29 Μαΐου 2022

Εάλω η Πόλις. Εάλω το Αιγαίον;;;

 

Την σημερινήν θλιβερήν και κατάμαυρην ημέραν νια τον Ελληνισμόν, είναι άγνωστον πόσοι θα την θυμηθούν και δεν γνωρίζομεν σήμερα ποίοι Τηλεοπτικοί Σταθμοί και Ραδιόφωνα θα διαθέσουν κάτι γι’ αυτήν. Θα έπρεπε τα «πρωινάδικα» να έχουν συναγωνισμόν ποίον θα κάμει εκτενεστέραν αναφοράν στην ημέραν αυτήν και θα αναλύσει τις βαρύτατες συνέπειες και γενικόν όλεθρον που επέφερε στην Ελλάδα! Μάλλον θα έχουν εκτενή περιγραφήν για το έγκλημα σε Σχολείον του Τέξας, την φωτογραφίαν του δράστη, τι είπαν οι γονείς των παιδιών, λές και αυτά ενδιαφέρουν τους Έλληνες. Ευκαιρία για να καλυφθεί ο χρόνος τους.

Πρόκειται για ολεθρίαν ημέραν η οποία αφάνισε την πρόοδον της Ελλάδος από προσώπου της Γης! Την νέκρωσε πολιτισμικώς επί τετρακόσια χρόνια η οθωμανική αγριότητα και σκληρότητα. Ο βαρβαρισμός και η αγραμματωσύνη.

Και μετά την Ιστορικήν αποτίναξη του οθωμανικού ζυγού, ο Ελληνικός Λαός δεν έμεινε ήσυχος και ήρεμος από τους τούρκους διαδόχους των κατακτητών, αλλά και αυτοί συνέχισαν την συνεχή ποικιλόμορφην πολεμικήν τους εναντίον της Ελλάδος. Μεταξύ άλλων  ευρίσκονται καθημερινώς στο Αιγαίον Πέλαγος το οποίον καταπατούν και τολμούν με θράσος να αναφέρουν ότι το ήμισυ είναι δικόν τους! Παραβιάσεις, παρανομίες, παραβάσεις κανόνων παντός δικαίου, αλλά αυτοί δεν ωχριούν. Και τούτο γιατί δεν έχουν την πρέπουσα αντίδραση από τους Έλληνες. Δικά τους όλα. Κάνουν ασκήσεις στο Αιγαίον, παρανομούν και μολύνουν το περιβάλλον αλλά αντίδραση καμμία. Συντόμως θα το λάβουν και επισήμως και άγνωστον ποία θα είναι η τύχη της αβούλου Ελλάδος. Θα αλωθεί και αυτή χωρίς να το αντιληφθεί;

Ας μη κάνομεν μακαρίους σκέψεις.

29/5/2022

Μιχαήλ Στρατουδάκης

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: