2 Νοεμβρίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Στις 11 Νοεμβρίου μπαίνει λουκέτο στον Αστέρα Βουλιαγμένης και ξανανοίγει με Δραχμή!

Τι ζήτησαν από τους εργαζόμενους
ΣΟΚ και ΔΕΟΣ! Οι νέοι Επενδυτές βάζουν λουκέτο στον Αστέρα Βουλιαγμένης για δύο χρόνια!!!
H αρχική ημερομηνία του λουκέτου είναι η 11η Νοεμβρίου αν και λόγω της επίσκεψης του Ομπάμα μπορεί το λουκέτο να μεταφερθεί για τις 20 Νοεμβρίου.
Την ίδια στιγμή απαιτούν εθελούσιες εξόδους από τους εργαζομένους στους οποίους σήμερα δεν είχαν τίποτε το συγκεκριμένο να ανακοινώσουν.
Η AGC Equity Partners λοιπόν ρισκάρει -όταν θα επαναλειτουργήσει ο Αστέρας Βουλιαγμένης- το ενδεχόμενο η Ελλάδα να βρίσκεται στη δραχμή μια και οι διεθνείς εξελίξεις είναι πιο απρόβλεπτες από ποτέ.
Η AGC Equity Partners αποκτά:


Το «Αrion Resort and Spa» με 123 δωμάτια που έχουν ανακαινισθεί το 2004, 58 bungalows, σπα και κέντρο ευεξίας, χώρους εστίασης, συνεδριακό κέντρο.

Το «Τhe Westin Hotel Athens» με 162 δωμάτια, χώρους εστίασης, συνεδριακό κέντρο (ανακαίνιση 2004). Μέσω της αύξησης κεφαλαίου το ΤΑΙΠΕΔ θα εισφέρει το όμορο ακίνητο (115.671 τ.μ.), ιδιοκτησίας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (η Εθνική Τράπεζα έχει το δικαίωμα επικαρπίας και ο «Αστέρας» μισθώνει το ακίνητο κατόπιν συμφωνίας ισχύος 30 ετών, έως το 2029). Το ακίνητο περιλαμβάνει και το πρώην «Aphrodite Hotel» (20.027 τ.μ.) και έκταση, η οποία δεν έχει αξιοποιηθεί.

Ο Γιώργος Κουτούκης, (φίλος του γνωστού επιχειρηματία Γιώργου Μπατατούδη),ως στέλεχος της AGC Equity Partners  είναι από τα πρόσωπα-κλειδιά που θα «τρέξουν» το έργο. Oπως επίσης και η δικηγόρος Βίβιαν Σαρτζετάκη η οποία σύμφωνα με πληροφορίες είναι η νέα προσωπάρχης. O “εξαφανισμένος” Μπατατούδης, εργάζεται τα τελευταία χρόνια για λογαριασμό του Μπόμπολα στην Ρουμανία και συγκεκριμένα στα Καρπάθια. Η ΑΚΤΩΡ του Μπόμπολα ακούγεται ότι έχει εξασφαλίσει ήδη συμμετοχή στην ανακατασκευή του Αστέρα Βουλιαγμένης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: