12 Αυγούστου 2022

Mαθήματα ελληνικού τραγουδιού, χορωδίας για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023.

 

Μόσχα, 12 Αυγούστου 2022

 

2022-08-05_14-37-50

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται σε απόλυτα ανιδιοτελή βάση για το κοινό.


Αγαπητοί φίλοι,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την επανέναρξη των μαθημάτων  ελληνικού τραγουδιού και τη λειτουργία της Χορωδίας του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού – Κ.Ε.Π.  για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 από τον προσεχή Σεπτέμβριο τ.ε.

Καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους, μικρούς και μεγάλους, να μυηθούν στις μελωδίες του Ελληνικού Κόσμου, να απολαύσουν τη γνωριμία τους με την ελληνική τραγουδοποιία, να μετάσχουν σε εορταστικές εκδηλώσεις με τη Χορωδία του Κ.Ε.Π. «ΑΣΤΕΡΙΑ», υπό την επιμελή καθοδήγηση επαγγελματία καθηγητού υψηλών προδιαγραφών.   

2022-08-05_14-04-26

Καλλιτεχνική διευθύντρια της Χορωδίας του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού – Κ.Ε.Π. η εν Μόσχα αποσπασμένη από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδας εκπαιδευτικός - μουσικολόγος Ινέσσα Εφραιμίδου.

ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΜΑΣ:

  • Χορευτικό Συγκρότημα με εμπειρία 16 ετών, στο ρεπερτόριο του οποίου περιλαμβάνονται πάνω από 300 τραγούδια ολόκληρου του Ελληνικού Κόσμου !!!
  • Γοητευτική, χαρισματική καλλιτεχνική δ/ντρια – η Ινέσσα Εφραιμίδου - ειδική μουσικός αποσπασμένη από την Ελλάδα εκπαιδευτικός, από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, δίγλωσση, με μητρική τη ρωσική και ελληνική γλώσσα!!!
  • Τακτικότατες εμφανίσεις, επί εβδομαδιαίας βάσης, σε συναυλίες, φεστιβάλ, εορταστικές εκδηλώσεις, πολιτιστικά δρώμενα, εθνικές επετείους και ούτω καθεξής !!!
  • Μόνιμη δημιουργική εργασία, καλλιτεχνική αναζήτηση, καλλιτεχνικό σμίλευμα, δημιουργία βίντεο-ταινιών !!!
  • Τακτική συνεργασία και σύμπραξη με το Χορευτικό Συγκρότημα και τα Θεατρικά Εργαστήρια του Κ.Ε.Π., πραγματική δημιουργική σύζευξη, καλλιτεχνική ταύτιση, πραγματική απόλαυση!
  • Καλλιτεχνική σύμπραξη με Συγκροτήματα του εξωτερικού, καθώς και με διακεκριμένους Έλληνες καλλιτέχνες !!!
  • Βραβεία εθνικού-ομοσπονδιακού βεληνεκούς !!!
  • Εξαίσιες στολές, η αισθητική μας Αρχή «Φιλοκαλοῦμέν τε γὰρ μετ’ εὐτελείας καὶ φιλοσοφοῦμεν ἄνευ μαλακίας» (Θουκυδίδου, «Επιτάφιος Περικλέους»)!!!
  • Άπλετη θετική ενέργεια, καλοπροαίρετη αύρα στην Ομάδα μας, φιλικότατη σχέση, ενθουσιασμός, δημιουργία, αναζήτηση, χαρά, ασίγαστη έμπνευση, θριαμβευτικά σχόλια !!!

Αναλυτικότερη ενημέρωση για τη Χορωδία μας Κ.Ε.Π. και τα βίντεό μας δύνασθε να αντλήσετε στον εξής σύνδεσμο στο Δικτυότοπο του Κ.Ε.Π. http://www.hecucenter.ru/gr/vocalcourses/

Παρατίθεται ειδική επιμελημένη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ  του Συγκροτήματός μας:

http://www.hecucenter.ru/up/презентация - ВОКАЛЬНЫЙ КОЛЛЕКТИВ ГКЦ.pdf

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι δύνανται να απευθύνονται στα γραφεία του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού – Κ.Ε.Π., στα τηλέφωνα στα τηλέφωνα +7 962-963-55-56, στο γραφείο του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού – Κ.Ε.Π. +7 495 7084809, +7 495 7084810.

ή στις ηλεκτρονικές δ/νσεις  info@hecucenter.ru hcc@mail.ru

Σας περιμένουμε! Τα μαθήματα πραγματοποιούνται σε απόλυτα ανιδιοτελή βάση για το κοινό.

Κατωτέρω παρατίθεται αναλυτική ενημέρωση για το Χορωδία μας του Κ.Ε.Π., καθώς και τα πολλαπλά βίντεο του Συγκροτήματός μας !!! Ας τα απολαύσουμε !!!

2022-08-05_14-51-01

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ !!! ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΙ, ΣΘΕΝΑΡΟΤΕΡΟΙ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟΙ, ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ !!!

Σύντομο απολογισμό δράσεων του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού (Κ.Ε.Π.) για το Α΄εξάμηνο 2022 (περίοδος Ιανουαρίου-Ιουνίου 2022) δύνασθε να αντλήσετε στον εξής σύνδεσμο στο Διαδίκτυο:

http://www.hecucenter.ru/gr/reports/last_apologismosdrasiskep2022_periodos_ianoiarioiioinioi_2022.html

Αναλυτικό απολογισμό δράσεων του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού (Κ.Ε.Π.) για το Α΄εξάμηνο 2022 (περίοδος Ιανουαρίου-Ιουνίου 2022) δύνασθε να αντλήσετε στον εξής σύνδεσμο στο Διαδίκτυο:

http://www.hecucenter.ru/περίοδος Ιανουαρίου-Ιουνίου-2022.pdf  

 

Σύντομο απολογισμό δράσεων του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού (Κ.Ε.Π.) έτους 2021 (περίοδος 12μήνου) δύνασθε να αντλήσετε στον εξής σύνδεσμο στο Διαδίκτυο:

http://www.hecucenter.ru/up/Last_Απολογισμός-δράσεων-Κ.Ε.Π.-έτους-2021_fnl.pdf

Αναλυτικό απολογισμό δράσεων του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού (Κ.Ε.Π.) έτους 2021 (περίοδος 12μήνου) δύνασθε να αντλήσετε στον εξής σύνδεσμο στο Διαδίκτυο:

http://www.hecucenter.ru/gr/reports/apologismos_draseon_kep_etois_2021.html

Αναλυτικό απολογισμό δράσεων του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού (Κ.Ε.Π.) για το έτος 2020 δύνασθε να αντλήσετε στον εξής σύνδεσμο στο Διαδίκτυο:

http://www.hecucenter.ru/up/Last_Απολογισμός-δράσεων-Κ.Ε.Π.-έτους-2020_fnl.pdf

Σύντομο απολογισμό δράσεων του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού (Κ.Ε.Π.) για το έτος 2020 δύνασθε να αντλήσετε στον εξής σύνδεσμο στο Διαδίκτυο:

http://www.hecucenter.ru/gr/reports/apologismos_drasis_kentroi_ellinikoi_politismoi_gia_to_etos_toi_2020.html

Αναλυτικό απολογισμό δράσεων του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού (Κ.Ε.Π.) έτους 2019 δύνασθε να αντλήσετε στον εξής σύνδεσμο στο Διαδίκτυο:

http://www.hecucenter.ru/up/Last_Απολογισμός%20δράσεων%20Κ.Ε.Π.%20έτους%202019___.pdf

Σύντομο απολογισμό δράσεων του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού (Κ.Ε.Π.) έτους 2019 δύνασθε να αντλήσετε στον εξής σύνδεσμο στο Διαδίκτυο:

http://www.hecucenter.ru/gr/reports/apologismos_drasis_kep_2019.html

ВОКАЛЬНЫЙ КОЛЛЕКТИВ ГРЕЧЕСКОГО КУЛЬТУРНОГО ЦЕНТРА – ГКЦ «ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ=ЗВЕЗДЫ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: