11 Οκτωβρίου 2024

Να περιορισθούν από τις Τηλεοράσεις τα εγκλήματα και οι ανήθικες πράξεις.Μιχαήλ Στρατουδάκης

 Ο καταιγισμός των πάσης μορφής εγκλημάτων  επί καθημερινής βάσεως και η πολύωρη προβολή από  Τηλεοράσεων προκαλεί απογοήτευση, έχει επιφέρει τον  ψυχικόν μαρασμόν, την αλλοίωση της ψυχικής ισορροπίας όλων σχεδόν των ακροατών, αλλά και είναι η αρνητική μίμηση πολλών. Οι πλείστοι ακροατές είναι άκρως απογοητευμένοι ακούοντες καθημερινώς και εν εκτάσει εγκλήματα και ανηθικότητες! Σκοτωμοί όλων των ειδών μεταξύ ατόμων, τροχαία ανελλιπή καθημερινώς με θανάτους, πορνοεγκλήματα αισχίστου είδους αναφέρονται χωρίς αιδώ!  Πατέρας βίαζε την τετράχρονη κόρη του!! εβδομηκοντούτης βίαζε ανήλικα κορίτσια, παππούς βίαζε την εγγονήν του, ανήλικοι κατά κόρον βιάζονται και άπειρα άλλα τα οποία δεν πρέπει να λέγονται ως είδηση καθότι αποτελούν σφαγιασμόν του ανθρωπίνου ΕΙΝΑΙ!

Έπονται ξυλοδαρμοί γυναικών από συζύγους, ξυλοδαρμοί γερόντων από ληστές για να δώσουν τα χρήματα που έχουν! (καλύτερα που δεν έχουν!!). ανακοινώσεις κατά κόρον περί χρήσεως ναρκωτικών ουσιών κάτι που δεν είναι άμοιρη είδηση για παρότρυνση περιέργων προς «δοκιμήν» εμπορίαν αφού αναφέρονται τεράστια ποσά από αυτήν  και κατόπιν επέρχεται ο όλεθρος!

Τροχαία θανατηφόρα που μας προξενούν απορίαν αν οι οδηγοί έχουν πείραν ή έλαβαν την άδειαν  «με έναν τενεκέν» λάδι όπως συνέβαινε στην περίοδον των  Νομαρχιών! (Επ΄ευκαιρία να εκφράσομεν την απορίαν μας με τα τροχαία θανατηφόρα και μη των μεγάλων επαγγελματικών φορτηγών. Πολλά ατυχήματα  το τελευταίον διάστημα  κάτι που δεν δικαιολογείται για έμπειρους οδηγούς). Ταχύτητες υψηλές από τους απλούς οδηγούς, πολλοί των οποίων με κατανάλωση αλκοόλ.

Οι Τηλεοράσεις παρουσιάζουν καθημερινώς τα ολέθρια και αισχρά εγκλήματα σε εκτενή αναφοραν! ενώ  θα έπρεπε να αναφέρονται αυτά μονολεκτικώς  ή με ελάχιστα δευτερόλεπτα το καθένα. Όχι με «διδακτορικές διατριβές» όπως γίνεται σήμερα!! Εκτός της απεχθείας που αισθάνεται το κοινόν στο άκουσμα ομοίων εγκλημάτων, υπάρχει ο άμεσος κίνδυνος του μιμητισμού από επιρρεπείς σε παρανομίες άτομα! Κτηνώδης σύζυγος είπε στην γυναίκα του.  «άκουσες πόσον ξύλον έφαγε η τάδε; πρόσεχε γιατί εσύ θα φας περισσότερον!» Γενικώς το κλίμα που εισάγεται  στα σπίτια από  την αναφοράν των αισχρών πράξεων δεν είναι καθόλου ευχάριστον. Πρέπει να γίνει αλλαγή στον τομέα αυτόν.

Όταν αναφέρεται νέον περιστατικόν ξυλοδαρμού ανηλίκων προβάλλονται εικόνες από το ίδιον ή από άλλα παρόμοια. Η προβολή είναι χωρίς σταματημόν. Όσον αναφέρεται το συμβάν τόσον βλέπομεν και ξυλοδαρμούς στην οθόνην!  Χιλιάδες φορές προβολή. Αυτή αποτελεί «όπλον» για τον δραστην. Θα λέει στους γύρω του.

  • Είδες με δείχνει συνέχεια η Τηλεόραση!

Αυτό είναι ευνοϊκόν για να συνεχίσει τις παρανομίες! Αλλά και προκλητικόν για άλλους να πράξουν αναλόγως! Το αντιλαμβάνονται οι υπεύθυνοι των Τηλεοράσεων αλλά και οι κρατικοί παράγοντες; Δεν διαβλέπουν ότι παρέχουν «τροφήν» στους μωροφιλόδοξους άνοες νέους;;;;

Ας περιορισθούν στο ελάχιστον τα ειδεχθή εγκλήματα από τις τηλεοράσεις και τα Ραδιόφωνα. Καλόν θα προσφέρουν! Ελπίζομεν.

10/10/2024

Μιχαήλ Στρατουδάκης

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: