21 Δεκεμβρίου 2018

Ελένη Τοπαλούδη: Μίλησε το κινητό της! Ποια τηλεφωνήματα βάζει στο “μικροσκόπιο” η Αστυνομία!!!

Ελένη Τοπαλούδη: Μίλησε το κινητό της! Ποια τηλεφωνήματα βάζει στο “μικροσκόπιο” η Αστυνομία | Newsit.gr
Εξετάζουν το ενδεχόμενο να υπήρχε και τέταρτο πρόσωπο στην "παρέα" τη μοιραία νύχτα. Δεν αποκλείεται να ήταν ένα πρόσωπο που λειτούργησε σαν δόλωμα για την Ελένη Τοπαλούδη. 
Πλήρη στοιχεία θα υπάρχουν όταν θα γίνει η άρση απορρήτου και για τα τηλέφωνα των κατηγορουμένων. Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας Αλέξης Κούγιας.
Μπορεί ακόμη να μην έχει βρεθεί η συσκευή της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη ωστόσο, οι αρχές μέσω της τεχνολογίας, κατάφεραν να διαπιστώσουν πότε και με ποιους μίλησε η φοιτήτρια, λίγο πριν την άγρια δολοφονία της.


Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 οι αρχές γνωρίζουν πλέον με ποιους και πότε μίλησε η άτυχη κοπέλα, πριν την άγρια δολοφονία της αλλά και ποιοι την έψαχναν, πριν και μετά το έγκλημα.

Η κλήση που έχει μπει στο “μικροσκόπιο” της Αστυνομίας
Μία κλήση προς το κινητό της, μετά το φονικό, απασχολεί την Αστυνομία τις τελευταίες ώρες.


Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας δείχνουν ότι στις 27 Νοεμβρίου μιλούσε κυρίως με την καλύτερη φίλη της ενώ από τις 28 του μήνα και μετά, την αναζητούν οι δικοί της άνθρωποι. Στις 30 του μήνα, υπάρχουν 5 κλήσεις από το Διδυμότειχο.

Την 1η Δεκεμβρίου την αναζητάει μια φίλη, που μένει στον ίδιο δρόμο με τον Έλληνα κατηγορούμενο.

Υπήρχε και τέταρτο πρόσωπο στη μοιραία “παρέα”;
Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να υπήρχε και τέταρτο πρόσωπο στην “παρέα” που να λειτούργησε ως δόλωμα για την κοπέλα. Ένας άνθρωπος, άνδρας ή γυναίκα, που ενέπνεε εμπιστοσύνη στην Ελένη Τοπαλούδη… Αυτό, αναμένεται να αποκαλυφθεί με την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και για τα τηλέφωνα των κατηγορουμένων.

ΒΙΝΤΕΟ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: