9 Σεπτεμβρίου 2014

Νοσοκομείο Καλαμάτας:ΠΡΟΧΩΡΑ Η ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΘΗΚΗΣ ΟΡΟΦΟΥ

Γ. Μπέζος: «Τέλη Νοεμβρίου μας παραδίδεται η μελέτη»
Συστηματικά και ικανοποιητικά προχωρά η μελέτη της προσθήκης ορόφου 1.000 τ.μ. πάνω από την Ψυχιατρική Κλινική.Σήμερα Τρίτη 09/09/2014 κλιμάκιο από μηχανικούς της αναδόχου μελετητικής Εταιρείας BETAPLAN επισκέφτηκε το Νοσοκομείο Καλαμάτας όπου και είχε συνάντηση εργασίας με το Διοικητή του Γ.Ν. Μεσσηνίας Γ. Μπέζο και τα στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας.

Ταυτόχρονα ξεναγήθηκε στους χώρους του Τμήματος των Επειγόντων Περιστατικών προκειμένου να μελετήσουν μια πιο λειτουργική αναδιάταξη.Υπενθυμίζεται, ότι το κόστος της μελέτης αποτελεί δωρεά της οικογένειας του συμπατριώτη μας Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου.

Με αφορμή τη σημερινή συνάντηση ο Διοικητής του Γ. Ν. Μεσσηνίας Γ. Μπέζος δήλωσε:
«Ένας ακόμη μεγάλος στόχος, ένα ακόμη μεγάλο έργο έχει μπει σε τροχιά υλοποίησης.
Η προσθήκη ενός ορόφου πάνω από την Ψυχιατρική Κλινική και η χωροταξική και λειτουργική αναδιάταξη του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών, αποτελούν κυρίαρχους στόχους που η υλοποίησή τους κρίνεται άκρως επιτακτική. Σ΄ αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε καθημερινά και μεθοδικά.
Σε 3 μήνες από σήμερα η Τεχνική Μελετητική Εταιρεία BETAPLAN πρέπει να μας έχει παραδώσει τη μελέτη και τα τεύχη δημοπράτησης. Αποτελεί βασική συμβατική της υποχρέωση.
Ευχαριστώ για ακόμη μια φορά από τα βάθη της καρδιάς μου τον Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλο και την οικογένειά του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: