12 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Ηγούμενος της Ι.Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ επέστρεψε από τον θάνατο για να μας πει ότι πρέπει να εμβολιαστούμε !!!

 

Posted on 11 Σεπτεμβρίου, 2021

Mε την εγωιστική και ανεύθυνη συμπεριφορά τους ορισμένοι φέρνουν τους διεστραμμένους της νέας τάξης πιο κοντά στα παιδιά μας. Έχουν συνειδητοποιήσει τί κάνουν;

Ο Γέροντας Εφραίμ λίγο πριν φύγει από την κλινική αποκατάστασης για το Άγιον Όρος εμφανίστηκε σε κανάλι της Κύπρου για να περιγράψει την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό και να μας πει «να συνειδητοποιήσουμε ότι όντως πρέπει να εμβολιαστούμε». Ονόμασε τον κορωνοϊό «επάρατο ασθένεια», είπε «συνάντησα τον θάνατο κατάφατσα», και ευχαρίστησε τον Θεό «διότι έκανε κάποιο θαύμα» για να επιστρέψει στη ζωή.

Μπροστά σε όλο αυτό το «δράμα» πρέπει να ειπωθεί ότι ο κορωνοϊός συνήθως ξεπερνιέται μέσα σε 15 με 20 ημέρες. Αυτό τουλάχιστον γνωρίζουμε από όσους έμειναν στα σπίτια τους και γίναν όλοι καλά. Η περιπέτεια του Γέροντος Εφραίμ των τεσσάρων περίπου μηνών παραπέμπει αλλού. [28 Μαΐου στον Ευαγγελισμό, 17 Ιουλίου έως τώρα σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα είπε.] Δεν πρόκειται να μάθουμε ποτέ τί ακριβώς συνέβη αλλά ούτε και θα χάψουμε φυσικά ότι επί 4 μήνες ο Γέροντας Εφραίμ χαροπάλευε με τον κορωνοϊό, επειδή έτσι βολεύει το αφήγημα.

Ο Ηγούμενος Εφραίμ ανέφερε τους Αγίους Νεκτάριο και Παΐσιο που χρειάστηκαν να νοσηλευτούν σε νοσοκομείο κάποια στιγμή στη ζωή τους, για να μας πει ότι όπως εκείνοι δεχόντουσαν την επιστήμη και την στήριξη της ιατρικής έτσι κι εμείς δεν έχουμε λόγο να μην δεχτούμε το εμβόλιο! Όλα αυτά είναι άσχετα. Μέχρι τώρα τί κάναμε; Αρνιόμασταν την επιστήμη και τους ιατρούς; Πού πηγαίναμε όταν αρρωσταίναμε; Σήμερα δεν ακούγεται η επιστήμη. Ακούγεται η πολιτική. Η αληθινή επιστήμη διώκεται, καθηγητές και ιατροί που ανοίγουν το στόμα τους να ομολογήσουν αυτά που έμαθαν απειλούνται και απολύονται. Οι ιατροί που σέβονται τους εαυτούς τους και την επιστήμη τους βρίσκονται σε αναστολή. Επιπλέον, οι Άγιοι δεν θα δεχόντουσαν μία επιστήμη που θα βασιζόταν πάνω σε φόνους εμβρύων, ούτε θα συμφωνούσαν με τους εκβιασμούς και την βία που ασκείται πάνω στους ανθρώπους για να δεχθούν στο σώμα τους μία ιατρική πράξη που δεν την εμπιστεύονται. Οι Άγιοι δεν θεωρούν τους εαυτούς τους ανώτερους από τον Κύριο που σέβεται το αυτεξούσιο του ανθρώπου. Οι Άγιοι θα έβλεπαν τον διωγμό εναντίον της Εκκλησίας και δεν θα ήταν τόσο αφελείς να μην καταλάβουν ότι αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννάν οι κότες. Θα δεχόταν αυτό το συγκεκριμένο εμβόλιο ο Άγιος Παΐσιος όταν έχει συνδέσει ένα εμβόλιο με το σφράγισμα;

Έπειτα ο Ηγούμενος Εφραίμ ρωτήθηκε τί έχει να πει για το ότι κάποιοι Ιεράρχες βλέπουν το εμβόλιο περίπου ως κατάρα και πάνε να το συνδέσουν με την θεολογία. Είπε:

«Δεν είναι σωστό να ταυτίζεται το εμβόλιο που είναι καθαρά μία ιατρική πράξη με την μεταφυσική, ή με την θεολογία. Είναι μεγάλο λάθος. … Η γνώμη μου είναι αυτήΌτι πρέπει να το συνειδητοποιήσει ο κάθε χριστιανός και να εμβολιαστεί διότι έτσι νομίζω έχουμε μίαν άμυνα και μία ασπίδα κατά της πανδημίας

Τίποτε δεν είναι «καθαρά μία ιατρική πράξη». Τα προϊόντα του θανάτου δεν μπορεί να είναι μία καθαρά ιατρική πράξη. Η κατάργηση του αυτεξούσιου και ο ψυχοσωματικός βιασμός δεν μπορεί να είναι καθαρά ιατρικές πράξεις. Η αλλοίωση του ανθρώπινου dna δεν μπορεί να είναι μία καθαρά ιατρική πράξη. Η εκ προθέσεως δολοφονία και η ακούσια ή εκούσια αυτοκτονία δεν μπορεί να είναι καθαρά ιατρικές πράξεις. Αυτό που κάνουν οι διάφοροι υψηλόβαθμοι κληρικοί να περιορίζουν την αρμοδιότητα και τον ρόλο της Εκκλησίας στο απολύτως τίποτα είναι πολύ επικίνδυνο.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για την θέση του Γέροντα όσον αφορά τους Ιερωμένους οι οποίοι «εκφράζουν αντίθετη άποψη για τα εμβόλια και γενικότερα για την πανδημία, παρασύροντας και κάποιους πιστούς σε αυτές τις απόψεις.» ο Γέρ Εφραίμ έδωσε μια απάντηση που θα ζήλευε και ο Γκαίμπελς.

«Νομίζω αυτό είναι λάθος. Κατά τη γνώμη μου είναι λάθος. Πρέπει να αφήσουν τον κόσμο να μην τον προπαγανδίζουν. Απλώς να πουν την θέση τους αλλά είναι καλύτερα κανείς άν έχει μιαν αντίθετη θέση να την κρατά για τον εαυτόν του. … Να την κρατάει για τον εαυτόν του και να μην κάνουμε διάφορους προπαγανδισμούς και να αφήσουμε τον κόσμο να δει υπεύθυνα ο καθένας… και να μπορέσει να ανταποκριθεί σωστά και να ακούμε πάντοτε κόρη μου πάντοτε τους επαΐοντες.»

ΣΩΣΤΑ! Ο Γέροντας Εφραίμ μπορεί να λέει ελεύθερα την δική του γνώμη, όχι όμως όσοι εκφράζουν μία αντίθετη γνώμη από τον Γέροντα Εφραίμ και από το πολιτικά ορθό αφήγημα. Αυτή η «άλλη» γνώμη που δεν συμβαδίζει με την πολιτική ορθότητα θεωρείται προπαγάνδα και δεν πρέπει να λέγεται. Όχι η γνώμη του Γέροντα Εφραίμ. Όχι η γνώμη των συστημικών ΜΜΕ που έχουν φάει ένα σκασμό λεφτά για να προπαγανδίζουν το πολιτικά ορθό αφήγημα. Όχι. Ποτέ! Και οι επαΐοντες; Επαΐοντες θεωρούνται μόνο όσοι συμφωνούν με τον Μητσοτάκη, όλοι οι άλλοι, καθηγητές πανεπιστημίων, τίμιοι ιατροί με χρόνια εμπειρίας στην πλάτη τους, κάτοχοι Νόμπελ για την προσφορά τους στην επιστήμη, όλοι αυτοί θεωρούνται ψεκασμένοι και ξύλα απελέκητα που διαδίδουν συνωμοσίες και προπαγάνδες. Θα πρέπει και αυτοί να φιμώνονται και να απολύονται. Ορίστε μας. Εμείς θα ακούμε τον Ηγούμενο της Ι.Μ. Βατοπαιδίου που μας λέει ότι έψαξε λίγο το θέμα και είδε ότι ο διαβόητος Π.Ο.Υ. λέει καθαρά από τί ιατρικές ουσίες αποτελείται το εμβόλιο. Εμείς θα ακούμε τον σκιώδη διαβόητο νεοταξικό Π.Ο.Υ. και τον αχυράνθρωπο του μαϊκροσοφτάκια Γκέιτς, τον Τάντρος, που δεν είναι καν ιατρός και έχει εμπλακεί σε ένα σωρό σκάνδαλα. Αυτούς τους «επαΐοντες« θα ακούμε και τον Ηγούμενο της Βατοπαιδίου που μας λέει να τους ακούμε!

Να σοβαρευτούμε. Δεν είναι δυνατόν Ηγούμενος Μονής του Αγίου Όρους 200 χρόνια μετά την Ελληνική Επανάσταση να τάσσεται στο πλευρό των σφαγέων των βλασταριών του Ελληνικού γένους. ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΡΥΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ και λέει αυτές τις εγκληματικές α-νοησίες; Ας επιστρέψει στη Μονή της μετανοίας του ο Γέροντας, ας εκμεταλλευθεί τον χρόνο που του έδωσε ο Θεός κι ας μην μας προκαλεί άλλο.

«Πρέπει όλοι να εμβολιαστούμε γιατί έτσι πρέπει να αντιμετωπίσουμε πιο σωστά αυτόν τον ιό, αυτήν την πανδημία, ώστε πράγματι να συνεισφέρουμε έτσι και για το κοινό καλό.» [Γέροντας Εφραίμ Ι.Μ. Βατοπαιδίου]

-https://www.youtube.com/watch?v=XhVbFTXanoU


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: