27 Οκτωβρίου 2016

Λαφαζάνης: Η απόφαση του ΣτΕ αποτελεί κόλαφο για την κυβέρνηση -"Η κυβερνητική αντίδραση στην απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας υποδηλώνει πανικό"!!!

Λαφαζάνης: Η απόφαση του ΣτΕ αποτελεί κόλαφο για την κυβέρνηση
"Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας σε σχέση με τις τηλεοπτικές άδειες αποτελεί κόλαφο και βαρύτατο πλήγμα για την κυβέρνηση. Η κυβερνητική αντίδραση στην απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας υποδηλώνει πανικό και δείχνει το πλήρες κυβερνητικό αδιέξοδο. 
Το απαράδεκτο τηλεοπτικό τοπίο στη χώρα μας, τόσο στην κρατική τηλεόραση, όσο και κυρίως στα ιδιωτικά κανάλια, έχει πελώριες ευθύνες για το σημερινό κατάντημα του τόπου και την πολιτική, οικονομική παρακμή και την πολιτιστική έκπτωση στη χώρα", δηλώνει ο γραμματέας του ΠΣ της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Επίσης, ο κ. Λαφαζάνης υπογραμμίζει ότι το αίτημα για ένα καινούργιο τηλεοπτικό τοπίο γίνεται επιτακτικό: "Αυτήν την ώρα το αίτημα για ένα καινούργιο, στηριγμένο σε νέες βάσεις διαφάνειας, πραγματικής πολυφωνίας, ουσιαστικής ενημέρωσης και πολιτισμικής ποιότητας, τηλεοπτικό τοπίο στη χώρα, στο οποίο δεν θα κυριαρχεί η ζούγκλα της "αγοράς" και τα μεγάλα οικονομικά και επιχειρηματικά συμφέροντα, γίνεται πολύ πιο επιτακτικό. Όπως πολύ πιο επιτακτική γίνεται μαζί με τη ριζική αλλαγή στον τηλεοπτικό χώρο και η βαθιά ριζοσπαστική αντιμνημονιακή ανατροπή στη χώρα".

Τέλος, ο γραμματέας της ΠΣ της ΛΑΕ ξεκαθαρίζει ότι "αυτά τα μεγάλα αιτήματα δεν έχουν καμία σχέση και αντιθέτως βρίσκονται σε ανειρήνευτη σύγκρουση με τις προθέσεις και τις επιλογές της κυβέρνησης, της ΝΔ και των άλλων μνημονιακών συστημικών δυνάμεων" και υποστηρίζει ότι όλα δείχνουν "πως το αμέσως επόμενο διάστημα θα παιχθεί ένα πολύ άγριο, αποπροσανατολιστικό και ανούσιο παιχνίδι αντιπαραθέσεων, κυρίως ανάμεσα στην κυβέρνηση και τη ΝΔ, για το ποια διαπλοκή και ποια συμφέροντα θα κυριαρχήσουν στην τηλεόραση, με θύμα τον ελληνικό λαό, τη δημοκρατία και τον τόπο".

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: