1 Απριλίου 2022

Σταματήσατε τις αναφορές στα πυρηνικά ΝΑΤΟικοί


Δεν πρέπει ούτε ως απλή και μη εκτελεστέα απειλή να αναφέρεται ότι θα χρησιμοποιηθούν πυρηνικά όπλα στην διαμάχην που προσπαθεί να αυξήσει το ΝΑΤΟ με την Ρωσίαν. Οι διαφορές της της με την Ουκρανίαν να λυθούν μεταξύ τους.Το ΝΑΤΟ δεν έχει καμμίαν ανάμειξη γιατί καμμία δεν  είναι μέλος του.

Η Ευρώπη χρειάζεται προστασίαν από τα πυρηνικά όπλα αλλά και ολόκληρη η ανθρωπότητα. Δεν πρόκειται για αστείον ή αμελητέον θέμα. Είναι υψίστης σπουδαιότητας  αλλά και λίαν υψίστου κινδύνου. Ο Γραμματέας του ΝΑΤΟ απειλεί ότι θα ανταποκριθεί σε πυρηνικήν επίθεση!  Που θα κρυβεί εκείνος αν πέσει πυρηνική βόμβα;;; Το θανατηφόρον και μακροχρονίως καταστρεπτικόν αυτό όπλον δεν είναι ίδιον με τις  κυρώσεις που επεβάλατε στην Ρωσίαν! Από που αντλήσατε το δικαίωμα αυτό; Δεν γνωρίζετε ότι αυτές οι κυρώσεις θα αποβούν σε βάρος; της ανθρωπότητος και της αναπτύξεως; Γιατί δεν επεβάλατε κυρώσεις στην διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, της Σερβίας, της Συρίας, της Κύπρου;;; Είναι η ιδία περίπτωση σε ‘όλες αυτές τις χώρες, Ούτε απειλήσατε κανένα με πυρηνικόν πόλεμον. Εδώ τα πράγματα είναι γεμάτα ενοχήν. Κάποιος σκοπός υπάρχει. Αθέμιτος φυσικά.

Η Ευρώπη να φροντίσει τον εαυτόν της και ας αφήσει το ΝΑΤΟ για την Αμερικήν. Να το πάρει κοντά της και να ενεργεί μόνη της. στα λημέρια της!

Υπάρχουν ηγέτες στην Ευρώπην με πυγμήν   να ανατρέψουν τα δεδομένα;;;

1/4/2022

Μιχαήλ Στρατουδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: