15 Μαΐου 2021

Διέσυρε τους Διεθνείς Οργανισμούς, ο ποδοπατητής αυτών!!!

 Δεν έχει σεβασθεί κανένα κανόνα Διεθνούς Δικαίου η τουρκία και ενώ οι Οργανισμοί δεν έχουν δράσει εναντίον της, αποθρασύνεται και παρανομεί περισσότερον. Και άγνωστον πως πάντα οι Διεθνείς Οργανισμοί σιωπούν ή της φέρονται επιδερμικώς  προτείνοντάς την να σεβασθεί τους Διεθνείς κανόνες. Και εκείνη …ίδρωσε τ’ αυτί τη!!!! Όλους τους έχει γραμμένους κάτω από τα παπούτσια της!

Για την κατάκτηση της Κύπρου εξεδώθησαν δύο ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ. Κανένα δεν τήρησε  και δεν έφυγε από τον Νησί όπως έπρεπε, αλλά κανείς Οργανισμός δεν αντέδρασε.

Παραβιάζει τον Ελληνικόν Εναέριον, Θαλάσσιον χώρον γίνονται συστάσεις να σταματήσει και εκείνη περισσότερον παρανομεί. Βρήκε και  τους άτολμους Έλληνες και κάνει ότι θέλει.

Παραβιάζει την Ελληνικήν και Κυπριακήν ΑΟΖ, κάνει έρευνες σε Ελληνικά, Κυπριακά και Διεθνή ύδατα χωρίς να έχει καμμίαν απολύτως δικαιοδοσίαν και οι Διεθνείς Οργανισμοί. αντιδρούν χαϊδευτικώς.

Ποδοπάτησε την απόφαση της ΟΥΝΕΣΚΟ για την Αγίαν Σοφίαν και κανείς δεν  αντέδρασε. Γιατί παίρνετε αποφάσεις για μνημεία Παγκοσμίας Πολιτιστικής Κληρονομιάς αφού είστε ανίκανοί να  τα προστατεύσετε;;;; 

Καταπατεί εδάφη στην Συρίαν και κανείς δεν αντιδρά. Παραβιάζει ευθέως το εμπάρκο όπλων στην Λιβύην και κανείς δεν αντιδρά.  Παντού παρανομεί και οι Διεθνείς Οργανισμοί σιωπούν για να μη την κακακαρδίσουν! Κάτι που γινόταν και επί οθωμανίας αλλά και πάλιν άγνωστον γιατί οι τότε Αυτοκρατορίες δεν εναντιωνόταν μαζί της.

Πριν από τρείς ημέρες ξέσπασε  ένοπλη διαμάχη μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστινίων  στην Ιερουσαλήμ. Και ο κατά πάντα «νόμιμος και υπάκουος» στους Διεθνείς Οργανισμούς τούρκος πρόεδρος είπε μεταξύ άλλων τα  παρακάτω.

«Οι ενέργειες του Ισραήλ, οι οποίες αντιτίθενται στις αποφάσεις των κοινών οργανώσεων της ανθρωπότητας, των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, του διεθνούς δικαίου και όλων των ανθρώπινων αξιών, πρέπει να σταματήσουν αμέσως.

Διαφορετικά, κανένα άτομον στην γη δεν θα έχει καμία εμπιστοσύνη σε διεθνείς οργανισμούς ή κανόνες.

Εάν το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ δεν τερματίσει αυτήν την φρικαλεότητα μέσω άμεσων και αποτελεσματικών μέτρων, θα σημαίνει ότι αποδέχεται ανεπιφύλακτα την στραβή κατάσταση και ότι δεν ισχύει πως «ο κόσμος είναι μεγαλύτερος από 5».

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Αλ-Κουντ (σ.σ. Ιερουσαλήμ) είναι ολόκληρος ο κόσμος και οι Μουσουλμάνοι είναι σε ολόκληρη την ανθρωπότητα».

Χαίρε θράσος απύθμενον. Τολμά να κατακρίνει τους Διεθνείς Οργανισμούς ο μόνιμος περιφρονητής αυτών. Και τώρα τους καλεί να σταματήσουν την διαμάχην Ισραηλινών – Παλαιστινίων, διαφορετικά είναι ανάξιοι. Όταν εκείνος παραβιάζει τις αποφάσεις των Διεθνών Οργανισμών, και αυτοί δεν αντιδρούν ως πρέπει, τότε ο κόσμος έχει εμπιστοσύνη  σ’ αυτούς!!! Χαίρε ύψος παραλογισμού!

Καλώς έπραξε και τους ράπισε αγρίως.

Η σωστή κίνηση εκ μέρους τους ΟΗΕ και των λοιπών είναι να του πούνε με έμφαση.

n  Φύγε αμέσως από την Κύπρον την οποίαν κατέχεις και θέλεις να την χωρίσεις στα δύο. Είχε και το θράσος ο ψευτοκάτοχος να μας υποδείξει  για δύο Κράτη. Δεν δεχόμεθα υποδείξεις και η Κύπρος  είναι  μία και αδιαίρετη.  Δεν δεχόμεθα υποδείξεις σου πλέον και στο εξής θα εφαρμόζεις αυτά που αποφασίζονται διεθνώς.

n  Φύγε από τον Ιερότατον Ναόν της Αγίας Σοφίας.

Ότι και να πείτε σας διέσυρε κατά τον πλέον ταπεινωτικόν τρόπον. Αλλάξετε άρδην τακτικήν γιατί ενδέχεται να σας διασύρει και άλλον, εφ’ όσον είναι πάντα στο απυρόβλητον!

Μιχαήλ Στρατουδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: