23 Απριλίου 2018

ΑΕΚ – Μάνταλος: "Είναι ψιλογελοίο αυτό που γίνεται"

83866.jpg
Ο Πέτρος Μάνταλος εξέφρασε την αγανάκτηση του για το γεγονός ότι δεν έχει βγει η απόφαση της Εφέσεων, αναφορικά με την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. “Αυτό που γίνεται στην Ελλάδα, δεν ξέρω αν γίνεται αλλού. 
Ας πάρουν μια απόφαση”, τόνισε.Ο Πέτρος Μάνταλος επέστρεψε στη δράση ύστερα από έξι μήνες, παίρνοντας χρόνο συμμετοχής στο νικηφόρο αγώνα της ΑΕΚ με τον Λεβαδειακό.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Βοιωτούς, ο αρχηγός της Ένωσης τόνισε ότι είναι ψιλογελοίο το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει βγει απόφαση για την έφεση του ΠΑΟΚ.
«Αυτό που γίνεται στην Ελλάδα, δεν ξέρω αν γίνεται αλλού. Ας πάρουν μια απόφαση. Είμαστε πρωταθλητές και δεν ξέρουμε αν αυτό ισχύει. Είναι ψιλογελοίο αυτό που γίνεται. Μια τόσο εύκολη απόφαση και δεν ξέρω γιατί αργεί τόσο να βγει» είπε ο Μάνταλος.

Αναφορικά το γεμάτο ΟΑΚΑ και τον τίτλο ανέφερε:

«Αυτό που συνέβη θα μείνει χαραγμένο στο μυαλό μας, αλλά και σε αυτό των οπαδών μας. Δεν το έχω ξαναζήσει όλο αυτό».


Για τον Χιμένεθ:

«Του βγάζω το καπέλο. Πήρε τα μέγιστα από κάθε παίκτη».

Για την επιστροφή του στη δράση:

«Μου είχε λείψει περισσότερο από όσο το φανταζόμουν. Μπήκα σε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ έτσι την επιστροφή μου».

Για το αν παίξει στον τελικό του Κυπέλλου:

«Έχουμε ακόμα καιρό. Είναι να γίνουν άλλα δύο ματς πρωταθλήματος, θα πάρω χρόνο, ώστε να μπορώ να βοηθήσω και στο κύπελλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: