6 Απριλίου 2023

Πασχαλινές εκδηλώσεις στο Αγρόκτημα Φοίφα και το Σχολείο στη Φύση!!!

 

Το Πάσχα είναι εδώ και, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι πόρτες του χτήματος θα ανοίξουν για δύο ημέρες με δύο εκδηλώσεις, με σκοπό να υποδεχτεί τους μικρούς και μεγάλους φίλους του σε μια γιορτή για την αναγέννηση των σπόρων, των φυτών και λουλουδιών, την οποία θα αποτυπώσουμε στις καρδιές και τις δημιουργίες μας! 

 

Ανοιχτή Κυριακή στο Αγρόκτημα Φοίφα και τελευταία πριν το Πάσχα, ελάτε από τις 11.00 π.μ. - 16. 00. μ.μ. να ακούσουμε παραμύθια και ύστερα στολίσουμε παρέα τις πασχαλινές λαμπάδες μας, παίζοντας με τα χρώματα, με υλικά από την φύση, από τα δέντρα και τα λουλούδια, καθώς και από παλιά αχρησιμοποίητα -μα καθόλου άχρηστα! - υλικά, και να ξεκλειδώσουμε τη φαντασία μας σε μια γιορτή για όλους στο χτήμα!


 

Το Σχολείο στη Φύση καλεί τη Μεγάλη Τετάρτη τα μέλη του, καθώς και όποιον άλλο επιθυμεί, ώστε να βάψουμε παρέα τα αυγά μας με χρώματα φυτικά, που θα δημιουργήσουμε εμείς οι ίδιοι από τα λουλούδια! Ας ανακαλύψουμε τις πολλές και μαγικές δυνατότητες της φύσης και ας πειραματιστούμε, γιορτάζοντας το Πάσχα και την Άνοιξη στην αγκαλιά του χτήματος!



Το Σχολείο στη Φύση στοχεύει στην ολιστική  ανάπτυξη του παιδιού  χρησιμοποιώντας το ελεύθερο παιχνίδι ως εργαλείο μάθησης. Μέσα  από την εξοικείωση με το φυσικό οικοσύστημα και τις διαδικασίες που αυτό παρουσιάζει, το παιδί αναπτύσσει γνωστικές ικανότητες, δεξιότητες επιβίωσης και εκτίθεται στο να αντιμετωπίζει  τις φυσικές προκλήσεις, σεβόμενο πάντα τα όριά του. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχών καλέστε στο τηλ. 2721022505.
Σας περιμένουμε με χαρά!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: