26 Οκτωβρίου 2021

ΟΧΙ άλλοι θάνατοι εαυτών και αλλήλων!!

Για τις δεκάδες θανάτους εκ της πανδημίας που παρατηρούνται καθημερινώς, ενοχή υπάρχει και σε όλους ημάς. Όσον και αν ηχεί παραδόξως είναι ωμή πραγματικότητα. Και αυτό είναι απλούν. Υπάρχουν ορισμένοι κανόνες τους οποίους πρέπει να τηρούμεν. Δυστυχώς στο σύνολόν του ο πληθυσμός τους καταπατεί. Η καταπάτηση σημαίνει εξάπλωση της νόσου και θανάτους ατόμων τα οποία κατά μέσον όρον ανέρχονται σε -40- την εβδομάδα.!!!! Πλήγμα βαρύτατον όταν η Ελλάδα αντιμετωπίζει μέγα Δημογραφικόν πρόβλημα. Αλλά και απόλυτη ασέβεια και περιφρόνηση της Υγείας και της ζωής του πλησίον.

Η εξάπλωση του ιού επέρχεται από την έλλειψιν προσωπείου (μάσκας) και από τον συγχρωτισμόν σε διασκεδιαστικές εκδηλώσεις. Συχνά γίνονται συναυλίες  και ο συνωστισμός είναι μέγας. Λέγεται ότι είναι για εμβολιασμένους αλλά αυτό δεν είναι ακριβές. Και η νεολαία συνωστίζεται στα νυκτερινά αυτά κέντρα  και ο ιός εξαπλούται ραγδαίως, Ο καταστηματάρχης και ο κύριος τραγουδιστής για το χρήμα μόνον   ενδιαφέρονται! Για έναν μήναν πρέπει να εφαρμοσθεί απαγόρευση.

ΟΧΙ σε διασκεδάσεις σε νυκτερινά κέντρα με καμμίαν εξαίρεση. Δεν θα πεθάνουν από την πείναν οι τραγουδιστές και οι καταστηματάρχες. Δεν θα χάσουν τίποτε όσοι θέλουν να διασκεδάσουν οι οποίοι στο σύνολόν τους είναι νεαροί. Εργάζονται; Αν ναι ας ξεκουράζονται και ολίγον. Αν όχι γιατί σπαταλούν τα χρήματα της οικογενείας σε δυσκολοτάτους καιρούς;

ΟΧΙ  σε πολυπληθή γεύματα   σε γάμους ή βαπτίσια. Οι ευχές για τους νεονύμφους ή τους νεοφωτίστους δεν «πιάνουν» με τα γεύματα. Είχαμεν φρικτήν περίπτωση σε χωρίου της Βορείου Ελλάδος.

ΟΧΙ σε κάθε είδους συνάθροιση.

Οι λοιμοξιολόγοι να είναι άκρως αυστηροί σε αυτό το μέτρον και η Πολιτεία να το εφαρμόσει άμεσα για τον μήναν Νοέμβριον. Ένας μήνας περνά εύκολα και γρήγορα. Οι ασθενείς δεν νοσηλεύονται ευκόλως αλλά και οι θανόντες δεν επιστρέφουν στην ζωήν! Δεν είναι μάλλον απάνθρωπον να θέλομεν να χορέψομεν ολίγην ώραν και ας πεθάνουν μερικοί άνθρωποι;;;

Πολιτεία και Λοιμοξιολόγοι ας μεριμνήσουν άμεσα και ας θέσουν σε εφαρμογήν την απαγόρευση.

Προέχει η υγεία και ΟΧΙ ο χορός!

26 Οκτωβρίου 2021

Μιχαήλ Στρατουδάκης

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: