14 Ιανουαρίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΒΟΜΒΑ: Πώς η CIA… έβαζε το χέρι της στις ελληνικές εκλογές από το 1946!!!

President George W Bush visits CIA Headquarters, March 20, 2001.
Ενώ στις ΗΠΑ μαίνεται ο θόρυβος για την υποτιθέμενη άμεση ανάμειξη των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών στις τελευταίες προεδρικές εκλογές και στην εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ.
Όπως διαβάζουμε στο άρθρο του Δημοσιογράφου – Τουρκολόγου Νίκου Χειλαδάκη, το γνωστό αμερικανό πανεπιστήμιο, Carnegie- Mellon, δημοσίευσε στο διαδίκτυο μια άκρως αποκαλυπτική έρευνα του πολιτικού επιστήμονα, Don Levin, όπου αποκαλύπτεται ότι την χρονική περίοδο από το 1946 μέχρι το 2000, (και πιο περά), η αμερικανική μυστική υπηρεσία, η CIA, είχε άμεση ανάμειξη στις ελληνικές εκλογές, καθώς και στις εκλογές 45 κρατών.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα της αντιαμερικανικής τουρκικής επιθεώρησης, Aydınlık, αποκαλύπτεται από την μελέτη του Carnegie- Mellon ότι οι ΗΠΑ μέσω της CIA είχαν αναμειχτεί άμεσα στις εκλογές 45 χωρών και είχαν επηρεάσει άμεσα το εκλογικό αποτέλεσμα, φυσικά προς εξυπηρέτηση των αμερικανικών συμφερόντων.

Ο επηρεασμός των εκλογών και του εκλογικού αποτελέσματος γίνονταν με πολλούς τρόπους, όπως π.χ :
-Οικονομική ενίσχυση του φιλοαμερικανικού κόμματος. Το αμερικανικό χρήμα έρρεε άφθονο για την εκλογή των επιλεγμένων, (κατόπιν «μυστικών» διαβουλεύσεων) υποψηφίων.
-«Ειδική» εκπαίδευση για την διοργάνωση της προεκλογικής εκστρατείας με επιλεγμένα σλόγκαν κλπ.
-Μαύρη προπαγάνδα κατά των αντιαμερικανικών κομμάτων με την καθοριστική συμβολή χρηματοδοτουμένων ΜΜΕ.
-Φτιαχτές δήθεν «αποκαλύψεις» –σκάνδαλα κατά των πολιτικών που έχουν αντιαμερικανικές θέσεις.

Σημαντική είναι η επισήμανση, σύμφωνα με το αποκαλυπτικό δημοσίευα του αμερικανικού πανεπιστημίου, ότι σε ποσοστό 59% η ανάμειξη της CIA είχε μεγάλη επιτυχία και στις εκλογές εκλέγονταν οι ευνοούμενοι από την αμερικανική μυστική υπηρεσία.

Μετά από όλες αυτές τις αποκρύψεις, χρήσιμο είναι να αναλογιστούμε τα αποτελέσματα των ελληνικών εκλογικών αναμετρήσεων ειδικά των τελευταίων ετών μέχρι το 2000.

1 σχόλιο:

Mixail Palaiopanos είπε...

Μιχαήλ Παλαιοπάνος

Αγαπητέ, κομίζετε γλαύκαν εις Αθήνας.

Διατί πρέπει να ξεχνάμε ότι όλοι όσοι μας κυβέρνησαν μέχρι σήμερα ήσαν παιδιά από τον ίδιο πάγκο και μάλιστα εβραιόπαιδες, δηλ εχθροί μας.
Και ανακαλύπτουμε σήμερα ότι οι μεγαλύτεροι εχθροί του Ελληνισμού (ακροδεξιοί, ακροαριστεροί, δεξιοί και αριστεροί κεντρώοι και πασοκοληστές --ενοώ τις ηγεσίες κυρίως--), δηλ οι εβραίοι μας μαγίρευαν τα εκλογικά αποτελέσματα όλων των εκλογών εως σήμερα;
Δεν μπορούμε ν΄αφουγκραστούμε ακόμα, αυτόν τον έρημο Έλληνα που μίλαγε για εκλογές βίας και νοθείας, για εκλογές που ψήφιζαν και τα δένδρα, και εκλογές με πολλά βιβιλιάρια εκλογικά στους ημέτερους, για τις φανερά μαγειρεμένες εκλογές του 2000 που την μισή βραδιά χόρευε η μισή μας νεολάια και την την άλλη μισή η υπόλοιπη μισή μας νεολαία, για το μαγείρεμα μπροστά στα μάτια μας του ΟΧΙ σε ΝΑΙ από τον νυν κυβερνήτη εβραιόπαιδα του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος.
Επίσης η CIA δεν είναι η υπηρεσία των ΗΠΑ, την οποία έχουν καταστήσει χώρα=εταιρεία οι εβραίοι κουμανταδόροι των.
Όλα λοιπόν για μένα είναι φυσικά και λογικά επακόλουθα, αφού εγώ ο Έλληνας δέχθηκα χωρίς μιλιά την δολοφονία του Καποδίστρια, την δολοφονία=καταδίκη του Κωλοκοτρώνη, του Αντρούτσου , του Καραΐσκάκη και τόσων άλλων για να μην φθάσω στην ανήθικη καταδίκη του Σωκράτους, που την επανέλαβαν και οι σύγχρονοι για να επαναλάβουν και επιβεβαιώσουν την θέση τους ότι είναι υπέρ της καταδίκης του Σωκράτους, όπως η εβραία Μπενάκη -χωρέμ μεταξύ άλλων είπε " δεν μπόρεσα να του δώσω αθωωτική ψήφο".
Μιλάνε ποιοί; τα μιάσματα της παγόσμιας κοινωνίας, για δίκαιο και ηθική, ποιοί οι λεπροί των λατομίων της Ηλιουπόλεως της Αιγύπτου και οι εξ επαγγέλματος προαγωγοί των συζύγων των, Ο Αβραάμ την Σάρα κ α.
Αυτά, και ας ξυπνήσω επιτέλους για να σταματήσει το μαγείρεμα των εκλογών και αποτελεσμάτων από CIA, μασωνία, MI6 MOSSAD και όλα τα βοθρολύματα του παγκόσμιου εβραιωσιωνισμού, μογγολισμού και σημιτισμού=(εβραίων και αράβων).
Αλλιώς θά ΄χουμε να ανακαλύπτουμε μετά από άλλα πενήντα χρόνια ότι και σήμερα μας κάνουν άλλα μαγειρέματα, όπως ας πούμε μας ελέγχουν την σκέψη, όπως ας πούμε ελέγχουν ποιος γενιέται πού, όπως ας ούμε οι σεισμοί και ο καιρός(που από υπερθέρμανση=πατάτα, τον άλλαξαν σε κλιματική αλλαγή (βλέπεις τους χρειάζεται όχι μόνο το πολικό ψύχος αλλά και ο καύσωνας και το haarp έχει τις δυο δυνατότητες).
Ατέλειωτο το ντόμινο που προκύπτει, αγαπητέ, όταν τίθενται όλα υπό την βάσανον της λογικής.