3 Φεβρουαρίου 2019

Παναθηναϊκός-Αστέρας Βαλύρας...!!!

Παναθηναϊκός-Αστέρας Βαλύρας 0-3: Χατ τρικ ο Τζόνι Καρύδης! Στο Νοσοκομείο ο Δουβίκας!
Φωτορεπορταζ:  Χρ. Παπ. Φεβρουαρίου 2019
Οδυνηρή εντός έδρας ήττα με 0-3 από τον Αστέρα Βαλύρας,  γνώρισε ο Παναθηναϊκός Καλαμάτας στην Σαββατιάτικη 02/02 απογευματινή αναμέτρηση του 1ου ομίλου της Β΄ Μεσσηνίας, που διεξήχθη στο δημοτικό γήπεδο του «ΚΤΕΛ»  στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του β΄ γύρου!


Σκόρερ για τους “κιτρινόμαυρους” της Ιθώμης του Niκου  Μανιατέα, ο Βαλυραίος στράικερ Καρύδης ΦΩΤΟ (σ.σ. ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε με την ελληνοαμερικανίδα χορηγό του Ιθωμίτικου συλλόγου Teo Kapotiς Νανοπούλου-άρτι αφιχθείς πριν λίγες ώρες από το χιονισμένο Σικάγο) με χατ-τρικ στο 11ο λεπτό έγραψε το 0-1, στο 54΄ σημείωσε το 0-2, & στο 69ο λεπτό το 0-3 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Κάτω από τα δοκάρια των νικητών κάθισε ο 22χρονος Μπούτρος, καθώς ο βασικός γκολκίπερ Παναγιώτης Σταθόπουλος  καθυστέρησε να προσέλθει στο γήπεδο λόγω επαγγελματικών ασχολιών. Επίσης, απουσίασαν ο μελιγαλαίος μεσοεπιθετικός άσος Ηλίας Μουρούσιας που υποφέρει από ενοχλήσεις στο δικέφαλο και ο Τάσος Νίκας θα παρουσιαστεί  αύριο σε μονάδα του Αιγαίου  να υπηρετήσει την  στρατιωτική του θητεία.

Αντίθετα, από πλευράς «πρασίνων» στο 60Ο λεπτό αντικαταστάθηκε  λόγω τραυματισμού ο γκολκίπερ Δουβίκας και διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας προκειμένου να υποβληθεί σε αξονική τομογραφία στο γόνατο.

Εύκολο έργο είχε ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος ρέφερι Ηλίας Ρέκκας και οι συνεργάτες του Ε. Τσαούση και Μ. Αγγελή.

ΠΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Βασίλης Παναγιωτόπουλος): Δ. Δουβίκας (60΄λ.τ. Γεωργόπουλος), Ι. Μανώλης (23΄ Μπάμης), Δ. Γεωργόπουλος (69΄Μανωλέας), Δ.  Ζόμπολας, Π. Πετρόπουλος, Χ. Μαργιόλης, Κ. Μπραϊμης, Α. Τσάκωνας, Α. Μανώλης, Ν. Σπυρόπουλος και Ρ. Χότζα (46΄Φλεβοτόμος).

Α.ΠΣ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ F.C ΙΘΩΜΗΣ (Νίκος Μανιατέας) Α. Μπούτρος, Α. Π. Μπουρίκας (67΄ Κ. Καυκούλας), K. Ξυδέας, Ε. Πανταζής. Χ. Φουρναράκος, Ι. Πανταζής, Ε. Καλαφάτης (46΄ Θ. Καυκούλας, Η. Καρμπαλιώτης, Ι. Καρύδης (70΄Ραφαέλ Ι. Λινάρδος), Α. Δουλάμης (73΄Α. Κουλέτσης) και S. Collhaj.

Δεν υπάρχουν σχόλια: