10 Ιουνίου 2019

Τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη πρόωρων εκλογών ζήτησε ο πρωθυπουργός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με τον Προκόπη Παυλόπουλο να δίνει το «πράσινο φως»!!!

Ο κ. Αλέξης Τσίπρας, πέρασε το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου στις 18:30. Κατά τη συνομιλία του με τον κ. Προκόπη Παυλόπουλο, επικαλέστηκε την ανάγκη πρόωρης προσφυγής στις κάλπες, ώστε να σταθεροποιηθεί και να ανακάμψει η οικονομία.

«Όπως είναι γνωστό προτίθεμαι να ζητήσω την προκήρυξη πρόωρων εκλογών», τόνισε ο πρωθυπουργός. «Έχοντας πλήρη αίσθηση ευθύνης σας ζητώ όπως διαλυθεί η Βουλή και προκηρυχθούν εκλογές για ανανέωση της λαϊκής εντολής», σημείωσε.


Ο κ. Τσίπρας, μετά τη συνάντηση που θα έχει με τον κ. Παυλόπουλο, θα μεταβεί στη συνέχεια, στις 20:00 στο Μέγαρο Μουσικής όπου θα παρουσιάσει τους βασικούς πυλώνες του προγράμματος του ενόψει των εθνικών εκλογών.

Αναμένεται να μιλήσει για 500.000 νέες θέσεις εργασίας σε βάθος τετραετίας, για μείωση φορολογικών συντελεστών στα φυσικά πρόσωπα, για προσέλκυση νέων επενδύσεων ενώ, δεν αποκλείεται να υποσχεθεί και νέα αύξηση του κατώτατου μισθού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: