29 Ιουνίου 2021

ΙΣΤΟΡΊΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΆ

·         Ενώ η Pfizer ισχυρίζεται ότι το εμβόλιό της είναι 95% αποτελεσματικό, αυτή είναι η σχετική μείωση του κινδύνου. Η απόλυτη μείωση του κινδύνου — η οποία είναι πολύ πιο σημαντική για τα μέτρα δημόσιας υγείας — είναι στην πραγματικότητα μικρότερη από 1%

·         Ενώ τα οφέλη από τον «εμβολιασμό» covid σε παιδιά ηλικίας μεταξύ 12 και 15 ετών είναι σπάνια και βραχύβια, οι ανεπιθύμητες ενέργειες είναι συχνές και οι μακροπρόθεσμες επιδράσεις είναι εντελώς άγνωστες

·         Στην ηλικιακή ομάδα 12 έως 15 ετών, το 75, 5% εμφάνισε πονοκέφαλο, μαζί με μια μακρά λίστα άλλων παροδικών παρενεργειών. Σοβαρές συστηματικές ανεπιθύμητες ενέργειες εμφανίστηκαν στο 2,4% των ατόμων της δοκιμής που έλαβαν

·         Ενώ η Pfizer καυχήθηκε για ένα ποσοστό αποτελεσματικότητας 100% σε ηλικία 12 έως 15 ετών, αυτό το συμπέρασμα είναι ένα στατιστικό τέχνασμα. Λιγότερο από το 2% των πλήρως εμβολιασμένων παιδιών απέφυγαν το COVID-19. Το 98% από αυτούς δεν θα είχαν πάρει COVID ούτως ή άλλως. Έτσι, το όφελος είναι μικρό

·         Ακόμη και αν διαπιστωθεί ότι ο εμβολιασμός των παιδιών μειώνει τη μόλυνση μεταξύ των ενηλίκων, θα ήταν ανήθικο και ενάντια στους κανονισμούς να το πράξουν, επειδή ο FDA μπορεί να εγκρίνει τη χρήση ενός ιατρικού προϊόντος σε έναν δεδομένο πληθυσμό μόνο εάν το όφελος υπερτερεί του κινδύνου στον ίδιο πληθυσμό, και στα παιδιά τα οφέλη δεν υπερτερούν των κινδύνων

Πολλοί επιστήμονες και ιατρικοί εμπειρογνώμονες έχουν προειδοποιήσει ότι ο εμβολιασμός των παιδιών κατά του COVID-19 είναι τόσο περιττός όσο και επικίνδυνος στα άκρα. Το παραπάνω βίντεο περιλαμβάνει σχόλια του Peter Doshi, Ph.D., που έγιναν κατά τη διάρκεια μιας δημόσιας ακρόασης στις 10 Ιουνίου 2021 από τη Συμβουλευτική Επιτροπή Εμβολίων και Συναφών Βιολογικών Προϊόντων της Αμερικανικής Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων.

Ο Doshi είναι αναπληρωτής καθηγητής στη Φαρμακευτική Σχολή του Πανεπιστημίου του Μέριλαντ και ανώτερος συντάκτης του BMJ. Έχει επισημάνει προηγουμένως ότι ενώ η Pfizer ισχυρίζεται ότι το εμβόλιό της είναι 95% αποτελεσματικό, αυτή είναι η σχετική μείωση του κινδύνου. Η απόλυτη μείωση του κινδύνου — η οποία είναι πολύ πιο σημαντική για τα μέτρα δημόσιας υγείας — είναι στην πραγματικότητα μικρότερη από 1%.1 Ως εκ τούτου, το εμβόλιο COVID-19 είναι αμφίβολο όφελος, το λιγότερο.

Αν επιλέξετε να παρακολουθήσετε το παραπάνω βίντεο, πρέπει να σας προειδοποιήσω να σταματήσετε μετά το τέλος του Doshi και να μην δείτε την παρουσίαση από τη Δρ Jacqueline Miller. Είναι αμειβόμενη παιδίατρος σελίνι και επικεφαλής ανάπτυξης μολυσματικών ασθενειών στη Moderna. Ο λόγος που συμβουλεύω αυτή την προσοχή είναι επειδή αν καταλαβαίνετε την πραγματικότητα, θα σοκαριστείτε από το πόσο εύκολα ένας γιατρός μπορεί να πουλήσει και να θυσιάσει ακόμη και τα παιδιά της με την αυταπάτη ότι η ένεση της Moderna παρέχει οποιοδήποτε όφελος στα παιδιά.

Εν τω μεταξύ, κυρίως λόγω ανεύθυνων πεποιθήσεων και σχολίων όπως του Miller, οι βλάβες αυξάνονται ραγδαία, γεγονός που στρεβλώνει ακόμη περαιτέρω την αναλογία κινδύνου-οφέλους. Λαμβάνοντας υπόψη το ενδεχόμενο βλάβης, τα παιδιά δεν πρέπει να λάβουν το εμβόλιο COVID-19, λέει ο Doshi, επικαλούμενος στοιχεία δοκιμών από την Pfizer — τα ίδια ακριβώς στοιχεία που χρησιμοποιούνται για την υποστήριξη της αίτησης εξουσιοδότησης χρήσης έκτακτης ανάγκης για παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών. Σε αυτή τη δίκη, οι βλάβες υπερτερούν σαφώς των οφελών.

Ανάλυση κινδύνου-οφέλους

Ενώ τα οφέλη ήταν σπάνια και βραχύβια, οι παρενέργειες ήταν συχνές και οι μακροπρόθεσμες επιδράσεις είναι εντελώς άγνωστες. Στην ηλικιακή ομάδα 12 έως 15 ετών, το 75, 5% εμφάνισε πονοκέφαλο, μαζί με μια μακρά λίστα άλλων παροδικών παρενεργειών. Ωστόσο, πιο σοβαρές συστηματικές ανεπιθύμητες ενέργειες εμφανίστηκαν επίσης στο 2, 4% των υποκειμένων της δοκιμής που έλαβαν την πραγματική ένεση mRNA.

Το 2% των πλήρως εμβολιασμένων [παιδιών] απέφευγαν το COVID. Το 98% των εμβολιασμένων δεν θα είχαν προσβληθεί από COVID ούτως ή άλλως ... Έτσι, το όφελος είναι μικρό. - Πίτερ Ντόσι, διδακτορικό.

Τώρα, η Pfizer καυχήθηκε για ένα ποσοστό αποτελεσματικότητας 100% σε αυτή την ηλικιακή ομάδα. Αυτό, εξηγεί ο Doshi, βασίστηκε σε 16 περιπτώσεις που εμφανίστηκαν στην ομάδα του εικονικού φαρμάκου, ενώ δεν καταγράφηκαν κρούσματα στην ομάδα του εμβολίου. Ωστόσο, δεδομένου ότι υπήρχαν περίπου 1.000 παραλήπτες εικονικού φαρμάκου, λιγότερο από το 2% της ομάδας του εικονικού φαρμάκου στην πραγματικότητα βρέθηκε θετικό για COVID-19.

"Με άλλα τρόπο, το 2% των πλήρως εμβολιασμένων απέφυγε το COVID," Ο Doshi λέει, προσθέτοντας "το 98% των εμβολιασμένων δεν θα είχαν πάρει COVID ούτως ή άλλως ... Έτσι, το όφελος είναι μικρό."

Ένας από τους λόγους για τους οποίους τα παιδιά αποκομίζουν τόσο μικρό όφελος από αυτό το τρύπημα είναι επειδή μια σημαντική μερίδα των αμερικανικών παιδιών είναι ήδη ανοσία και δεν διατρέχουν κίνδυνο μόλυνσης αρχικά. Η Doshi αναφέρει στοιχεία των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων που δείχνουν ότι εκτιμάται ότι το 23% των παιδιών ηλικίας κάτω των 4 ετών και το 42% αυτών των ηλικιών 5 έως 17 ετών είχαν ήδη λοίμωξη από τον SARS-CoV-2 και τώρα έχουν ισχυρή και μακροχρόνια ανοσία.

Ενώ οι περισσότερες παρενέργειες στα παιδιά ήταν βραχύβιες, τουλάχιστον επτά θάνατοι μεταξύ 12 και 17 ετών είχαν αναφερθεί στις 11 Ιουνίου 2021, καθώς και 271 συμβάντα που χαρακτηρίστηκε "σοβαρά".2 Μακροπρόθεσμα, δεν μπορούμε να πούμε τι μπορεί να συμβεί, και αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό σημείο.

Όπως σημείωσε ο Doshi, κατά τη διάρκεια της πανδημίας γρίπης των χοίρων το 2009, η ναρκοληψία έγινε εμφανής μόλις εννέα μήνες μετά τον εμβολιασμό με το εμβόλιο Pandemrix και μόλις τέσσερις μήνες μετά την εκστρατεία εμβολιασμού του Ισραήλ για την COVID-19 αναγνωρίστηκε ως παρενέργεια σε νεαρούς άνδρες και αγόρια.

Το κουκούλι δεν λειτουργεί

Ο Ντόσι συνεχίζει εξηγώντας γιατί ο εμβολιασμός των παιδιών δεν θα ωφελήσει πιθανότατα τους ενήλικες, όπως υποστηρίζεται. Αυτή η πρακτική, που μερικές φορές αναφέρεται ως "κουκούλι", δεν έχει αποδειχθεί ποτέ. Ο Doshi αναφέρει ένα κύριο άρθρο του BMJ για το 20213 στην οποία οι συγγραφείς τόνισαν ότι ο εμβολιασμός των παιδιών κατά του COVID-19 είναι «δύσκολο να δικαιολογηθεί αυτή τη στιγμή», βλέποντας πώς τα παιδιά βιώνουν μόνο ήπια ασθένεια και η μετάδοση από τα παιδιά είναι περιορισμένη, ενώ η πιθανότητα ακούσιων συνεπειών είναι υψηλή.

«Εάν η παιδική μόλυνση (και η εκ νέου έκθεση σε ενήλικες) συνεχίσουν να είναι συνήθως ήπιες, ο εμβολιασμός στην παιδική ηλικία δεν θα είναι απαραίτητος για την ανάσχεση της πανδημίας», αναφέρουν οι συγγραφείς.4

"Συνεπώς, τα οριακά οφέλη θα πρέπει να ληφθούν υπόψη στο πλαίσιο των τοπικών πόρων υγειονομικής περίθαλψης, της δίκαιης κατανομής των εμβολίων παγκοσμίως και της πιο διαφοροποιημένης κατανόησης των διαφορών μεταξύ του εμβολίου και της ανοσίας που προκαλείται από λοιμώξεις.

Μόλις εμβολιαστούν οι περισσότεροι ενήλικες, η κυκλοφορία του SARS-CoV-2 μπορεί στην πραγματικότητα να είναι επιθυμητή, καθώς είναι πιθανό να οδηγήσει σε πρωτοπαθή λοίμωξη νωρίς στη ζωή όταν η ασθένεια είναι ήπια, ακολουθούμενη από αναμνηστικές εκ νέου εκθέσεις καθ 'όλη τη διάρκεια της ενηλικίωσης, καθώς μειώνεται η ανοσία που εμποδίζει τη μετάδοση, αλλά η νόσος που εμποδίζει την ανοσία παραμένει υψηλή. Αυτό θα κρατούσε τις επανεφεΐνσεις ήπιες και την ανοσία ενημερωμένες."

Ο Doshi επισημαίνει ότι ακόμα και αν πιστεύετε ότι ένα μικρό όφελος είναι καλύτερο από το τίποτα, πρέπει να θυμάστε ότι αυτό είναι ένα αναπόδεικτο υποθετικό όφελος. Θα χρειαζόμασταν μια κατάλληλη τυχαιοποιημένη ελεγχόμενη δοκιμή για να διαπιστώσουμε αν ο εμβολιασμός των παιδιών θα μπορούσε πραγματικά να ωφελήσει τους ενήλικες. "Χρειαζόμαστε επιβεβαιωτικά στοιχεία, όχι μόνο υποθέσεις", αναφέρει ο Ντόσι.

Ο εμβολιασμός των παιδιών προς όφελος ενηλίκων είναι ανήθικος

Ωστόσο, ακόμη και αν διαπιστώθηκε ότι ο εμβολιασμός των παιδιών μειώνει τη μόλυνση μεταξύ των ενηλίκων, ενδέχεται να μην είμαστε σε θέση να το πράξουμε. Γιατί? Επειδή η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων μπορεί να εγκρίνει τη χρήση ενός ιατρικού προϊόντος σε έναν δεδομένο πληθυσμό μόνο εάν το όφελος υπερτερεί του κινδύνου στον ίδιο πληθυσμό.

Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και αν οι ενήλικες ωφελούνταν, εάν τα παιδιά δεν επωφελούνταν από αυτό οι ίδιοι, τότε δεν μπορούμε να εγκρίνουμε το εμβόλιο για τα παιδιά. Έτσι, εάν τα παιδιά δεν αποκομίσουν κανένα όφελος, τότε το αν ο εμβολιασμός τους μπορεί να ωφελήσει ή όχι τους ενήλικες είναι ένα αμφιλεγόμενο επιχείρημα. Δεν μπορείτε να εξουσιοδοτήσετε ένα φάρμακο για χρήση σε έναν πληθυσμό που δεν αποκομίζει κανένα όφελος.

Συμπερασματικά, ο Doshi επισημαίνει ότι ο FDA δεν έχει καμία βάση για τη χορήγηση άδειας χρήσης έκτακτης ανάγκης εμβολίων COVID-19 για παιδιά, καθώς ο COVID-19 δεν αποτελεί έκτακτη ανάγκη για τα παιδιά. Η απειλή που συνιστά αυτή η λοίμωξη για τα παιδιά είναι αμελητέα και όχι πιο σοβαρή από εκείνη του κοινού κρυολογήματος ή της γρίπης.

Δεδομένου ότι οι αποδεδειγμένοι κίνδυνοι υπερτερούν κατά πολύ των αποδεδειγμένων οφελών στα παιδιά, τα εμβόλια αποτυγχάνουν επίσης να ανταποκριθούν στην αίτηση βιολογικής άδειας που απαιτείται για την τελική έγκριση της αγοράς.

Ήδη, υγιή παιδιά έχουν πεθάνει λίγο μετά τα τρυπήματα, έχουν αναφερθεί δεκάδες περιπτώσεις φλεγμονής της καρδιάς και η μελέτη βιοδιανομής της Pfizer εγείρει σοβαρά ερωτήματα σχετικά με τη δυνατότητα της ένεσης να προκαλέσει στειρότητα. Τελευταίος αλλά εξίσου σημαντικός, δεδομένου ότι δεν υπάρχει "ανικανοποίητη ανάγκη", δεν υπάρχει επίσης καμία ανάγκη να βιαστούμε να εγκρίνουμε αυτές τις ενέσεις για παιδιά.

Για να είμαστε σαφείς, ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορούν ακόμη και να προσπαθήσουν να δικαιολογήσουν τον εμβολιασμό των παιδιών είναι θυσιάζοντας τα ως ασπίδες για την προστασία των ηλικιωμένων, κάτι που είναι εντελώς ανήθικο. Τα παιδιά δεν βλάπτονται από τον ίδιο τον COVID-19, ωστόσο συνεχίζουν να χρησιμοποιούν το σύνθημα ότι "Κανείς δεν είναι ασφαλής μέχρι να εμβολιαστούν όλοι", κάτι που απλά δεν είναι αλήθεια.

Εξετάστε προσεκτικά τους πολλούς κινδύνους

Ενώ οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις είναι άγνωστες, υπάρχει λόγος να υποπτευόμαστε ότι μπορεί να είναι σοβαρές. Μια μελέτη βιοδιανομής της Pfizer5,6 αποδεικνύει ότι το συνθετικό mRNA δεν παραμένει κοντά στο σημείο της ένεσης, όπως είχε αρχικά υποτεθεί. Στην πραγματικότητα, διαδίδεται ευρέως στο σώμα σας μέσα σε λίγες ώρες από την ένεση.

Εισέρχεται στην κυκλοφορία του αίματός σας και συσσωρεύεται σε μια ποικιλία οργάνων, κυρίως στη σπλήνα, το μυελό των οστών, το ήπαρ, τα επινεφρίδια και, στις γυναίκες, στις ωοθήκες. Η πρωτεΐνη ακίδας - η οποία γνωρίζουμε τώρα ότι είναι παθογόνη και προκαλεί ασθένειες από μόνη της - ταξιδεύει επίσης στην καρδιά, τον εγκέφαλο και τους πνεύμονές σας. Μόλις εισέλθετε στην κυκλοφορία του αίματός σας, η πρωτεΐνη ακίδας συνδέεται με τους υποδοχείς αιμοπεταλίων και τα κύτταρα που ευθυγραμμίζουν τα αιμοφόρα αγγεία σας. Όταν συμβεί αυτό, μπορεί να συμβεί ένα από τα πολλά πράγματα:

1.      Μπορεί να προκαλέσει συσσώρευση αιμοπεταλίων - Αιμοπετάλια, aka θρομοκύτταρα, είναι εξειδικευμένα κύτταρα στο αίμα σας που σταματούν την αιμορραγία. Όταν υπάρχει βλάβη στα αιμοφόρων αγγείων, συσσωρεύονται για να σχηματίσουν θρόμβο αίματος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο βλέπουμε διαταραχές πήξης που σχετίζονται τόσο με το COVID-19 όσο και με τα εμβόλια

2.      Μπορεί να προκαλέσει μη φυσιολογική αιμορραγία

3.      Στην καρδιά σου, μπορεί να προκαλέσει καρδιακά προβλήματα.

4.      Στον εγκέφαλό σου, μπορεί να προκαλέσει νευρολογικές βλάβες.

5.      Στα αιμοφόρα αγγεία σας, μπορεί να προκαλέσει αγγειίτιδα, συμπεριλαμβανομένης της νόσου Kawasaki, του συνδρόμου αντιφωσφολιπιδίου, της ρευματοειδούς αρθρίτιδας, της σκληροδερμίας και της νόσου του Sjogren.7 Αυτές οι καταστάσεις αυξάνουν σημαντικά τον κίνδυνο θανάτου, αυξάνοντας σε ορισμένες περιπτώσεις τη θνησιμότητα κατά 50 φορές σε σύγκριση με άτομα που δεν έχουν αυτές τις καταστάσεις

Ανεξάρτητα από τον ιστό, η πρωτεΐνη ακίδας μπορεί επίσης να επηρεάσει τη μιτοχονδριακή σας λειτουργία, η οποία είναι επιτακτική για καλή υγεία, έμφυτη ανοσία και πρόληψη ασθενειών όλων των ειδών.

Όταν η πρωτεΐνη ακίδας αλληλεπιδρά με τον υποδοχέα ACE2, μπορεί να διαταράξει τη μιτοχονδριακή σηματοδότηση, προκαλώντας έτσι την παραγωγή αντιδραστικών ειδών οξυγόνου και οξειδωτικού στρες. Εάν η βλάβη είναι αρκετά σοβαρή, μπορεί να συμβεί ανεξέλεγκτος κυτταρικός θάνατος, ο οποίος με τη σειρά του διαρρέει μιτοχονδριακό DNA (mtDNA) στην κυκλοφορία του αίματός σας.8

Εκτός από την ανίχνευση σε περιπτώσεις οξείας βλάβης των ιστών, καρδιακής προσβολής και σήψης, η ελεύθερη κυκλοφορία του mtDNA έχει επίσης αποδειχθεί ότι συμβάλλει σε μια σειρά χρόνιων ασθενειών, συμπεριλαμβανομένου του συνδρόμου συστηματικής φλεγμονώδους αντίδρασης ή του SIRS, των καρδιακών παθήσεων, της ηπατικής ανεπάρκειας, της λοίμωξης hiv, της ρευματοειδούς αρθρίτιδας και ορισμένων καρκίνων.9

Η πρωτεΐνη ακίδας αποβάλλεται επίσης στο μητρικό γάλα, το οποίο θα μπορούσε να είναι θανατηφόρο για τα μωρά. Δεν μεταφέρεις αντισώματα. Μεταφέρετε το ίδιο το εμβόλιο, καθώς και την πρωτεΐνη ακίδας, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αιμορραγία ή / και θρόμβους αίματος στο παιδί σας. Όλα αυτά υποδηλώνουν ότι για τα άτομα που διατρέχουν χαμηλό κίνδυνο για το COVID-19, ιδίως για τα παιδιά και τους εφήβους, οι κίνδυνοι αυτών των εμβολίων υπερτερούν των οφελών με σημαντικό περιθώριο.

Πώς η πρωτεΐνη ακίδας βλάπτει την υγεία σας

Έχω γράψει αρκετά άρθρα που περιγράφουν λεπτομερώς τους μηχανισμούς με τους οποίους η πρωτεΐνη ακίδας SARS-CoV-2 μπορεί να αποδεκατίζει την υγεία σας. Για μια ανανέωση, δείτε τη συνέντευξή μου με τη Stephanie Seneff, Ph.D., και την Judy Mikovits, Ph.D., που εμφανίζεται στο"Οι πολλοί τρόποι με τους οποίους τα εμβόλια COVID μπορεί να βλάψουν την υγεία σας". "

Πρόσφατα βρήκα ένα ακόμη έγγραφο που περιγράφει έναν πολύ σημαντικό μηχανισμό ο οποίος, απ' όσο γνωρίζω, δεν είναι ευρέως γνωστός, παρά το γεγονός ότι δημοσιεύθηκε τον Ιούλιο του 2020. Η εργασία, "Γενετικοί πολυμορφισμοί περιπλέκουν τη θεραπεία COVID-19: Κεντρικός ρόλος του HO-1 στην καταιγίδα κυτοκινών,"10 εξηγεί ότι η πρωτεΐνη ακίδας SARS-CoV-2 έχει πολύ μεγαλύτερη συγγένεια με τα μόρια πορφυρίνης στην κυτταρική μεμβράνη από το ACE-2.

Οι πορφυρίνες είναι μόρια με οπτικές ιδιότητες. Η ικανότητά τους να απορροφούν το φως αντιπροσωπεύει πολλές από τις ευεργετικές επιπτώσεις του ηλιακού φωτός στην υγεία.11 Οι πορφυρίνες είναι επίσης τα δομικά στοιχεία της αιμόσφαιρας, ο πρόδρομος της αιμοσφαιρίνης, η οποία είναι απαραίτητη για τη δέσμευση οξυγόνου στο αίμα σας.

Σύμφωνα με αυτό το έγγραφο, οι πορφυρίνες όχι μόνο διευκολύνουν την εισβολή του SARS-CoV-2 στο κύτταρο, αλλά επιτρέπουν επίσης στον ιό να δεσμεύσει λειτουργική αιμοπροτεΐνη μέσα στο κύτταρο, αυξάνοντας έτσι το οξειδωτικό στρες.

Όταν η πρωτεΐνη ακίδας συνδέεται με πορφυρίνη, αυξάνει τη ρύθμιση της ελεύθερης αιμόρρησης και του σιδήρου, η οποία προκαλεί οξείδωση και τροφοδοτεί φλεγμονή. Αυξάνει επίσης το σχηματισμό αντιδραστικών ειδών οξυγόνου (ROS), ενώ μειώνει τα επίπεδα ενζύμων οξυγονάσης αιμής-1 (HO-1). Τα ένζυμα HO υποβαθμίζουν την αιμάτη σε ελεύθερο σίδηρο, χολερυθρίνη (η οποία έχει αντιοξειδωτικές επιδράσεις) και μονοξείδιο του άνθρακα (το οποίο είναι αντιαπωπτοτικό). Ως εκ τούτου, το σύστημα HO διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στην κυτταρική άμυνα.

Η πρωτεΐνη ακίδας ουσιαστικά κατακλύζει την αντιφλεγμονώδη κυτοπροστατευτική δράση που συνήθως προσφέρεται από το HO-1. Δεδομένου ότι η δυσλειτουργική πορφυρίνη δεν είναι πλέον σε θέση να κάνει heme, περισσότερη αιμοπροτεΐνη γίνεται διαθέσιμη για SARS-CoV-2 για να συνδεθεί, η οποία έχει ως ως αποτελέσματα την απελευθέρωση περισσότερου ελεύθερου σιδήρου. Καθώς ο κύκλος συνεχίζεται, η φλεγμονή αυξάνεται. Ο σίδηρος που απελευθερώνεται από τα ετοιμοθάνατα κύτταρα έχει επίσης τοξικές επιδράσεις. Όλα αυτά έχουν καταστροφικές συνέπειες για τα μιτοχόνδρια σας, και, όπως σημειώνεται σε αυτό το έγγραφο:12

"Εάν είναι εμφανή ανεπαρκή μιτοχόνδρια στα κύτταρα, όπως στα λευκά λιπώδη κύτταρα, αυτά τα κύτταρα δεν είναι σε θέση να φιλοξενήσουν το σοβαρό ROS που σχηματίζεται οδηγώντας σε συντριπτική φλεγμονή. Τα καφέ λιπώδη κύτταρα είναι καλύτερα στο χειρισμό του ROS λόγω των υψηλότερων συγκεντρώσεων μιτοχόνδριων."

Αυτό εξηγεί γιατί τα παχύσαρκα άτομα διατρέχουν πολύ υψηλότερο κίνδυνο. Επειδή τα λιποκύτταρά τους έχουν λιγότερα μιτοχόνδρια, είναι λιγότερο ικανά να εξουδετερώσουν το ROS και επομένως καταλήγουν με υψηλότερα επίπεδα φλεγμονής. Το άνευ προηγουμένου ξέσπασμα τοξικού σιδήρου στο σώμα μπορεί επίσης να βοηθήσει να εξηγήσει γιατί μερικοί καταλήγουν με "σύνδρομο μακράς διαρκείας" μετά την ανάρρωσή τους από το COVID-19.

Το χειρότερο από όλα, δεδομένου ότι όλα αυτά σχετίζονται με την πρωτεΐνη ακίδας SARS-CoV-2, οι λήψεις COVID μπορεί επίσης να καταλήξουν να προάγουν τον καρκίνο, καθώς ο υπερβολικός σίδηρος συνδέεται στενά με την ογκογένεση σε πολλαπλούς τύπους καρκίνου του ανθρώπου μέσω ποικίλων μηχανισμών, συμπεριλαμβανομένης της καταλύτευσης του σχηματισμού μεταλλαξιογενών ριζών υδροξυλίου, της ρύθμισης της αναπαραγωγής, της επισκευής και της εξέλιξης του κυτταρικού κύκλου , επηρεάζοντας τη μεταγωγή σήματος στα καρκινικά κύτταρα και λειτουργώντας ως απαραίτητο θρεπτικό συστατικό για την πολλαπλασιασμού των καρκινικών κυττάρων.

Έχεις μετανιώσει για το εμβόλιο;

Εάν έχετε ήδη κάνει μία ή δύο ενέσεις COVID και τώρα έχετε δεύτερες σκέψεις, πρώτον, φροντίστε να μην κάνετε ποτέ ξανά εμβολιασμό, με οποιοδήποτε εμβόλιο οποιουδήποτε είδους. Ακόμα κι αν δεν έχετε εμφανή συμπτώματα μέχρι στιγμής, θα ήταν σοφό να αρχίσετε να χτίζετε το έμφυτο ανοσοποιητικό σας σύστημα. Για να γίνει αυτό, πρέπει να γίνετε μεταβολικά ευέλικτοι και να βελτιστοποιήσετε τη διατροφή σας.

Πήρα συνέντευξη από τον Δρ Βλαντιμίρ Ζελένκο στις 23 Ιουνίου 2021, και αυτή η συνέντευξη θα πρέπει να βγει στον αέρα στις 4 Ιουλίου 2021. Συζητήσαμε τι πιστεύει ο Δρ Mike Yeadon - πρώην επικεφαλής επιστήμονας στην Pfizer, η οποία είναι ένας από τους κύριους κατασκευαστές εμβολίων COVID - που είναι ότι εκείνοι που εμβολιάζονται είναι ήδη καταδικασμένοι σε ορισμένους και αγωνιώδεις θανάτους.

Πιστεύει ότι όσοι έλαβαν την ένεση θα πεθάνουν πρόωρα και τρία χρόνια είναι μια γενναιόδωρη εκτίμηση για το πόσο καιρό μπορούν να περιμένουν να παραμείνουν ζωντανοί.

Αν οι προβλέψεις του Γιαντόν είναι αληθινές, αλλάζει ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζουμε αν είναι ακριβές ή όχι, αλλά ο Yeadon είναι κάποιος που έχει σοβαρές γνώσεις ως πρώην επικεφαλής επιστήμονας της Pfizer. Ήμουν πρόσκοπος και το σύνθημά τους είναι "Να είσαι προετοιμασμένος". Είναι σαφές ότι πρόκειται για ένα ενδεχόμενο που πρέπει να προγραμματιστεί. Ο Ζελένκο τυχαίνει να συμμερίζεται αυτή την πεποίθηση. Συζητάμε λεπτομερώς τις στρατηγικές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη μείωση του κινδύνου να πραγματοποιηθούν οι προβλέψεις του Yeadon.

Χρησιμοποιήστε το φαγητό που περιορίζεται στο χρόνο και φάτε όλα τα γεύματά σας για την ημέρα μέσα σε ένα χρονικό διάστημα έξι έως οκτώ ωρών. Αποφύγετε όλα τα φυτικά έλαια και τα επεξεργασμένα τρόφιμα. Εστιάστε σε πιστοποιημένα βιολογικά τρόφιμα για να ελαχιστοποιήσετε την έκθεσή σας στη γλυφοσάτηκαι συμπεριλάβετε πολλά τρόφιμα πλούσια σε θείο για να διατηρήσετε τα μιτοχόνδρια και τα λυσοσώματα σας υγιή. Και τα δύο είναι σημαντικά για τον καθαρισμό των κυτταρικών συντριμμιών, συμπεριλαμβανομένων αυτών των πρωτεϊνών ακίδας. Μπορείτε επίσης να ενισχύσετε το θειικό σας με τη λήψη αλάτων Epsom.

Θα θέλετε επίσης να βεβαιωθείτε ότι το επίπεδο βιταμίνης D σας είναι βελτιστοποιημένο μεταξύ 60 ng / mL και 80 ng / mL (100 nmol / L έως 150 nmol / L), ιδανικά μέσω λογικής έκθεσης στον ήλιο. Το φως του ήλιου έχει επίσης άλλα οφέλη εκτός από την παραγωγή βιταμίνης D.

Για την καταπολέμηση της τοξικότητας της πρωτεΐνης ακίδας, θα θέλετε να βελτιστοποιήσετε την αυτοφαγία, η οποία μπορεί να βοηθήσει στην πέψη και να αφαιρέσει τις πρωτεΐνες ακίδας. Η χρονικά περιορισμένη κατανάλωση θα ανεβάσει τη ρύθμιση της αυτοφαγίας, ενώ η θεραπεία σάουνας, η οποία ανυψώνει τις πρωτεΐνες θερμικού σοκ, θα βοηθήσει στην αναπαραγωγή λανθασμένων πρωτεϊνών και επίσης θα επισημάνει κατεστραμμένες πρωτεΐνες και θα τις στοχεύσει για αφαίρεση. Είναι σημαντικό η σάουνα σας να είναι αρκετά ζεστή (περίπου 170 μοίρες Φαρενάιτ) και να μην έχει υψηλά μαγνητικά ή ηλεκτρικά πεδία.

Άλλες θεραπείες που μπορεί να είναι χρήσιμες εάν αντιμετωπίζετε παρενέργειες από τις βολές COVID περιλαμβάνουν:

Θεραπείες υδροξυχλωροκίνης και ιβερμεκτίνης. Η ιβερμεκτίνη φαίνεται ιδιαίτερα ελπιδοφόρα καθώς στην πραγματικότητα συνδέεται με την πρωτεΐνη ακίδας. Για να μάθετε περισσότερα, παρακαλώ ακούστε τη συνέντευξη που έκανε ο Μπρετ Γουάινστιν με τον Δρ.13 ένας από τους συνεργάτες του Δρ Πολ Μάρικ.

Αντιρετροϊκή θεραπεία χαμηλής δόσης για την επανεκπαίδευση του ανοσοποιητικού σας συστήματος

Ιντερφερόνες χαμηλής δόσης όπως η Παξιμόνη, που αναπτύχθηκε από τον ερευνητή ιντερφερόνης Δρ Joe Cummins, για να διεγείρει το ανοσοποιητικό σας σύστημα

Πεπτίδιο T (αναστολέας εισόδου HIV που προέρχεται από την πρωτεΐνη gp120 του φακέλου HIV· εμποδίζει τη δέσμευση και τη μόλυνση ιών που χρησιμοποιούν τον υποδοχέα CCR5 για να μολύνουν τα κύτταρα)

Κάνναβη, για την ενίσχυση των οδών ιντερφερόνης τύπου Ι

Διμεθυλογλυκίνη ή βητίνη (τριμεθυλογλυκίνη) για την ενίσχυση της μεθυλίωσης, καταστέλλοντας έτσι λανθάνοντες ιούς

Σλιμαρίνη ή γαϊδουράγκαθο γάλακτος για να βοηθήσετε στον καθαρισμό του ήπατος σας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: