6 Δεκεμβρίου 2010

Μπράβο στον Αριστείδη



Γράφει ο Σωτήρης Γεωργούντζος
soti.geor@yahoo.gr

Πιστεύω ακράδαντα πως ο ρόλος του Δημοσιογράφου σε καμία περίπτωση δεν συνάδει στο να απευθύνει ευχολόγια και να ευλογεί τα γένια κανενός – πόσο δε όταν αυτός κατέχει θέση εξουσίας σε οιοδήποτε πόστο και τομέα της κοινωνίας μας.
Σήμερα όμως οφείλω να κάνω μία εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα και μάλιστα να «μπω» στον χώρο της πολιτικής αναφερόμενος όμως σ’ ένα άνθρωπο του αθλητισμού, ο οποίος διέπρεψε – με το σπαθί του- στις πρόσφατες εκλογές για την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση.
Ο Αριστείδης Σταθόπουλος λοιπόν, διότι περί αυτού ο λόγος, έχοντας ως μαγιά διασπαρμένη επί χρόνια στον νομό μας τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου, γυρίζοντας και μαζεύοντας κυριολεκτικά ψήφο-ψήφο σε όλη την Μεσσηνία, μέσα στο πολύ μικρό διάστημα που είχε στην διάθεσή του κατάφερε να εκλεγεί με το σπαθί του στην 3η (εκλόγιμη) θέση στον συνδυασμό του Δημήτρη Δράκου.
Του αξίζουν έτσι πολλά συγχαρητήρια καθώς αυτός δεν είχε από πίσω του βουλευτές, υπουργούς και τους πανίσχυρους πολιτικούς μηχανισμούς να τον …σιγοντάρουν. Στηρίχθηκε κυρίως στις προσωπικές του επαφές και γνωριμίες και έτσι το να καταφέρει να «πιάσει» μία από τις τρεις (μόνο) εκλόγιμες θέσεις του ψηφοδελτίου της «Δυνατής Πελοποννήσου», ήταν πραγματικά ένας δικός του, μεγάλος προσωπικός άθλος.
Πέρα όμως από τα συγχαρητήρια, ειδικά εμείς, οι άνθρωποι του αθλητισμού του νομού μας (αθλητές, αθλήτριες, φίλαθλοι, αθλητικοί συντάκτες, διαιτητές, παράγοντες) του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία και βέβαια και στα νέα του καθήκοντα τώρα πια στην Περιφέρεια, να μη ξεχνά και να συνεχίσει να παλεύει με το ίδιο πάθος για το ποδόσφαιρο και γενικότερα για τον αθλητισμό του τόπου μας.

Υ.Γ.
Εύκολα και χθες η Μαύρη Θύελλα πήρε την νίκη, αυτή την φορά επί του Ατρομήτου Λάππα με σκορ 2-0, σημειώνοντας το εντυπωσιακό - έστω και στην Δ’ Εθνική- 12 στα 12! Για μία ακόμη φορά τον τελευταίο καιρό όμως ο κόσμος ήταν λίγος στο Στάδιο, καθώς οι φίλαθλοι μετά βίας ξεπερνούσαν τους 500 και αυτό πρέπει πια να προβληματίσει έντονα την διοίκηση της ομάδας…

Δεν υπάρχουν σχόλια: