεφάλου του βορρά», κατέκλυσαν το γήπεδο ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει το μεγάλο πάρτι σε ολόκληρη την πόλη.

Όλα αυτά, βέβαια, θα συμβούν στην «σκιά» του σοβαρού τραυματισμού του Αντελίνο Βιεϊρίνια, του εμβληματικού αρχηγού του ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομα του με την εκπληκτική πορεία της ομάδας και παράλληλα την διατήρηση του αήττητου στην διοργάνωση, που είναι και ο δευτερεύων στόχος για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους παίκτες του.


Ο αρχηγός του δικέφαλου ωστόσο θα είναι κανονικά στην Τούμπα παρα τον τραυματισμο του με μόνο κι ένα στόχο: Να σηκώσει εκείνος την κούπα εφόσον έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Να σημειωθεί ότι από το βράδυ του Σαββάτου (20/04), άρχισαν οι πρώτες… εκδηλώσεις. Εκατοντάδες φίλοι του «δικεφάλου του Βορρά» παρατάχθηκαν σε όλο το μήκος της παραλίας της Θεσσαλονίκης, από το λιμάνι μέχρι και μετά το «Μακεδονία Παλλάς» και άναψαν πυρσούς συνθέτοντας ένα μοναδικό σκηνικό. Σε αυτό πήραν μέρος, από τα μπαλκόνια του ξενοδοχείου και οι παίκτες του ΠΑΟΚ που διέμεναν εκεί ενόψει του αγώνα.

Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του αγώνα ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός και τη φιέστα για τον πρωταθλητή «Δικέφαλο του Βορρά»…

Δεν υπάρχουν σχόλια: