5 Οκτωβρίου 2022

Κύριε Βασιλόπουλε ακόμα ένας θάνατος Δρ Θεοφάνης Α. Τσαπικούνης

 

Στους πόσους ξεκινά το ενδιαφέρον σας;

 

Ακόμα μια ανθρώπινη ζωή χάθηκε καθώς αναποδογύρισε το τρακτέρ. Προφανώς βρέθηκε σε έδαφος με έντονη κλίση και προφανώς δεν είχε την προστατευτική μπάρα που πρέπει να φέρουν όλα τα τρακτέρ ώστε σε περίπτωση που αναποδογυρίσει να εξασφαλίσει χώρο στον οδηγό και να μην τον καταπλακώσει.

 


 

 

Πόσοι άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος από τρακτέρ που δεν έφεραν προστατευτική μπάρα και που αναποδογύρισαν;

 

Πόσοι κύριε Βασιλόπουλε; Κύριε Αντιπεριφερειάρχη επί των αγροτικών;

 

Πόσοι κύριε Φαρμάκη; Κύριε Περιφερειάρχη της ΠΔΕ που σας έχω ακούσει ή διαβάσει να λέτε τουλάχιστον μια φορά ότι σας ενδιαφέρει ο άνθρωπος; Πόσοι κύριε Κατσιφάρα που διατείνεστε ότι όλα τα κάνατε ορθώς κ καλώς;

 

Χάνονται ανθρώπινες ζωές και ο κος Βασιλόπουλος δεν έχει κάνει καμία ενέργεια. Και για να είμαι ακριβοδίκαιος, δεν έχω αντιληφθεί σε καμία από τις αναρτήσεις που τον αφορούν να έχει κάνει κάποια ενέργεια. Αναρωτιέμαι κύριε Βασιλόπουλε πόση αξία έχει για εσάς η ανθρώπινη ζωή; Αναρωτιέμαι.

 

Και μην καταφύγετε στην φτηνή δικαιολογία: είναι δουλειά της αστυνομίας, γιατί θα σας ρωτήσω αν της το επισημάνατε και αν την πιέσατε να κάνει ελέγχους.

 

Επίσης βλέπω στρατηγικά προϊόντα της ΠΔΕ και ειδικά της Ηλείας και της Αχαΐας να χάνονται σιγά σιγά, να εξατμίζονται και εσείς να κάνετε ‘παιχνίδι’ με επιδοτήσεις και αποζημιώσεις και πουθενά μα πουθενά δεν βλέπω προτάσεις και ενέργειες ώστε να μην χαθούν.

 

Και σήμερα είδα κάτι που με εξόργισε: καθώς κοιτούσα το πρόγραμμα του συνεδρίου της Ελληνικής Ζωοτεχνικής Εταιρείας, σας είδα στο πρόγραμμα σαν ομιλητή. Κάτι για την φυσιογνωμία της κτηνοτροφίας στην Δυτική Ελλάδα. Ποια κτηνοτροφία κύριε Βασιλόπουλε; Αυτή που ρημάζει; Αυτή που χάνεται;

 

 

Αν κάποιος γνωρίζει κάτι, αν ο κος Βασιλόπουλος έχει πράγματι κάνει ενέργειες, ας με ενημερώσει για να ανακαλέσω.

 

 

 

Τραγικός θάνατος για 59χρονη στην Αχαΐα: Καταπλακώθηκε από τρακτέρ

https://www.iefimerida.gr/ellada/ahaia-gynaika-kataplakothike-apo-trakter

01/10/2022 

 

Tραγωδία σημειώθηκε στην περιοχή Βαλμαντούρα Αχαΐας, με γυναίκα που καταπλακώθηκε από τρακτέρ. Σύμφωνα με πληροφορίες του achaianews.gr, μια 59χρονη γυναίκα έκανε αγροτικές εργασίες όταν, από άγνωστη αιτία, το τρακτέρ αναποδογύρισε, τραυματίζοντας θανάσιμα την άτυχη γυναίκα.

 

Έσπευσε ασθενοφόρο, αλλά ήταν αργά

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο για να μεταφέρει την γυναίκα στο νοσοκομείο, αλλά πλέον ήταν αργά. Την 59χρονη βρήκε ο γιος και ο σύζυγός της, καθώς ανησύχησαν και την αναζήτησαν, αφού η γυναίκα καθυστερούσε να επιστρέψει από το χωράφι τους που είχε πάει για δουλειές.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: