21 Δεκεμβρίου 2018

Τι θα συμβεί το νέο έτος; Ο άνθρωπος που γύρισε από το… 2030 «αποκαλύπτει» !!!

Ο Noah είναι ένας άνθρωπος από το… μέλλον, ο οποίος ισχυρίζεται πως γύρισε από το μακρινό 2030και είναι αποφασισμένος να αποκαλύψει όλες τις μεγάλες «αλήθειες»!

Διαβάστε επίσης

Με αφορμή την αλλαγή έτους σε λίγες ημέρες, κάνει τις δικές του προβλέψεις και μοιράζεται όλα τα «μυστικά», ώστε η ανθρωπότητα να  είναι, όπως λέει, προετοιμασμένη για ό,τι συμβεί το 2019.
Ο άνθρωπος από το 2030, πιστεύει πως για έναν ανεξήγητο λόγο έπεσε σε μία… χρονοδείνη και ξαφνικά από εκεί που ζούσε 12 χρόνια μπροστά, ξύπνησε στο σήμερα!

Έτσι, μετά από αυτή τη… συναρπαστική εμπειρία του, αποφάσισε να γνωστοποιήσει τις γνώσεις του και στην υπόλοιπη ανθρωπότητα, για όλα όσα έχει ζήσει στο δικό του, πρόσφατο, παρελθόν.

Τι θα συμβεί λοιπόν το καινούριο έτος;

  • Μαζικές εισβολές UFO στον ουρανό της Γης.
  • Τεράστιο κύμα κακοκαιρίας θα πλήξει τις Μεσοδυτικές πολιτείες των ΗΠΑ: «Θα είναι η μεγαλύτερη χιονοθύελλα του αιώνα» αναφέρει ο ταξιδιώτης του χρόνου.
  • Λανσάρισμα ενός ρομποτικού ματιού τον Απρίλιο, ενώ τον Ιούνιο θα παρουσιαστεί ένα σύστημα που θα βοηθάει τους ανθρώπους με αναπηρία να περπατήσουν ξανά.
  • Το 2020 ο Ντόναλντ Τραμπ θα εκλεχθεί ξανά στην προεδρία των ΗΠΑ: «Παιδιά δεν είναι γνώμη μου αυτό. Είναι γεγονότα».
Ο Noah, ισχυρίζεται μάλιστα πως στο -μέχρι πριν λίγο καιρό- παρόν του, εργαζόταν για την κυβέρνηση των ΗΠΑ και αυτός είναι ο λόγος που κρύβει την ταυτότητά του, σύμφωνα με τον ίδιο, γιατί δεν ξέρει τι μπορεί να του κάνουν!
Και για του λόγου το αληθές…

Δεν υπάρχουν σχόλια: