20 Ιουνίου 2021

Άγριες Μέλισσες... οι έρωτες!!!

Άγριες Μέλισσες: Αυτοί είναι οι έρωτες της τρίτης σεζόν

13:24

Ανατροπές θα δούμε στην τρίτη σεζόν των "Άγριων Μελισσών", ενώ έρωτες θα συγκλονίσουν το Διαφάνι. Σύμφωνα με το Enjoy, κάποιοι έρωτες θα σβήσουν, ενώ άλλοι θα γεννηθούν...

Ο Λάμπρος και η Ελένη στο τελευταίο επεισόδιο αγκαλιάστηκαν και κοίταξαν με αισιοδοξία ο ένας τον άλλον. Πού να ήξεραν ότι στο χωριό καταφτάνει ο Ακύλας και μέχρι πού είναι ικανός να φτάσει. Το ζευγάρι θα εξοριστεί στη Λέρο για τα φρονήματά του ενώ ένας παλιός έρωτας της Ελένης φέρνει τα πάνω κάτω.

Ο γιος μιας γυναίκας που είχε σταθεί πολύ στην Ελένη, επιστρέφει στο Διαφάνι και κανείς δεν ξέρει τι θα επακολουθήσει. Ο Κωνσταντής και η Δρόσω, το πιο όμορφο ζευγάρι στο χωριό, είναι ένα από τα ζευγάρια που θα πουν οριστικό αντίο μετά από τόσες πικρές αλήθειες και τόσα εγκλήματα.

Ο ερωτικός πόνος μέσα τους, όμως, παραμένει για να τους θυμίζει πως αυτό που είχαν δεν θα σβήσει ποτέ.

Η Δρόσω θα κάνει δεσμό με κάποιον άλλον, αλλά κανείς δεν είναι Κωνσταντής και η φλόγα της για εκείνον δεν σβήνει.

Από την άλλη, η Πηνελόπη, στο Παρίσι, θα συνειδητοποιήσει πως ο Μελέτης ήταν το μεγάλο της λάθος και από δική της υπαιτιότητα έχασε τον Αλέξη Γραμματικό.

Ο Μελέτη δεν θα την ξεχάσει, ωστόσο θα ενταχθεί στους Άβαντες που αναβιώνουν από τον Ακύλα. Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα δεν μπορούν να μείνουν χώρια και θα προσπαθήσουν ξανά να είναι μαζί. Φαινομενικά για χάρη του παιδιού, αλλά ουσιαστικά γιατί ο έρωτάς τους δεν έσβησε ποτέ.

Η Ουρανία με τον Κυριάκο θα περάσουν τεράστια κρίση, αφού δεν έχουν την ίδια άποψη για τη ζωή... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: