12 Μαΐου 2015

Τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας "έβγαλαν" είδηση για τα εξοπλιστικά σκάνδαλα


Image
Μ΄ένα μήνυμα στο twitter απάντησε ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Φίλη, για την “κόντρα” που έχει προκύψει σχετικά με τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας. Ένα μήνυμα στο οποίο ο Καμμένος αναπαράγει δημοσίευμα το οποίο τον στηρίζει υποστηρίζοντας:



“Τις λυσσαλέες επιθέσεις στο ΥΠΕΘΑ όταν γίνονται από τους εκδότες – οικόσιτα των γερμανικών εταιρειών, να τις κατανοήσουμε. Ξέρεις τι είναι να στέλνουν στον Καμμένο οι «γερμανικοί κολοσσοί» τον απόστρατο συνταγματάρχη ως εκπρόσωπο και σε μία εβδομάδα να καταλήγει στην φυλακή; Λογικό να λυσσάνε και να εκβιάζουν. Και θα δουν και άλλα, τώρα που το μέγα σκάνδαλο των NH90 πήγε πακέτο στον εισαγγελέα”.

Προκύπτει λοιπόν με αφορμή την αντιπαράθεση για τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας η είδηση που θέλει τον προφυλακισμένο από χθες απόστρατο αξιωματικό να έχει σχέση με την μεγάλη γερμανική εταιρεία με την οποία συνεργαζόταν επισήμως χρόνια ακόμη και λίγα 24ωρα πριν από τη σύλληψή του. Η συγκεκριμένη γερμανική εταιρεία έχει δηλώσει πρόθυμη να προχωρήσει σε συμβιβασμό για τις υποθέσεις μαύρου χρήματος εξοπλιστικών προγραμμάτων των ελληνικών ΕΔ. Προκαλεί συνεπώς εντύπωση το γεγονός να έχει στείλει τον απόστρατο αξιωματικό “ως εκπρόσωπο” στο ΥΠΕΘΑ ,λίγες ημέρες πριν σκάσει σαν βόμβα η είδηση της σύλληψής του. Ήταν γνωστό εδώ και πολλούς μήνες βέβαια ότι ο συγκεκριμένος απόστρατος αξιωματικός βρισκόταν υπό έρευνα και είχε επίσης δημοσιοποιηθεί ότι είχε γίνει έφοδος στα γραφεία που διατηρούσε στο Κολωνάκι.

Το κείμενο το οποίο ο ΥΕΘΑ αναπαράγει στο twitter συνεχίζει:

Να επιτίθεστε όμως και εσείς στον ΥΕΘΑ, επειδή μετά από 1000 χρόνια έφερε ένα κειμήλιο της Ορθοδοξίας, που το είχαν ως κόρην οφθαλμού οι «σκοταδιστές και κορόιδα» Βενετσιάνοι, ναι, δεν θα το έκανε ποτέ ο προοδευτικός Χότζα κάτι τέτοιο, παραπάει. Άλλο να επαναπατρίζεις ένα ιστορικό κειμήλιο μετά από 1000 χρόνια και άλλο να χρεώνεις την Ελλάδα για τα επόμενα 100 χρόνια για να γεμίζουν οι λογαριασμοί απατεώνων.
Δεν ενοχλεί κανέναν η ορθόδοξη λατρεία και το προσκύνημα στο ταπεινό εκκλησάκι στο αντικαρκινικό νοσοκομείο «Άγιος Σάββας». Πλην των ταλιμπάν της ISIS βεβαίως.
Αντίθετα, ενοχλεί, εξοργίζει και προκαλεί την κοινωνία η χουμπαυλολατρεία και το προσκύνημα μεσαζόντων στα καφέ του Κολωνακίου…
Διαβάστε ακόμη:

Δεν υπάρχουν σχόλια: