18 Μαΐου 2022

9 Μαΐου – Ημέρα της Μεγάλης Κοινής μας Νίκης

 Μόσχα, 17 Μαΐου 2022

Αγαπητοί φίλοι,

Σε κατάσταση συναισθηματικής φόρτισης, περηφάνιας, χαράς, με δάκρυα στα μάτια, εκφραστικά, δυναμικά, με έμπνευση, ψυχή και συναίσθημα τα Συγκροτήματα του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού – Κ.Ε.Π. συμμετείχαν στη μεγάλη εορταστική συναυλία, στη Διεθνή Σκηνή του Τάγματος των Αθανάτων, που πραγματοποιήθηκε στις 9 Μαΐου 2022 στο κέντρο της ρωσικής πρωτεύουσας, στο δημοφιλέστατο Πάρκο Μαξίμ Γκόρκι !

 

9 Μαΐου – Ιερή Ημέρα της Μεγάλης Κοινής Νίκης των λαών μας κατά του φασισμού στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο !!!  Πρόκειται για κοινή νίκη των λαών μας για ελευθερία, για εθνική ανεξαρτησία, για πνευματική αυτάρκεια, αυτοπροσδιορισμό, για περιφρούρηση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας !!! Πρόκειται για τη νίκη του αθρωπισμού και της αρετής !!!

Για εμάς είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά αυτή την ιερή ημέρα να εκπροσωπούμε τον Ελληνικό Κόσμο σε ένα τόσο ιδιαίτερα σημαντικό και ουσιαστικό γεγονός/καλλιτεχνικό εγχείρημα/εκδήλωση, που αποτελεί αποκύημα συμμετεχόντων στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και διακεκριμένων καλλιτεχνών και εκπροσώπων της τέχνης και του πολιτισμού της Ρωσίας.

Παραθέτουμε ενημέρωση για το εγχείρημα Διεθνής Σκηνή Τάγματος Αθανάτων:   

Στις 9 Μαΐου 2022, ανήμερα του εορτασμού της 77ης επετείου της Νίκης στον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο, η Διεθνής Σκηνή («The Immortal Regiment»!

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης θα δημιουργήσουν μια φωτεινή δράση από πολλές θεματικές δημιουργικές πλατφόρμες, που θα ενωθούν από την κεντρική σκηνή. Κάθε θεατής θα μπορεί να βρει μια ενδιαφέρουσα μουσική κατεύθυνση και να ανακαλύψει τη δημιουργικότητα των συμμετεχόντων σε μια μοναδική, διεθνή μουσική εκδήλωση.

Στη διάσκεψη των συντονιστών του Διεθνούς Κινήματος ("Immortal Regiment" "Memory of the Winners>>", που πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι τον Σεπτέμβριο του 2019, ο συμπρόεδρος του OOD "Immortal Regiment of Russia", Λαϊκός Καλλιτέχνης της ΕΣΣΔ Vasily Semyonovich Ο Lanovoy ανακοίνωσε για πρώτη φορά πρόσκληση σε δημιουργικές αντιπροσωπείες από όλο τον κόσμο να έρθουν στην πρωτεύουσα της Ρωσίας στον εορτασμό αφιερωμένο στην 75η επέτειο της Νίκης στον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο. Πανδημία COVID-19. Τώρα υπάρχει η ευκαιρία να συγκεντρωθούμε και να γιορτάσουμε την Ημέρα της Νίκης όλοι μαζί. Δεν είναι τυχαίο ότι το μότο του έργου ακούγεται στον τόνο της γιορτής: <<Γιορτάζουμε με όλο τον κόσμο!> >:

 «Αυτό το έργο γεννήθηκε λόγω του γεγονότος ότι από χρόνο σε χρόνο η επιθυμία να εκφράσω την προσωπική μου ευγνωμοσύνη σε όλους εκείνους που, χωρίς να γλυτώσουν τη ζωή τους, έφεραν πιο κοντά τη Μεγάλη Νίκη, ξυπνά στις καρδιές ολοένα και περισσότερων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. !>>, ο διευθυντής του ANO μοιράστηκε την ιδέα της εκδήλωσης « Πολιτιστικό και Πατριωτικό Κέντρο «Στρατός και Πολιτισμός», Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του MSBP A. I. Zhuravleva.

Περισσότερες από 60 δημιουργικές ομάδες και ερμηνευτές από όλο τον κόσμο, από περισσότερες από 30 χώρες: Σερβία, Μογγολία, Μαρόκο, Μαυροβούνιο, Ισπανία, Κούβα, Ινδία, Κίνα, Ισραήλ, Ελλάδα, Αίγυπτος, Τυνησία και πολλές άλλες.

Αυτό το πρόγραμμα θα είναι ένα μοναδικό δώρο για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πρωτεύουσας και οι ξένοι φίλοι μας θα δουν την πόλη των Ηρώων της Μόσχας σε όλο της το εορταστικό μεγαλείο.

Μια φωτεινή και θεαματική παράσταση πολυμέσων θα περιλαμβάνει παραστάσεις από Ρώσους ερμηνευτές, στη λίστα καλεσμένων: Lev Leshchenko, Oleg Gazmanov, Tamara Gverdtsiteli, Alexander Marshal, Nikolai Baskov και πολλούς άλλους.

Παρουσιαστές της εκδήλωσης θα είναι οι: Dmitry Guberniev, Maria Sittel, Ekaterina Guseva και Milos Bikovich.

 2EA5BA7C-FACE-435E-A49C-9BB82DD27DA2

2022_05_16_11

Το Χορευτικό Συγκρότημα (επικεφαλής, καλλιτεχνική δ/ντρια – Οξάνα Ρακτσέγιεβα) και η Χορωδία του Κ.Ε.Π. (επικεφαλής, καλλιτεχνική δ/ντρια – Ινέσσα Εφραιμίδου) συμμετείχαν στην εορταστική συναυλία με ένα εντελώς καινούριο πρόγραμμα, παρουσιάζοντας το τραγούδι «Βασιλικό να σου κ’οβα» (στίχοι και μουσική του εκλεκτού φίλου μας από την Κρήτη Βασίλη Μεσσαριτάκη),  σε εκτέλεση του διακεκριμένου και ιδιαίτερη δημοφιλούς στους Έλληνες και Φιλέλληνες της Μόσχας Έλληνα μουσικού, μπουζουκίστα, εκλεκτού καλού φίλου Δημήτρη Κατσιούρα και της  σολίστ της Χορωδίας μας Ναταλίας Ράτοβα, συνοδευόμενοι από το μουσικό συγκρότημα «Balksnimans band» και το Χορευτικό μας Συγκρότημα του Κ.Ε.Π., με εκτέλεση καρσιλαμά.

https://disk.yandex.ru/i/ILsATgxhtcIuww

http://www.hecucenter.ru/gr/videoarc/sigkrotimata_toi_kentroi_ellinikoi_politismoi__kep_simmeteihan_sti_megali_eortastiki_sinailia_sti_diethni_skini_toi_tagmatos_ton_athanaton_poi_pragmatopoiithike_stis_9_maoi_2022_.html

2022_05_16_12

ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ ΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΥΓΚΡΠΟΤΗΜΑ του Κ.Ε.Π. και προσωπικά και την ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ Δ/ΝΤΡΙΑ ΟΞΑΝΑ ΡΑΚΤΣΕΓΙΕΒΑ για ακόμη μία ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΝΙΚΗ!!!

Ειδικά για την Ημέρα της Νίκης, το Χορευτικό μας Συγκρότημα επιμελήθηκε καινούριο βίντεο – το τραγούδιο «Βασιλικό να σου κ’οβα», σε στίχους και μουσική του εκλεκτού φίλου μας από την Κρήτη Βασίλη Μεσσαριτάκη,  σε εκτέλεση του διακεκριμένου και ιδιαίτερη δημοφιλούς στους Έλληνες και Φιλέλληνες της Μόσχας Έλληνα μουσικού, μπουζουκίστα, εκλεκτού καλού φίλου Δημήτρη Κατσιούρα και της  σολίστ της Χορωδίας μας Ναταλίας Ράτοβα, συνοδευόμενοι από το μουσικό συγκρότημα «Balksnimans band» και το Χορευτικό μας Συγκρότημα του Κ.Ε.Π., με εκτέλεση καρσιλαμά.

https://disk.yandex.ru/i/JkF5gvcUW7x4UA

http://www.hecucenter.ru/gr/videoarc/vasiliko_na_soi_kova.html

2022_05_16_7

Συγχαίρουμε τους διοργανωτές για μια τόσο σημαντική πρωτοβουλία, για τη λαμπρή διεξαγωγή της συναυλίας και τους ευχαριστούμε για την πρόσκληση για εμφάνιση και συμμετοχή, για τη δυνατότητα να παρουσιάσουμε τον πολιτισμό μας και να επικοινωνήσουμε με το κοινό. Εκφράζουμε επίσης ευγνωμοσύνη μας σε όλα τα μέλη των Συγκροτημάτων μας και στους εταίρους/.συνεργάτες μας που εμφανίστηκαν στη Διεθνή Σκηνή του Τάγματος Αθανάτων, και συγκεκριμένα στους: Οξάνα Ρακτσέγιεβα, Όλγα Κουλικόβα, Ιρίνα Σασκόβα-Πέτερσον, Τατιάνα Τραπεζάνοβα, Μαρία Τραπεζάνοβα, Γιεκατερίνα Μέντρνικοβα, Μυρτώ Τελοπούλου, Ολέγκ Νικούλιν, Ναταλία Ράτοβα, Δημήτριο Κατσιούρα και το συγκρότημα Balksnimans.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ και το δελτίο τύπου των διοργανωτών μπορείτε να αντλήσετε στους συνδέσμους:

http://www.hecucenter.ru/up/_9_мая_Международный_блок.pdf

http://www.hecucenter.ru/up/-релиз.pdf

MyCollages_11_dcc993df

Αγαπητοί φίλοι, δεν κρύβουμε τη χαρά και τη συγκίνησή μας και επιθυμούμε να μοιραστούμε μαζί σας το ένθερμο σχόλιο-χαρακτηρισμό της δουλειάς μας, που λάβαμε από την εκλεκτή καλή φίλη, διακεκριμένη καλλιτέχνη-εικαστικό-μέλος της Ένωσης Ζωγράφων Μόσχας Τατιάνα Μπάμπουσκινα.

05/10/2022, 11:12 μ.μ., "tatiana babushkina" <avrora-1968@bk.ru>:

-- Αγαπητοί φίλοι και φίλες!

Είμαι γεμάτη χαρά με αυτό που έχω δει. μια σημαντική Ημέρα ΝΙΚΗΣ στις 9 ΜΑΪΟΥ 2022 την εορταστική παράσταση των Φωνητικών και Χορευτικών Ομάδων του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού Μόσχας μαζί με τον Έλληνα μουσικό και τραγουδιστή Δημήτριο Κατσιούρα, συνοδεία του βαλκανικού συγκροτήματος Bakkanimas Band. περίμενε την καλύτερη ώρα, την οποία οι καλλιτέχνες μας έφεραν πιο κοντά με τακτικές πρόβες και νέα προγράμματα, δουλειά στη Χορωδία του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού Μόσχας υπό τη διεύθυνση των Ινέσσα, Εφραμίδου, συνεχείς πρόβες χορευτικών αριθμών και επαγγελματικά ταξίδια της Oksana Rakcheeva για σπουδές ελληνικών χορών. Οι παραστάσεις σας από εκδήλωση σε εκδήλωση γίνονται πιο ενδιαφέρουσες, σημαντικές και επαγγελματικές. Και εδώ είναι η καλύτερη ώρα σας! Αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για παράσταση, μια υπέροχη σκηνή με καλοκουρδισμένο ήχο στην καρδιά της Μόσχας, πλήθη θεατών και μια υπέροχη δουλειά σχεδιαστών φωτισμού! Και οι καλλιτέχνες ήταν έτοιμοι για αυτό! Η υψηλή φωνή του Δημητρίου συνδυάστηκε άψογα με τη χαμηλή, ελαφρώς βραχνή φωνή της Ναταλία Ratova, Και αυτές οι δύο φωνές δημιούργησαν χώρο και ένταση παρασύροντας τον θεατή μαζί τους! Υποστηρίχθηκαν από μουσική και χορευτές που κυκλοφόρησαν σε κάτι που φαινόταν απλά αλλά καλά εκτελεσμένα ελληνικά χορευτικά βήματα! Λακωνικές φορεσιές και υπέροχη επιλογή τραγουδιών! Μια σταγόνα καταστρέφει μια πέτρα! Έτσι θα περιέγραφα τα συναισθήματά μου βλέποντας αυτό το βίντεο! Η καθημερινή δουλειά, η προσπάθεια για την τελειότητα δημιούργησε ένα θαύμα! Είμαι περήφανη για εσάς, χάρηκα που οι ερμηνείες σας κόσμησαν πολλές φορές τις εικαστικές μας εκθέσεις αφιερωμένες στην Ελλάδα και πιστεύω στην περαιτέρω ανέλιξή σας στα ύψη της μαεστρίας! Μπράβο στους Καλλιτέχνες και Μπράβο στην Επικεφαλής του Κ.Ε.Π. Θεοδώρα !!!

Τατιάνα Μπαμπουσκίνα

 

Αγαπητοί φίλοι,

H διατήρηση της ιστορικής μνήμης αποτελεί θεμελιώδη προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα και ανάπτυξη εθνών και κοινωνιών, για τη διατήρηση της εθνικής ταυτότητας και την κληροδότηση της παράδοσης στις επόμενες γενεές.

Τιμούμε την Επέτειο των 77 ετών της Νίκης κατά του φασισμού, του απολυταρχισμού, της μισαλλοδοξίας, του σκοταδισμού.

Πρόκειται για κοινή νίκη των λαών για ελευθερία, ανεξαρτησία, αυτάρκεια, αυτοπροσδιορισμό. Πρόκειται για τη νίκη του αθρωπισμού και της αρετής.

Οι δύο ομόδοξοι λαοί, Έλληνες και Ρώσοι, τους οποίους συνδέουν κοινές σελίδες ιστορίας, κοινή ιστορική, πνευματική, πολιτιστική συγγένεια-εγγύτητα, κοινή κοσμοθεωρία, αντιμετώπιση τιυ κόσμου, νοοτροπία, που βασίζεται στις αρχές του ανθρωπισμού, της αρετής, της προόδου, ης αγάπης, της αρετής, πάντα πορεύονταν μαζί. Έτσι και στο Β΄  Παγκόσμιο Πόλεμο βρέθηκαν, ως σύμμαχοι, στην ίδια πλευρά των οδοφραγμάτων, πολέμησαν από κοινού τον κοινό εχθρό, το φασισμό, τον απολυταρχισμό.

Σήμερα, όταν είμαστε θεατές φαινομένων βίας, συγκρούσεων, προκλήσεων, τα μηνύματα της Επετείου της Νίκης καθίστανται όσο ποτέ άλλοτε επιβεβλημένα και επίκαιρα.

Αιωνία η Μνήμη των Ηρώων της Μεγάλης Νίκης ! 

Παρατίθεται βίντεο - μήνυμα της διευθύντριας του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού – Κ.Ε.Π  Δώρας Γιαννίτση

http://www.hecucenter.ru/gr/videoarc/minima_apo_kep_9_maoi__imera_megalis_koinis_nikis.html

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ !!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΕΝΙΑΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ !!!

ΜΑΖΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΙ, ΣΘΕΝΑΡΟΤΕΡΟΙ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟΙ και ειλικρινά ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ !!!

2022_05_16_11

2020-06-05_12-43-01

2022_05_16_14

2022-04-29_14-45-11

2022-04-29_14-45-33

2022-04-29_14-47-57

ГРЕЧЕСКИЙ КУЛЬТУРНЫЙ ЦЕНТР !!!

ПОЛЕЗНАЯ АКТУАЛЬНАЯ ИНФОРМАЦИЯ !!!

 

Мы открываем на платформе ЯНДЕКС.ДЗЕН наш новый канал - HELLENIC CULTURAL CENTER!

https://zen.yandex.ru/id/6220a58d1dbee16e19cfb637

 

Здесь мы будем делиться нашими новостями, анонсами, нашими буднями. Мы создаем пространство, в котором ценности культуры, истории и греко-российских взиамосвязей являются приоритетными и неоспоримыми. Нам очень важно как можно скорее собрать аудиторию больше 2000 подписчиков, чтобы мы могли запустить возможность прямых эфиров! Подписывайтесь и обязательно приглашайте друзей!

Команда Греческого Культурного Центра-ГКЦ

2022_04_04

Дорогие друзья!

Присоединяйтесь в наши группы в Телеграм и во Вконтакте, чтобы оставаться всегда на связи! Все наши анонсы и новости теперь здесь:

 

Греческий культурный центр - ГКЦ в Telegram - https://t.me/GreekCulturalCenter

Греческий культурный центр - ГКЦ во ВКонтакте - https://vk.com/hecucenter

2022_04_05

 

Прилагается видео-обращение о деятельности ГКЦ директора Греческого Культурного Центра – ГКЦ, Теодоры Янници

2022_01_17_7

http://www.hecucenter.ru/ru/videoarc/videoobraschenie_direktora_gkc_teodory_yannici_o_deyatelnosti_grecheskogo_kulturnogo_centra_v_2021_godu.html

 

Узнайте больше о деятельности Греческого Культурного Центра - ГКЦ ( www.hecucenter.ru )

2022_01_10_45

https://youtu.be/xiGmO3pzaJQ 

 

С развернутым отчетом нашей работы за 2021г. можете ознакомиться по ссылке

http://www.hecucenter.ru/up/Last_Отчет-о-деятельности-ГКЦ-за-2021_fnl.pdf

С кратким отчетом нашей работы за 2021г. можете ознакомиться по ссылке

http://www.hecucenter.ru/ru/reports/otchet_deyatelnosti_gkc_za__2021_god.html

 

С развернутым отчетом нашей работы за период января-октября 2021г. можете ознакомиться по ссылке

http://www.hecucenter.ru/ru/reports/otchetdeyatelnostigkcza2021god.html

С кратким отчетом нашей работы за период января-октября 2021г. можете ознакомиться по ссылке

http://www.hecucenter.ru/up/Last_%D0%9E%D1%82%D1%87%D0%B5%D1%82-%D0%BE-%D0%B4%D0%B5%D1%8F%D1%82%D0%B5%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8-%D0%93%D0%9A%D0%A6-%D0%B7%D0%B0-2021____.pdf

 

С развернутым отчетом нашей работы за первое полугодие 2021г. можете ознакомиться по ссылке

http://www.hecucenter.ru/up/Last_Отчет-о-деятельности-ГКЦ-за-2021_.pdf

С кратким отчетом нашей работы за первое полугодие 2021г. можете ознакомиться по ссылке

http://www.hecucenter.ru/ru/news/otchet_deyatelnosti_gkc_za_pervoe_polugodie_2021_goda.html

 

С развернутым отчетом нашей работы за 2020г. можете ознакомиться по ссылке

http://www.hecucenter.ru/up/Last_Отчет-о-деятельности-ГКЦ-за-2020год.pdf

С кратким отчетом нашей работы за 2020г. можете ознакомиться по ссылке

http://www.hecucenter.ru/ru/reports/

 

С развернутым отчетом нашей работы за 2019 год можете ознакомиться по ссылке

http://www.hecucenter.ru/up/Last_Отчет о деятельности ГКЦ за 2019 (5).pdf

С кратким отчетом нашей работы за 2019 год можете ознакомиться по ссылке http://www.hecucenter.ru/ru/reports/

 2020-06-05_12-43-01

11_1

 

2021-06-10_16-52-26

Αγαπητοί φίλοι!

Ανοίγουμε το νέο μας κανάλι στη διαδικτυακή πλατφόρμα YANDEX.ZEN –

HELLENIC CULTURAL CENTER!

https://zen.yandex.ru/id/6220a58d1dbee16e19cfb637

Εδώ θα μοιραζόμαστε τα νέα μας, τις ειδήσεις μας, τις ανακοινώσεις, την καθημερινότητά μας. Δημιουργούμε ένα χώρο, στον οποίο οι αξίες του πολιτισμού, της ιστορίας και των ελληνορωσικών σχέσεων αποτελούν προτεραιότητα και καθίστανται αδιαμφισβήτητες. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να συγκεντρώσουμε ένα κοινό, που να ξεπερνά τους 2000 συνδρομητές το συντομότερο δυνατό, ώστε να έχουμε τη δυνατότητα ζωντανών μεταδόσεων! Εγγραφείτε και φροντίστε να προσκαλέσετε τους φίλους σας!

Ομάδα του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού – Κ.Ε.Π.

2022_04_04

 

Αγαπητοί φίλοι!

Εγγραφείτε στις ομάδες μας στα  νέα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο Telegram και στο Vkontakte για να διατηρούμε επαφή, άμεση επικοινωνία και επικαιροποιημένη ενημέρωση! Όλες οι ανακοινώσεις και τα νέα μας είναι τώρα εδώ:

 

Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού– Κ.Ε.Π. στο Telegram - https://t.me/GreekCulturalCenter 

Κέντρο  Ελληνικού Πολιτισμού - Κ.Ε.Π. στο VKontakte - https://vk.com/hecucenter

2022_04_05

 

Παρατίθεται βίντεο-μήνυμα της διευθύντριας του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού – Κ.Ε.Π, Δώρας Γιαννίτση.

2022_01_17_7

http://www.hecucenter.ru/gr/videoarc/paratithetai_vinteominima_2021_tis_dieithintrias_toi_kentroi_ellinikoi_politismoi__kep_doras_giannitsi.html

 

Μάθετε περισσότερα για το έργο του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού - Κ.Ε.Π. ( www.hecucenter.ru )

2022_01_10_45

https://youtu.be/xiGmO3pzaJQ 

 

Σύντομο απολογισμό δράσεων του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού (Κ.Ε.Π.) έτους 2021 (περίοδος 12μήνου) δύνασθε να αντλήσετε στον εξής σύνδεσμο στο Διαδίκτυο:

http://www.hecucenter.ru/up/Last_Απολογισμός-δράσεων-Κ.Ε.Π.-έτους-2021_fnl.pdf

Αναλυτικό απολογισμό δράσεων του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού (Κ.Ε.Π.) έτους 2021 (περίοδος 12μήνου) δύνασθε να αντλήσετε στον εξής σύνδεσμο στο Διαδίκτυο:

http://www.hecucenter.ru/gr/reports/apologismos_draseon_kep_etois_2021.html

 

Σύντομο απολογισμό δράσεων του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού (Κ.Ε.Π.) για την περίοδο 10μήνου 2021 (Ιανουάριος-Οκτώβριος 2021) δύνασθε να αντλήσετε στον εξής σύνδεσμο στο Διαδίκτυο:

http://www.hecucenter.ru/gr/reports/apologismosdrasiskep2021.html

Αναλυτικό απολογισμό δράσεων του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού (Κ.Ε.Π.) για την περίοδο 10μήνου 2021 (Ιανουάριος-Οκτώβριος 2021) δύνασθε να αντλήσετε στον εξής σύνδεσμο στο Διαδίκτυο:

http://www.hecucenter.ru/up/Last_%CE%91%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CE%B4%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD-%CE%9A.%CE%95.%CE%A0.-%CE%AD%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-2021_.pdf

Αναλυτικό απολογισμό δράσεων του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού (Κ.Ε.Π.) για το έτος 2021 δύνασθε να αντλήσετε στον εξής σύνδεσμο στο Διαδίκτυο:

http://www.hecucenter.ru/up/Last_Απολογισμός-δράσεων-Κ.Ε.Π.-έτους-2021.pdf

Σύντομο απολογισμό δράσεων του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού (Κ.Ε.Π.) για το έτος 2021 δύνασθε να αντλήσετε στον εξής σύνδεσμο στο Διαδίκτυο:

http://www.hecucenter.ru/gr/news/apologismos_drasis_kep_gia_to_a_eksamino_2021_.html

 

Αναλυτικό απολογισμό δράσεων του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού (Κ.Ε.Π.) για το έτος 2020 δύνασθε να αντλήσετε στον εξής σύνδεσμο στο Διαδίκτυο:

http://www.hecucenter.ru/up/Last_Απολογισμός-δράσεων-Κ.Ε.Π.-έτους-2020_fnl.pdf

Σύντομο απολογισμό δράσεων του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού (Κ.Ε.Π.) για το έτος 2020 δύνασθε να αντλήσετε στον εξής σύνδεσμο στο Διαδίκτυο:

http://www.hecucenter.ru/gr/reports/apologismos_drasis_kentroi_ellinikoi_politismoi_gia_to_etos_toi_2020.html

 

Αναλυτικό απολογισμό δράσεων του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού (Κ.Ε.Π.) έτους 2019 δύνασθε να αντλήσετε στον εξής σύνδεσμο στο Διαδίκτυο:

http://www.hecucenter.ru/up/Last_Απολογισμός%20δράσεων%20Κ.Ε.Π.%20έτους%202019___.pdf

Σύντομο απολογισμό δράσεων του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού (Κ.Ε.Π.) έτους 2019 δύνασθε να αντλήσετε στον εξής σύνδεσμο στο Διαδίκτυο:

http://www.hecucenter.ru/gr/reports/apologismos_drasis_kep_2019.html

2020-06-05_12-43-01  

ГРЕЧЕСКИЙ КУЛЬТУРНЫЙ ЦЕНТР                     ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Москва, Алтуфьевское шоссе,  44                     Altufyevskoe shosse, 44, office No 9, 2nd floor

офис № 9, 2 этаж                                                           127566 Moscow, Russia

Тел.: 7084809 – Тел./Факс: 7084810                      Tel.: +7 495 7084809; Tel./Fax:  +7 495 7084810

 

e-mail: hcc@mail.ru   info@hecucenter.ru

www.hecucenter.ru

skype: hellenic.cultural.center

facebook: http://www.facebook.com/Hecucenter

vkontakte: http://vk.com/hecucenter

Instagram: @hecucenter  

Youtubehttps://www.youtube.com/channel/UCViNQH3EVWwAU6STJiFi8tQ

Яндекс.Дзен: https://zen.yandex.ru/id/6220a58d1dbee16e19cfb637

Телеграм-канал ГКЦ: https://t.me/GreekCulturalCenter

ВКонтакте: https://vk.com/hecucenter

Отказаться от рассылки

 

-

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: